تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 78 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من در حین نصب سی دی xp که با این روش ساختم با این پیام مواجه میشم:
    iastor.sys is corrupted و عملیات نصب متوقف میشه.
    نوت بوک من vaio fz 490 هستش و از ich8mکنترلر استفادخ میکنه درایوری که باید دانلد کنم تا به nlite معرفی کنم چیه؟
    من intel chipset و motherboerd را از سایت سونی دانلد کردم و intel matrix storage maneger
    حالا نمیونم error پیش اومده ناشی از ایناست؟
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض Sony FZ-470e

دوستان و رفقای خودم؛ سلام
    اگر کسی مدل FZ-470e رو داره یا درایور هاش رو می دونه که از کدوم سایت میشه تهیه کرد، ممنون می شم که به من بگه.
    بزرگوارید
    البته بعضی درایور هاشون گیر آوردم و لی باوتوث و دوربین مونده و نرم افزار ها مثل فعال کردن کربردهای کیبورد یا مدیریت باتری و ....
    Please Help Me So Other Help you
    Last edited by iran_mortezamm; 19-07-2008 at 19:42. دليل: اطلاع رسانی به وسیله ایمیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

والا شما خوب صبر و حوصله به خرج دادید که جواب سوالهای تکراری دوستان رو دادید
    من یه پیشنهاد دارم و اگه لازم هم باشه خودم هم کمک می کنم ، کسی اگه بخواد این کارا رو انجام بده باید 15 صفحه رو بخونه و درنهایت گیج میشه ، اگه می خواهید دیگه از جواب دادن سوالهای تکراری در امان باشید واسه اختتامیه این بحث زحمت بکشید اکثر درایورهای چیپست های مختلف رو توی یک فایل بگذارید که دوستان پس از دانگرید کردن ویندوز بتونن همون ویندوز رو روی بقیه لپ تاپ ها هم نصب کنن ؟ چیپ لپ تاپ های سونی ، دل ، اچ پی ، ایسر رو بذارید فکر کنم مشکل 80% دوستان عزیز حل بشه
    رجیستر جان خسته نباشی

قربان شما

مشکل دوستان این هست که اصلا کوچکترین سرچی نمی کنند ... نگران نباش من هم وقت ندارم و کارم بیشتر بستن تاپیک های تکراری این دسته از دوستان هست و کمک به سایر سوالات جدید

کلا سوال تکراری رو که تابلو باشه جواب نمیدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان عزیز فکر کنم اگه بخواهیم درایور همه چیپستها رو توی یه ویندوز دانگرید کنیم به مشکل برخورد کنیم چون اسم همه این فایلها تقریباً یکی هست(البته به تفکیک 32 و 64 بیتی )
    یه چیز دیگه : به نظر شما میشه هر کدام از فایلها چیپستهای مختلف را روی یه فلاپی بزنیم و بعد با فلاپی درایو اکسترنال کنترلرها رو به نصب ویندوز شناسایی کنیم ؟ البته اینکار توی PC جواب میده اما بحث اینجاست که با لپ تاپ ، توی مرحله اول نصب ویندوز (Textmode) آیا فلاپی درایو اکسترنال usb رو دیتکت میکنه که فایلهای چیپست رو به نصب ویندوز معرفی کرد ؟
    دوستانی که فلاپی درایو اکسترنال دارند و یا تجربه اینکار رو دارند جواب بدهند هم من ممنون میشم و هم باقی دوستان!
    از جناب رجیستر پیشکسوت این مبحث تقاضای راهنمایی میشه
    واقعا چه نیازی هست وقتی بعضی لپ تاپ ها فقط نیاز دارند به یک پکیج کوچیک sata matrix storage برای نصب ! جدیدا بایوس های فونیکس هم مجهز به native mode یا ATA MODE برای از بین بردن این مشکل شدند

در ضمن مایکروسافت دیگه داره دست از XP میکشه ... بهتر نیست بجای گیر کردن سمت تکنولوژی قدیمی 86 ساله مایکروسافت بریم سمت ویستا ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان و رفقای خودم؛ سلام
    اگر کسی مدل FZ-470e رو داره یا درایور هاش رو می دونه که از کدوم سایت میشه تهیه کرد، ممنون می شم که به من بگه.
    بزرگوارید
    البته بعضی درایور هاشون گیر آوردم و لی باوتوث و دوربین مونده و نرم افزار ها مثل فعال کردن کربردهای کیبورد یا مدیریت باتری و ....
    Please Help Me So Other Help you
    همین سایت این بخش توضیح دادم برای XP:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای ویستا و یا درایورهای اوریجینال هم اینجا :

کد:
    بعد از انتخاب مدل و سری توی لیست نوت بوک در قسمت Option 2 میتونید دسترسی داشته باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من در حین نصب سی دی xp که با این روش ساختم با این پیام مواجه میشم:
    iastor.sys is corrupted و عملیات نصب متوقف میشه.
    نوت بوک من vaio fz 490 هستش و از ich8mکنترلر استفادخ میکنه درایوری که باید دانلد کنم تا به nlite معرفی کنم چیه؟
    من intel chipset و motherboerd را از سایت سونی دانلد کردم و intel matrix storage maneger
    حالا نمیونم error پیش اومده ناشی از ایناست؟
    با تشکر
    تکراری ... چند صفحه پیش رو ببینید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.
    من یه نوت بوک VAIO FZ290N5 دارم. 6ماهه پیش از ویندوزش back up گرفتم و XP نصب کردم.. هاردشم پارتیشن بندی کردم...
    حالا میخوام XP رو پاک کنم و ویستا رو دوباره نصب کنم ولی شنیدم موقع نصب ویستا, Reset Factory میشه و مثل روز اول یک پارتیشن دارم و تمام دیتایی که روی سایر پارتیشن ها دارم پاک میشه... چه کار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض مشكل در نصب ويندوز بر روي لپ تاپ

سلام من نميتونم ويندوز سروز رو نصب كنم رو لپ تاپم . مبگه هارد پيدا نميكنم . تاپيك رو خوندم اما نفهميدم چيو بايد دانلود كنم . nlite رو نصب كردم اما اجرا نميشه گويا دات نت فريم ورك ميخوادش . از اين گذشته من نفهميدم چيو بايد دانلود كنم خيلي شلوغ كردين . اين مشخصات سيستم من :
    کد:
    خواهشا كمكم كنين

داره خودمونی میشه محسن تکنسین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دورود ،میدونی کجاست؟ پایتخت طبیعت ایران

پيش فرض

واقعا چه نیازی هست وقتی بعضی لپ تاپ ها فقط نیاز دارند به یک پکیج کوچیک sata matrix storage برای نصب ! جدیدا بایوس های فونیکس هم مجهز به native mode یا ATA MODE برای از بین بردن این مشکل شدند

در ضمن مایکروسافت دیگه داره دست از XP میکشه ... بهتر نیست بجای گیر کردن سمت تکنولوژی قدیمی 86 ساله مایکروسافت بریم سمت ویستا ؟
    سلام رجسیتر یا همون محمد جان :
    من خودم چون مثل خودت کارم کامپیوتر هستش مجبورم روزی چندین بار اینکار رو انجام بدم ، این که میگم فلاپی درایو اکسترنال استفاده کنیم واسه اینه که زحمت دانگرید کردن نداشته باشیم یه سی دی ویندوز بذاریم چند تا فلاپی کنترلرهای مختلف داشته باشیم که دیگه نخوایم واسه یه لپ تاپی که فقط واسه یکبار میخایم ویندوز روش نصب کنیم دردسر دانگرید نداشته باشیم ، البته این مورد واسه ما کاربرد داره و شاید نیاز باقی دوستان نباشه
    در مورد اینکه میگی بریم سمت ویستا : طبق اعلام شرکت مایکروسافت از ویستا آنچنان استقبال نشده و مایکروسافت داره به زور هم که شده کاربران رو به سمت ویستا بکشه و با ساپورت نکردن XP به مقصود شووم خودش میرسه پس فعلاً همه کابران روی XP تمرکز کردن حالا ببینیم تا بعد چه خواهد شد.
    در ضمن توی فروم های خارجی هم که برید می بینید اونجا هم بازم صحبت از XP هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آره Xp که طرفدار خودش رو داره اما ویستا نسل آینده است ... و من خودم شخصا طرفدار جدیدترین نسل هستم

این برای دوستانی هست که یکبار ویندوز نصب می کنند اگر کار شما نوت بوک هست که یک FDD اکسترنال لازمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •