آره ارزش داره ! دانلود كن ! همچنين رايگانه !![]()
آره ارزش داره ! دانلود كن ! همچنين رايگانه !![]()
خب باشه همه رو دانلود ميكنم
این aht زیاد حرف میزنه! راپورت چی!!
آقایون یه فارسی ساز واسه این بذارین! اون فارسی سازی که اول هست لینکش کار نمی کنه
دوستان هر سوالی داشتید در مورد mybb من به صورت آنلاین برای شما انجام میدم(نصب و......)
دوست عزيز اگر نسخه اي رو دانلود كرديد كه به زبان اصلي ميباشد از سايت اصلي و فارسي اين سيستم ميتونين فارسي سازش رو دريافت كنين !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون فارسی ساز من فقط محیط فروم رو فارسی میکنه.قسمتی که برای مدیریت ادمین هست انکلیسی می منونه..چی کارش کنم؟ با phpbb کار می کردم قسمت ادمین هم فارسی میشد..
باسه اين كار ميتوني فعلا نسخه كاملش رو از سايت وب شهر بگيري ! البته نسخه 1.2.2 هستش !
اين هم سايتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
تو اين سيستم قسمت نصب و فروم و مديريت كاملا فارسيه !
سلام. نميدونم چكارش كنم. با easyphp 1.7 از قسمت phpmyadmin فقط يه database خالي درست كردم . پسورد هم كه اصلا بلد نيستم بذارم. نميدونم ديگه چكار كنم.
اگه به جايي لينك بديد كه در مورد ديتابيس هم چيزي دستگيرم بشه ممنون ميشم.
خب دوست عزيز ! شما اين كارو ميكنين كه وقتي وارد ماي ادمين شديد ! اونجا يه ديتابيس باز ميكنين براي مثال من اينجا با نام Admin باز كردم !
در مرحله بعد بايد يه يوزر درست كنين و براش پسورد بزارين كه اين كارو هم بايد انجام بديد ! خب الان در اين قسمت هستيد بعد از ساخت ديتابيس !
توي تصوير دور يه لينك خط كشيدم دوباره روي اون كليك كنيد كه بر ميگرديد به بخش اصلي بازهم ! ايندفعه روي امتيازات كليك كنيد !
اين صفحه باز ميشه !
روي ايجاد يك كاربر جديد كه دورش خط انداختم كليك كنيد ! اين صفحه باز ميشه !
خب الان بايد اطلاعات مربوطه خودتون رو وارد فيلدهاي خالي كنين و بعدا دگمه تاييد رو بزنين ! و عين اطلاعات رو به اطلاعاتي كه در نصب خواسته بديد !
خسته نباشيد ! مشكلي بود بگين !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)