تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 69 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 686

نام تاپيک: اخبار ایرانـــــسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

من چند روزی میشه که نمیتونم شارژ بفرستم امروزم برای دوستمم همینجوری شد این پیام رو میده:enteghale etebar anjam nashod: khadamat monghazi shode ast lotfan ba bakhshe khadamat tamas begirid) با بخش خدمات هم که تماس میگیرم تا حرف میزنم قعط میشه شماره خدمات چیه؟من 140 میگیرم بعدم 0 میزنم وصل میکنه. به جز 140شماره دیگه ای نداره؟
    به احتمال ثبت نامت رو کامل نکردی عزیزم

انشا ا... همیشه تو فاز باشی .... دمت گرم .... یعنی ایرانسل پوشش رو کاملتر کرده ؟؟؟؟ حالا کجا هستی شما ؟؟؟؟

من اصفهانم ، فکر کنم این طور باشه .... یه ساختمان با یه دکل گنده داشتن میساختن میدان جمهوری ... فکر کنم رسما فعالیته خودشو آغاز کرده ... دمت بخاری :-* ... خیلی ممنون که همدلی میکنی :">

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من اصفهانم ، فکر کنم این طور باشه .... یه ساختمان با یه دکل گنده داشتن میساختن میدان جمهوری ... فکر کنم رسما فعالیته خودشو آغاز کرده ... دمت بخاری :-* ... خیلی ممنون که همدلی میکنی :">
    [/quote]

حالا که اینقدر باحالی اگه برات مقدوره یه عکس ازش بگیر بزار ما هم مثله خودت حال کنیم ....

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

طي امروز
    ارائه اعتبار رايگان به ثبت نام كنندگان سيم كارت ايرانسل

خبرگزاري فارس: اپراتو دوم به تمامي مشتركاني كه حداكثرتا پايان امروز، 1بهمن 87 ثبت نام خود را تكميل نموده، مدارك خود را به ايرانسل ارسال كرده و در همين روز نخستين تماس را از سيم كارت خويش برقرار كنند، 5 هزار تومان اعتبار رايگان هديه مي دهد.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومي ايرانسل، مشتركيني كه سيم كارت دائمي و يا اعتباري خود را در روز اول بهمن ماه خريداري كرده اند، با تكميل ثبت نام و ارسال مدارك خود به ايرانسل و همچنين فعال سازي و برقراري نخستين تماس در اين روز، 5 هزار تومان اعتبار رايگان دريافت خواهند كرد. اين اعتبار هديه علاوه بر 5 هزار تومان اعتبار اوليه موجود در سيم كارت هاي اعتباري ايرانسل ميباشد.
    همچنين مشتركيني كه تا 12 بهمن پس از تكميل ثبت نام و ارسال مدارك به ايرانسل اقدام به برقراري نخستين تماس از سيم كارت خود مينمايند، يك سيم كارت اعتباري هديه با امكان شارژ ويژه هديه خواهند گرفت.
    اين سيم كارت هاي هديه براي دو بار اول و به صورت خودكار، 20 درصد مبلغي كه سيم كارت اول شارژ مي شود و يا صورت حساب دوره اي آنها پرداخت مي شود، اعتبار رايگان دريافت مي كنند.
    شارژ خودكار سيم كارت هديه تنها در طول جشنواره زمستان و براي دو بار اول از زمان فعالسازي سيم كارت اول اتفاق مي افتد.
    براساس اين گزارش، مشتركان براي دريافت سيم كارت هديه با امكان شارژ ويژه مي بايست در فاصله زماني اول دي ماه تا 12 بهمن ماه پس از تكميل ثبت نام، ارسال مدارك و برقراري نخستين تماس، ابتدا يك پيام كوتاه بدون متن از خط ايرانسل خود به شماره 2112 بفرستند، تا بدين ترتيب كد پستي كه در سيستم ايرانسل براي پرونده ايشان ثبت شده است به طور خودكار و از طريق پيام كوتاه براي آنان ارسال شود.
    مشترك مي بايست اين كد را كنترل كرده تا با كد پستي 10 رقمي، كه در قبوض تلفن ثابت، آب، برق و يا گاز درج مي شود، يكسان باشد زيرا اين كد نشان دهنده آدرس محلي است كه سيم كارت هديه به آن ارسال خواهد شد. در صورتي كه كد پستي صحيح بود، مشترك مي بايست براي تائيد آن، يك پيام كوتاه بدون متن از خط خود به شماره 2115 ارسال و به اين ترتيب كد پستي محلي را كه بايد سيم كارت هديه به آن ارسال شود، تاييد نهايي كند. اگر كد دريافتي صحيح نبود، مشترك مي بايست سريعا به محل خريداري سيم كارت مراجعه كرده و كد پستي را تصحيح و مراحل ذكر شده را دوباره تكرار كند.
    براساس اعلام، محدوديتي در تعداد سيم كارت هايي كه هر فرد مي تواند خريداري نمايد، وجود ندارد ولي به علت محدوديت تعداد كل سيم كارت هاي هديه، در صورت خريداري بيش از 5 سيم كارت نيز نهايتا 5 سيم كارت هديه براي هر فرد ارسال مي شود. سيم كارت هديه كاملا رايگان بوده و جهت دريافت آن نيازي به پرداخت هيچ مبلغ اضافي نيست.
    مشتركان براي اطلاع از آخرين وضعيت سيم كارت هديه خود، مي توانند با ارسال يك پيام كوتاه بدون متن از خط خريداري شده به شماره 138 و يا مراجعه به سايت ايرانسل به نشاني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وضعيت سيم كارت هديه خود را پيگيري كنند.
    براساس اين گزارش، پيش از تكميل ثبت نام و وارد شدن مشخصات مالك سيم كارت خريداري شده در سيستم ايرانسل، برقراري تماس از سيم كارتهاي دائمي، اعتباري و پيام رسان ايرانسل امكان پذير نيست و در اين مرحله سيم كارت خريداري شده يكطرفه بوده و فقط امكان پاسخ به تماس هاي دريافتي از آنها وجود دارد.
    تكميل ثبت نام با مراجعه به يكي از فروشندگان مجاز ايرانسل، مراجعه به دفاتر پستي سراسر كشور، تماس با شماره 120 از خط ايرانسل و يا دريافت فرم از طريق سايت ايرانسل ممكن است.
    جزئيات بيشتر درباره طرح سيم كارت هديه بر روي سايت اينترنتي ايرانسل به نشاني
    کد:
    قرار داده شده است.

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

ایرانسل امروز سیم کارت و اعتبار هدیه میدهد

ICTna.ir - ايرانسل به تمامي مشترکيني که حداکثرتا پايان امروز، 1بهمن 87 ثبت نام خود را تکميل نموده، مدارك خود را به ايرانسل ارسال كرده و در همين روز نخستین تماس را از سيم کارت خویش برقرار نمايند، 5 هزار تومان اعتبار رايگان هديه مي دهد.

به گزارش ایستنا از روابط عمومی ایرانسل، مشترکینی که سیم کارت دائمی و یا اعتباری خود را در روز اول بهمن ماه خریداری کرده اند، با تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک خود به ایرانسل و همچنین فعال سازی و برقراری نخستین تماس در این روز، 5 هزار تومان اعتبار رایگان دریافت خواهند کرد. این اعتبار هدیه علاوه بر 5 هزار تومان اعتبار اولیه موجود در سیم کارت های اعتباری ایرانسل میباشد.

همچنین مشترکینی که تا 12 بهمن پس از تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک به ایرانسل اقدام به برقراری نخستین تماس از سیم کارت خود مینمایند، یک سیم کارت اعتباری هدیه با امکان شارژ ویژه هدیه خواهند گرفت. این سیم کارت های هدیه برای دو بار اول و به صورت خودکار، 20 درصد مبلغی که سیم کارت اول شارژ می شود و یا صورت حساب دوره ای آنها پرداخت می شود، اعتبار رایگان دریافت می کنند.

شارژ خودکار سیم کارت هدیه تنها در طول جشنواره زمستان و برای دو بار اول از زمان فعالسازی سیم کارت اول اتفاق می افتد.

براساس این گزارش، مشترکان برای دریافت سیم کارت هدیه با امکان شارژ ویژه می بایست در فاصله زمانی اول دی ماه تا 12 بهمن ماه پس از تکمیل ثبت نام، ارسال مدارک و برقراری نخستین تماس، ابتدا یک پیام کوتاه بدون متن از خط ایرانسل خود به شماره 2112 بفرستند، تا بدین ترتیب کد پستی که در سیستم ایرانسل برای پرونده ایشان ثبت شده است به طور خودکار و از طریق پیام کوتاه برای آنان ارسال شود.

مشترک می بایست این کد را کنترل کرده تا با کد پستی 10 رقمی، که در قبوض تلفن ثابت، آب، برق و یا گاز درج می شود، یکسان باشد زیرا این کد نشان دهنده آدرس محلی است که سیم کارت هدیه به آن ارسال خواهد شد. در صورتی که کد پستی صحیح بود، مشترک می بایست برای تائید آن، یک پیام کوتاه بدون متن از خط خود به شماره 2115 ارسال و به این ترتیب کد پستی محلی را که باید سیم کارت هدیه به آن ارسال شود، تایید نهایی کند. اگر کد دریافتی صحیح نبود، مشترک می بایست سریعا به محل خریداری سیم کارت مراجعه کرده و کد پستی را تصحیح و مراحل ذکر شده را دوباره تکرار کند.

براساس اعلام، محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی به علت محدودیت تعداد کل سیم کارت های هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتا 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود. سیم کارت هدیه کاملا رایگان بوده و جهت دریافت آن نیازی به پرداخت هیچ مبلغ اضافی نیست.

مشترکان برای اطلاع از آخرین وضعیت سیم کارت هدیه خود، می توانند با ارسال یک پیام کوتاه بدون متن از خط خریداری شده به شماره 138 و یا مراجعه به سایت ایرانسل به نشانی
    کد:
    وضعیت سیم کارت هدیه خود را پیگیری کنند.

براساس این گزارش، پیش از تکمیل ثبت نام و وارد شدن مشخصات مالک سیم کارت خریداری شده در سیستم ایرانسل، برقراری تماس از سیم کارتهای دائمی، اعتباری و پیام رسان ایرانسل امکان پذیر نیست و در این مرحله سیم كارت خریداری شده یكطرفه بوده و فقط امکان پاسخ به تماس های دریافتی از آنها وجود دارد.

تکمیل ثبت نام با مراجعه به یکی از فروشندگان مجاز ایرانسل، مراجعه به دفاتر پستی سراسر کشور، تماس با شماره 120 از خط ایرانسل و یا دریافت فرم از طریق سایت ایرانسل ممکن است.

گفتنی است مشترکان جدید ایرانسل در قرعه کشی 250 سکه تمام بهار آزادی ویژه بهمن ماه و 250 سکه تمام بهار آزادی ویژه دی ماه شرکت داده خواهند شد. جزئیات بیشتر درباره طرح سیم کارت هدیه با امکان شارژ ویژه و طرح اعتبار هدیه رایگان ویژه اول بهمن بر روی سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی www.irancell.ir قرار داده شده است.

سـیم کـارت های اعتباری ایـرانسـل در جشنواره زمستان 87 به همراه 5 هزار تومان اعتبار اولیه، 10 هزار تومان و سیم کارت دائمی ایرانسل نیز پس از جایگزینی 6 درصد مالیات فروش و عوارض با 3 درصد مالیات بر ارزش افزوده، کاهش یافته و در طول جشنواره زمستان 87، با بهای تخفیفی 120 هزار تومان ارائه می شوند.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من 10-11 دی ماه سیم کارتمو گرفتم اون موقع هم می گفتن 5000تومان شارژ اضافی داره..ولی سیم من

همون 5000 تومان اولیه رو داشت..(4900 تومن) در ضمن 10000 تومن هم قیمت سیم نبود من 17 تومن خریدم!

سیم هدیه هم 1000 تومن شارژ داشت...!!!!

بچه ها شارژ خودکار سیم هدیه چه جوری؟؟؟

من وقتی کد *140*5# رو می گیرم میگه مدارکمو دریافت نکردن...در حالی که الان نزدیک 1 ماه من از سیم ام

استفاده می کنم و فروشنده هم بمن گفته مدارک رو ارسال کرده... ...این مشکل برا بقیه هم

هست؟منظورم کد هست؟؟!؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یکی از سیمکارت های ایرانسلم رو که ثبت نام نکرده بودم چند روز پیش تماس گرفتن و گفتن مشخصاتتونو بگین تا ثبت نام کنیم بعد گفتن مدارکتونو ببرین به یه شماره فکس کنیم
    من هنوز نبردم اگه نبرم مشکلی پیش میاد چون ثبت نامش که انجام شد تلفنی

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من 10-11 دی ماه سیم کارتمو گرفتم اون موقع هم می گفتن 5000تومان شارژ اضافی داره..ولی سیم من

همون 5000 تومان اولیه رو داشت..(4900 تومن) در ضمن 10000 تومن هم قیمت سیم نبود من 17 تومن خریدم!

سیم هدیه هم 1000 تومن شارژ داشت...!!!!

بچه ها شارژ خودکار سیم هدیه چه جوری؟؟؟

من وقتی کد *140*5# رو می گیرم میگه مدارکمو دریافت نکردن...در حالی که الان نزدیک 1 ماه من از سیم ام

استفاده می کنم و فروشنده هم بمن گفته مدارک رو ارسال کرده... ...این مشکل برا بقیه هم

هست؟منظورم کد هست؟؟!؟؟

چرا هیچکی چواب نمی ده؟؟؟؟

من کجا باید سوالمو بپرسم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

چرا هیچکی چواب نمی ده؟؟؟؟

من کجا باید سوالمو بپرسم؟
    سلام دوست من
    در صورتی که با پیغام ناقص بودن مدارک مواجه شدی با 120 تماس بگیر و اطلاعاتتو بهشون بگو و بعدش خودت به صورت دستی کپی شناسنامتو همراه کد پستی و شماره تلفنت فکس کن واسشون
    البته من تو یه چیز موندم شما اگه ثبت نامت کامل نیست چطوری هدیه دریافت کردی؟
    پس با 120 تماس بگیر و بعد اگه مشکل دیگه ای داشتی با 140 تماس بگیر
    این هم در مورد شارژ خودکار
    کد:

9. این کاربر از ar.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

[b]
    حالا که اینقدر باحالی اگه برات مقدوره یه عکس ازش بگیر بزار ما هم مثله خودت حال کنیم ....
    سق زدی؟
    بچه ها امروزآنتن رفت مگه میشه ؟بد جور ضد حال خوردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

7

سلام دوستان من یکی از سیمکارت های ایرانسلم رو که ثبت نام نکرده بودم چند روز پیش تماس گرفتن و گفتن مشخصاتتونو بگین تا ثبت نام کنیم بعد گفتن مدارکتونو ببرین به یه شماره فکس کنیم
    من هنوز نبردم اگه نبرم مشکلی پیش میاد چون ثبت نامش که انجام شد تلفنی
    جواب ما رو هم اگه یکی بده خیلی خوب میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •