تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 18 اولاول ... 51112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 171

نام تاپيک: دوست داريد اولين كشور خارجي كه ميريد كدوم باشه؟

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

اول دبی ولی فقط italy

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بهتره بدونی اکثر ایرانیهایی که در آلمان هستن فرهنگ آلمانیها رو بیشتر شبیه به ایرانیها می دونن حداقل در مقایسه با انگلیس و فرانسه و البته تعداد ایرانیهای مقیم آلمان از همه جای اروپا بیشتره و این نشان میده ایرانیها آلمان رو جای مناسبی برای زندگی میدونن و تو نباید فکر کنی نظر همه مثل خودته,در ضمن این حرفم ربطی به این مقاله نداره:

نگاه توریست ایرانی به جامعه آلمان:

نتیجه یک نظرسنجی در بین ۲۰ کشور صنعتی و رو به رشد جهان نشان می‌دهد که کشور آلمان بهترین تصویر را در میان همه ملت‌ها دارد. مرکزبین المللی پژوهش‌های بازاریابی موسوم به "جی اف کی" که این نظرسنجی را انجام داده، ۱۵ کشور اروپایی را در رده‌های نخست این ارزیابی اعلام کرده است. فرانسه، انگلستان، کانادا و ژاپن رتبه‌های بعدی را پس از آلمان کسب کرده‌اند. جالب ‌آن‌‌که آمریکا پس از ایتالیا، در مقام هفتم این جدول واقع شده است.

موسسه "جی اف کی"، شاخص‌های مورد نظر برای این گزینش را صادرات، کارايی دولت‌ها، وضع مردم، گردش‌گری، و سرمایه‌گذاری برای مهاجرت در نظر گرفته است. این موسسه نزدیک به ده هزار کارمند دارد که شهروندان بیش از ۱۰۰ کشور جهان هستند.
    این تصویر را در بین هفت ایرانی که آلمان را به دلایل کاری یا تفریحی دیده‌اند، به محک گذاشتیم.
    نکته‌های ستودنی:
    اعظم، حسابرس: « بیشترین نکته قابل تحسین آلمان برای من بعنوان یک شهروند جهان سومی، نظم و قانون‌مندی بود. من چند کشور اروپایی دیگر نظیر فرانسه، بلژیک و هلند را هم دیده‌ام. فکر می‌کنم آلمان از نظر صنعت و نظم و تعهد از آنها بسیار جلوتر است. به عنوان یک زن، قوی بودن زن‌های آلمانی را دیدم. زن‌ها در آلمان چه از نظر جسمی چه از نظر موقعیت اجتماعی و خانوادگی بسیار قوی هستند».
    فریبرز، مدیر بازرگانی: " هتل‌ها تمیزتر و روابط اجتماعی در آلمان بهتر هستند. قیمت‌ها در آلمان مناسب‌تر از کشورهای دیگر اروپای غربی‌اند. سرویسی که به توریست می‌دهند بسیار عالی است. مثلا برای بیست سی یورو، توریست می‌تواند مالیات خود را هنگام برگشت بگیرد. در حالیکه مثلا در فرانسه مالیات خریدهای از ۱۵۰ یورو به پایین را پس نمی‌دهند.".
    جاوید، صنعتگر: « مهم‌تر از همه نظم آلمان بود. ما در نمایشگاه‌های متعدد شرکت کردیم و به نظر من از نظر صنعت آلمان حرف اول را می‌زند. از نظر نظافت و محیط زیست هم، آلمان کامل است. هرگاه آدرس ازشان می پرسیدیم خیلی دقیق جواب می‌دادند و حتی می‌دیدیم که می ایستند و نگاه می‌کنند که آیا آدرسی را که گفته‌اند، درست می‌رویم یا نه. از این نظر احساس مسئولیت آلمانی‌ها برای من بسیار جالب بود».
    شهین، دبیر: « تمیزی و رسیدگی شهرداری به خیابان‌ها و رفاه مردم توجه مرا خیلی جلب کرد. در متروهای پاریس بوی شدید ادرار یا کثیفی می‌آید در حالیکه این در آلمان نیست. خریدکردن مردم در سوپرهای فرانسه با احتیاط است. من بسیاری مردم را دیدم که چیزهایی را بر می‌داشتند و بعد مکث می‌کردند و پس می‌گذاشتند. به نظر من قدرت خرید مردم آلمان بیشتر است. آرامش و سکوت و تمیزی و رفاه در آلمان چشمگیر است».
    فریبرز: « من یک بیزنس‌من هستم. وقتی می‌بینم این‌ها در سال گذشته، هزار میلیارد یورو صادرات داشته‌اند و این جامعه این‌قدر ساکت و آرام به تولید خود ادامه می‌دهد، شگفت زده می‌شوم. هروقت برای کار ایمیل می‌زنم، زیر ۲۴ ساعت جواب می‌گیرم و معطل پاسخ نمی‌مانم. آلمانی‌ها در بیزنس خیلی حرفه‌ای هستند. اوضاع اجتماعی را که با سایرکشورهای اروپایی مقایسه می‌کنم، خیلی بهتر است. در ضمن مردم آلمان اگر مشکل زبان نداشته باشند، آماده کمک هستند و این‌طور نیست که از بالا به دیگری نگاه کنند».
    اعظم: « امدادرسانی در آلمان خیلی قوی است و اگر حادثه‌ای پیش بیاید، فورا ماموران می‌رسند. در ایران همه درگیر مالکیت شخصی خود هستند. مثلا تنها خانه خود را تمیز و مرتب نگاه می‌دارند اما در آلمان می‌دیدیم که مردم به جامعه و شهر و کشورشان، مثل خانه خود علاقمند هستند. تعهد اجتماعی را در آلمان بسیار بالا دیدم».
    روشن، دانش‌آموز: « من در آلمان با یک تمدن جدید آشنا شدم. همه چیز با سرعت و با یک زمان خاص اتفاق می‌افتد. حرکت قطارها و مترو کاملا از روی ساعت است. مردم در ساعت‌هایی که باید کار کنند، فکرشان تنها کار است و ساعت‌های تفریج، فقط فکر خود را به تفریح مشغول می‌کنند. مانند ایران همه چیز درهم نیست».
    شهین: "حقوق شهروندی بالاست. مثلا من خریدی کرده بودم و بعد خواستم پس بدهم. فکر کردم محال است که این را پس بگیرند. نه تنها با من خیلی مودب بودند، بلکه پول خرید مرا در یک پاکت گذاشته و به من پس دادند. در حالی‌که در ایران چنین چیزی غیرممکن است و در بهترین حالت، به شما می‌گویند باید مشابه همین مبلغ چیز دیگری از مغازه ما بخرید».
    نکات منفی و انتقادآمیز:
    جاوید: « تنها آدرس‌ها ایراد دارند که همه‌شان به آلمانی هستند و این برای توریست مشکل آفرین است».
    اعظم: « نگهداری حیوانات برای ما غیرعادی است. روابط خانوادگی و عاطفی فشرده در آلمان ضعیف‌تر است. و این البته در نوع خودش موجب می‌شود که دخالت و کنجکاوی‌های مرسوم در جامعه ایران را نداشته باشند».
    مریم، دکوراتور: « من در سفرهای مختلف به همه دنیا، آلمان را از نظر استاندارد زندگی بسیار بالا می دانم اما بدترین مورد، نگاه سرد و از موضع بالایی است که مردم آلمان به دیگران دارند. البته این در شهرهای مختلف تفاوت دارد. این در کلن کمتر و در مونیخ بیشتر است. آدم نمی‌تواند از فاکتورهای زندگی در آلمان ایراد بگیرد اما از نظر احساسی و اخلاقی، بخصوص برای یک شرقی، سرد بودن آنها ناراحت کننده است. کافی است که شما هنگام پرداخت پول یا صحبت کردن، اشتباهی داشته باشید و این نگاه سرد و تحقیرآمیز را حس کنید».
    مهیندخت مصباح

منبع سایت معتبر دویچه وله:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز من منکر پیشرفت و نظم این کشور نشدما !
    آقا به نظر شخصی وقتی تو این کشوری خیلی دلت میگیره .. به این دلیل که مردم خونگرمی نداره .. نمیتونند برات دوست خوبی باشند چون بیش از حد خشک و مقرراتیند .. بخدا فقط همین و بس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز من منکر پیشرفت و نظم این کشور نشدما !
    آقا به نظر شخصی وقتی تو این کشوری خیلی دلت میگیره .. به این دلیل که مردم خونگرمی نداره .. نمیتونند برات دوست خوبی باشند چون بیش از حد خشک و مقرراتیند .. بخدا فقط همین و بس
    کلا آدم تو هر جای دنیا غیر از کشور خودش باشه دلش میگیره حتی تو کشور خودش توی شهر دیگه هم باشه همینطور,در ضمن خودم دوست آلمانی هم دارم البته شاید یکم دیرتر خودمونی میشن و همون اول که میبیننت سریع پسر خاله نمیشن ولی وقتی دوست بشن دوستای خوب و وفاداری هستن و الانم که تو ایرانم با بعضیاشون از طریق چت و تلفن در ارتباطم.
    و در مجموع شباهتای فرهنگیشون با ما زیاده و ریشه های فرهنگیشون با ما مشترکه
    دیدی که آلمان هم بهترین چهره رو در جهان در بین توریستا داره و ایرانیها هم در مجموع راضی هستن و اون نظر شخصیه شماست
    Last edited by Golbarg01; 06-02-2009 at 01:20.

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

زیارتی : مکه
    سیاحتی : استرالیا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

اول امریکا
    دوم چین
    سوم مصر

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

برای یک ایرانی حتی 1 سال زندگی مدام در المان ممکن هست ایده ال باشه ولی اگه مدت بخواد طولانی تر باشه بی شک کاملا حس میکنه که این مردم بسیار سرد هستند نسبت به ایتالیایی ها - اسپانیایی ها - یونانی ها - امریکایی ها و ....

اگرم تعداد زیادی ایرانی در المان هستن بخاطر اینکه انها تعداد زیاد پناهنده ی سیاسی بودن که به این کشور نسبتا بی طرف در زمان المان شرقی و المان فدرال روی اورده بودن و مجبور به سازگاری بودن و تعداد زیاد ایرانی ها هم طبعا بخاطر نسل های جدید ایرانی متولد در المان و بستگان پناهندگان هست .

خلاصه مطلب :

اگه تنها بحث رفتار مردم باشه باید گفت المان از بدترین هاست و بهتره مجبور باشی که اونجا بمونی . ( من از هر کشور اروپایی بیش از 10 دوست از شهر های مختلف اون کشورها دارم و اینها تجربه های من هست و 6 ماه اونجا بودن نمی تونه ظاهر اصلی فرهنگ کشوری رو به شما نشون بده )

موفق .....

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

برای یک ایرانی حتی 1 سال زندگی مدام در المان ممکن هست ایده ال باشه ولی اگه مدت بخواد طولانی تر باشه بی شک کاملا حس میکنه که این مردم بسیار سرد هستند نسبت به ایتالیایی ها - اسپانیایی ها - یونانی ها - امریکایی ها و ....

اگرم تعداد زیادی ایرانی در المان هستن بخاطر اینکه انها تعداد زیاد پناهنده ی سیاسی بودن که به این کشور نسبتا بی طرف در زمان المان شرقی و المان فدرال روی اورده بودن و مجبور به سازگاری بودن و تعداد زیاد ایرانی ها هم طبعا بخاطر نسل های جدید ایرانی متولد در المان و بستگان پناهندگان هست .

خلاصه مطلب :

اگه تنها بحث رفتار مردم باشه باید گفت المان از بدترین هاست و بهتره مجبور باشی که اونجا بمونی . ( من از هر کشور اروپایی بیش از 10 دوست از شهر های مختلف اون کشورها دارم و اینها تجربه های من هست و 6 ماه اونجا بودن نمی تونه ظاهر اصلی فرهنگ کشوری رو به شما نشون بده )

موفق .....

منم همین رو میگم اما دوستمون نمیخواد بپذیره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

انگار شما نمی خواین دست از سر آلمان بردارین من که خودم راضی بودم اکثر کسایی هم که اونجا دیدم راضی بودن ولی شما می خوای نظرتو دیکته کنی,کشوری مثل یونان رو با آلمان مقایسه می کنی؟یونان که جهان سومیه؟یه ایرانی اگه تو ایران باشه که بهتره تا بره تو یونان
    در ضمن اگه به سرد بودن باشه که سوئدیها و انگلیسیها و روسها سردترن
    در ضمن آلمانیها شباهتای فرهنگیه زیادی به ما دارن و سرد بودن و این حرفا جزو فرهنگ نیست که البته هم چین حرفی مبنی بر سرد بودن رو من قبول ندارم.

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اول از همه میرم اتاوا داداشمو ببینم

بهدشم ایتالیا یا فرانسه رو ترجیح میدم

آخر فروم باز hamidghoty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

والا ميخام با ويلچرم برم تموم دنيا روبگردم جاي خاصي مد نظرم نيست. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •