من همون اول قانع شدم دوست من
در هر صورت ممنون از همگی
فعلا تو همون قسمت عمومی پست میدیم تا شاید مردم دست از برند بازی بردارن
![]()
من همون اول قانع شدم دوست من
در هر صورت ممنون از همگی
فعلا تو همون قسمت عمومی پست میدیم تا شاید مردم دست از برند بازی بردارن
![]()
دوستان ما کاری به برند و اینجور چیزا نداریم . یعنی تعصبی رو هیچ برندی نیست. فقط مسئله در فروم ، استقبال و تعداد بازدیده . اگر کلوپ های گوشی های Lg از یه حدی در صفحه اصلی کلوپ بیشتر شه و بازدید زیادی داشته باشه ، مسلما در مورد بخش مجزا تصمیم گیری می شه. ولی در حال حاظر نیازی دیده نمیشه.
با تشکر
سلام
پیشنهاد می کنم که دو قسمت ملودی و کلیپ از هم دیگه جدا بشه
چون این دو قسمت با هم هست کم تر به ملودی توجه می شه
اگه از هم جدا بشه فکر کنم هم کاربرا بتونن بهتر استفاده کنن هم این که بهش بیشتر توجه میشه
در ضمن میشه یه قسمت نرم افزاری و والپیپر باری موبایل هم بهش اضافه کرد
ممنون که توجه می کنید
مرسی حجت جان.
پیشنهاد شما حتما بررسی می شه...
سلام
من یه پیشنهاد داشتم
میدونم که 10-15 روزه کسی توی این تاپیک نیومده ولی گفتم که شاید اینطوری بهتر میشه و کاربرا زود تر به نتیجه میرسن :
من میخوام تو انجمن مشاوره خرید گوشی 3 تا تاپیک بزنم به ترتیب زیر :
مشاوره خرید گوشی تا 200 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 200 تا 400 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 400 به بالا
و هر کس خواست مشاوره بگیره میتونه اینجا بیاد و در خواستشو مطرح کنه و ما رسیدگی میکنیم و مشاوره و کمک میکنیم
و هر کس نخواست که مثلا بین 2 تا گوشی میخواست انتخاب کنه یه تاپیک واسه خودش بزنه مثلا بین گوشی N82 و N78 که هست .
مدیرا و همکار ها هم میتونند به اینجا یه نگاهی بندازن و نظرات دوستان رو بخونن
ممنون اگه جواب منو بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به نظر من هر کسی می خواد بخره بیاد تاپیک بزنه و بعدش که کارش تکموم شد، تاپیک حذف بشه بهتره.
چون هر کسی یه انتظاراتی از گوشیش داره و یه سقف بودجه ای.
پس شرایط هیچ 2 نفری مثل هم نیست.
من خودم برای خرید یه گوشی تا سقف 300 تومن یه تاپیک زدم و واقعا دوستان خیلی بهم کمک کردند و آخر هم من رفتم بهترین گوشی در اون رنج: n78 خریدم.
مرسی
نظر من هم راجع پیشنهاد مطرح شده همین هست
مخلصیم
خوب پس تکلیف دوستانی که میان مشاوره میدن چی میشه؟
با پاک شدن تاپیک تعداد پستهاشونم کم میشه.و انگار نه انگار که مشاوره دادن.
پیشنهاد من در مورد مشاوره خرید :
چند تا تاپیک استیکی (مهم که همیشه در بالا باشن) ایجاد کنیم:
1-یک تاپیک برای مشاوره خرید انواع گوشی (عمومی)
2-تاپیکهایی برای مشاوره خرید گوشی در رنج ها مختلف
3-تاپیکهایی برای مشاوره خرید گوشی با مشخصات خاص(مثلا دوربین خوب-صدای خوب-سیستم عامل مشخص و...)
نظر شما دوستان چیه؟
آره خداييش راس ميگيا..!
آخه به نظرم اين تاپيك هام اگه باشه..امروز نه فردا شلوغ ميشه و در هم بر هم....
فكرشو بكن اگه 3-4 نفر هم با هم درخواست بدن چي ميشه...
ميتونيد تاپيك ها رو بعد از به نتيجه رسيدن قفل كنيد...بعدا" اگه يه نفر موضوع مشابه زد به اونجا ارجاع ميديم...
چطوره؟
اینجوری هم میشه حسین جان
ولی نظر من این هست که مثلا یکی میاد یه پست توی تاپیک مثلا: 200-400 میزنه و میگه که من میخوام گوشیم اینجوری باشه دوربینش خوب باشه و ترجیحا از برند نوکیا بعد مثلا یه سری که اونجا فعالیت دارن ( مثلا من ) میگم که مثلا گوشی مثلا N78 هست که دوربینش خوبه 3.2 و صداش خوبه و با کیفیت اما خیلی بلند نیست و حالا چیز های دیگه ( خصوصیات گوشی ) و تمام گوشی های توی این محدوده بعد دوستمون هم به جوابش میرسه و میره گوشیشو میخره ( تاپیک رو هم باید مهم کنید که پایین نره )
بعد هر کسی هم که مثلا میخواست بین دو گوشی N78 و N82 یکی رو انتخاب کنه که دیگه اونجا نمیاد میره یه تاپیک واسه خودش میزنه چون اون سه تاپیک تقسیم بندی به صورت قیمتی داره نه مثلا بین 2 تا گوشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)