بازی bully گرافیکش بهتر از این بازی مزخرف هست.
آره میتونه
به هیچ وجه
بازی bully گرافیکش بهتر از این بازی مزخرف هست.
من این بازیرو از یکی از دوستانم گرفتم و نصب کردم
آشغال بود به معنای واقعی کلمه
اگر این بازی رو ایرانیها ساخته بودند میشد گفت یه بازی متوسط ولی واقعا تعجب میکنم از این شرکتها با این بازیهای مزخرف ملت رو به مسخره میگیرند
تنها اول بازی خوبه که کاراکترت رو میسازی به محض اینکه از زندان خارج شدی به مزخرف بودن این بازی پی میبری بعد از انجام دادن 2 ماموریت بازیرو پاک کردم اگر dvd مال دوستم نبود درجا میشکوندمش
راستی نظر سنجیرو عوض کن بجای gta iv بذار gta:II همون که تصویر از بالا نشون میداد باور کنید من باز هم به gta:II رای میدم
این بازی هیچ نکته مفیدی برای بازی کردن نداره بعد از 2 دقیقه رانندگی سرم گیج رفت آخه هی ماشین سرعتش زیاد میشد بعد افت فریم پیدا میکرد
قسمت اولش خیلی بهتر بود.اصلا با gta iv قابل مقایسه نیست .گرافیک و گیم پلی خیلی مسخره ای داره ماشینهاشم که انگار اسباب بازی هستند.
بازی پچ یا یه چیزی نداره که این افت فریم رو برطرف کنه؟
اگه داره ممنون میشم بزارین
فعلا هیچ پچی برای اصلاح ایرادات بازی منتشر نشده...
بازی چرتیه نه گرافیک داره و نه داستان جالب و نه جذابیت من داستان فارکرای رو به این ترجیح میدم
منم که از همون اول گفتم مزخرف ترین بازی که تو عمرم انجام دادم بود تازه اینو با ای وی مقایسه میکنن باور کنین gta iii از این بهتر بود حد اقلش مثه ادم راه میرفت!
خجالت نکشیدن این همه تبلیغات بازی رو به این مزخرفی عرضه کردن؟
عکس های بازی که خیلی غلط انداز بود
تازه خیلی از سایت ها روی این بازی مانور داده بودن و گفته بودن یک رقیب جدی برای gta هست
که در عمل همه دیدن چی از اب در اومد
اصلا با بازی های این نسل قابل قیاس نیست...نمی دونم چطور روشون شده این بازی رو عرضه کردن
کنترل ماشن ها که افتضاحه...مبارزات به بدترین شکل ممکن طراحی شده
اصلا انگار قرار نیست توی این بازی کشته بشیم
در کل مزخرفه
نظرسنجی واقعا بیخودیه.
این بازی با اوون گرافیک آشغالش نمیدونم چرا باز آهسته میزنه.واقعا شرکت خیلی زحمت کشیده.
عمراً بازی به گرد پای GTA iV برسه.
سلام بازی Saints Row 2 را کامل نصب کردم و وقتی روی شرت کات بازی کلیک میکنم اجرا میشه اما وقتی وارد صقحه اصلی میشه کیبرد از کار می افته! یعنی هیچ جوری نمیتونم new game را انتخاب کنم و وارد بازی بشم
گرافیک 1 گیگ
رم 3 گیگ
و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)