سلام
نه خوشم اومد تونستم یه بار اول بشم فعلا!!!
حالا شما اون گزینه ها را برای من توضیح بدین من باید چی کار کنتم توی بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
نه خوشم اومد تونستم یه بار اول بشم فعلا!!!
حالا شما اون گزینه ها را برای من توضیح بدین من باید چی کار کنتم توی بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فلاش بک (FlashBack) اینه :
شما وسط بازی هر جایی که میخواید میتونید با زدن Enter بازی رو تا لحظاتی عقب بیارید ( با استفاده از دکمه F2 ) و هرجایی که مناسب بود با زدن دکمه F12 به اون لحظه از بازی برگزدید ...
این امکان با تغییر دادن Difficulty تعدادش از 0 تا 6 متغیر هست و هر چی Difficulty رو بالاتر ببری تعدادش کمتر میشه !
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم
قربون تو
شما اول از همه باید برین تو قسمت Grid World بعد سه نا گزینه برای بازی به شما میده که ماشین ها و جاده های هر سه با هم فرق دارن ...
تا یه مدت باید به این شیوه بازی رو ادامه بدی تا بعد یه ماشین به خودت بدن و سبک بازی تغییر میکنه![]()
Last edited by N A D E R; 20-06-2008 at 11:43.
من فکر کنم این کودی مسابقات GT رو با رالی اشتباه گرفته که توی هر دو بازی فرمونها اینطوری تیزن
واقعا هیچ چی Pro street نمیشه
آخه کجای دنیا ماشینا دست فرموناشون یکین
هر گردی گردو نمیشه
کی گفته فرمونها یکین !!! ما که تا آخر بازی رفتیم هر تریپ ماشینی فرمون خاص خودشو داشت !!!
دلیلی هم برای دروغ وجود نداره !! پرو استریت فقط tuning بود و بس !!!
واقعا فرمون این بازی عالیه و واقعیت همینه !!!
من این بازی رو تازه گرفتم یک کم بازی کردم اما حال نداد فرمون ماشین زیاد جالب نیست و زود ماشین از کار میوفته باید سر پیچ ها ترمز بگیرم تا بتونم پیچ ها رو رد کنم البته شاید یک مقدار دیگه بازی کنم بهتر دستم بیاد راستی دوستان این بازی داستان نداره؟
به نظر من داستان ، که یک بازی رو جذاب میکنه مثل ماست وانتد
چقدر سخته بابا ... شما چه جوری بازی می کنید ....من خودمو کشتم تونستم دو مرحله برم جلو تازه اول نشدم ......
بابا اگه قلقی داره بگید .....
عزیزم چرا اینقدر روی خودت فشار میاری !!!
اینها همش تقصیر اون NFS هست از Carbon به قبل البته که هر چی به درودیوار می زدی ماشین هیچی نمی شد !
برای همین عادت کردی با کبوندن ماشین یا حداقل بی احتیاطی زیاد بازی کنی !!! اگه DIRT رو بازی کرده باشی می فهمی ثانیه 3 طرف جهت دادن یعنی چی !! باید خلاصه آقاجون دقتت رو ببری بالا راهش همینه !!![]()
من به قسمت pro رسیدم ولی هنوز بلد نیستم از فلش بک استفاده کنم
در ضمن برای کسانی که کنترل ماشین براشون سخته بهتره که ترمز را روی space قرار بدن و ترمز دستی را روی d این طوری 30% راحت تر میشه در ضمن لازم نیست انقدر حرفه ای بخواین رانندگی کنین راحت میتونی ترمز کنی(اگر به حرفه ای گریتون بر نخوره)در ضمن نیازی به اول شدن نیست و با توجه به قدرت ماشینت کافی یک رتبه ای کسب کنید codmaster میخوات این عادت اول شدن nfs رو از کلهتون بندازه![]()
خب زودتر میگفتی...امتحان میکنم ببینم چی میشه ......
Last edited by brain; 22-06-2008 at 22:55.
ببخشید دوستان این بازی چطوریه ؟
آزاد در شهر داره ؟
پلیس داره ؟
ماشین هاش چیه ؟
داستانش چیه ؟
ممنون میشم جواب بدید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)