لااقل راهنمایی کنید
لااقل راهنمایی کنید
می گم پیدا کردی جون خودت جمع کن واسه ترم دیگه ی من.سلام:
بنده برای درس ازاقلیم شناسی گزارش بازدید ازیک هواشناسی لازم دارم فرقی نمیکنه از چه ایستگاهی باشه لطفا help me
پیش پیش مرسی.
به نظر من ازهمین الان باید یه فکری بکنی من که به هر دری زدم بسته بود.
من هنوز نمی دونم در مورد چی هست که بخوام تحقیق کنم.به نظر من ازهمین الان باید یه فکری بکنی من که به هر دری زدم بسته بود.
جیگر جون پس چی رو میگی برام جمع کن؟من دنبال یه گزارش بازدید از ایستگاه هواشناسی هستم که یک سری از نکات جزئی مانند ترتیب قرار گرفتن ابزارها نوع انها وکاربردهاهستم.
خوب من که هنوز درسه رو نگرفتم.انشاا.. ترم دیگه دچارش می شم.جیگر جون پس چی رو میگی برام جمع کن؟من دنبال یه گزارش بازدید از ایستگاه هواشناسی هستم که یک سری از نکات جزئی مانند ترتیب قرار گرفتن ابزارها نوع انها وکاربردهاهستم.
خوب چه نوع ابزار هایی داخلش به کار می ره.اصلن ما چرا این درس رو بخونیم؟؟
دقیق تر می گی در مورد چی هست؟؟؟(البته ببخشید)
نه بابا خواهش میکنم,داخل ایستگاه همون دماسنج,فشار سنج,باران نگار وخیلی ازوسیله های دیگه ای است که به برسی اب وهوا مربوط میشود.
درس ازمایشگاه اقلیم شناسی مربوط به برسی عوامل جوی مانند ساعات افتابی روز,رطوبت نسبی,میزان بارش,شدت وجهت باد,در یک دوره و... می پردازد که به صورت نمودار ارائه میشود.البته به شیوه تدریس استاد و رشته هم بستگی دارد.
نگفتی حالا به چه درد می خوره.
خوب شاید اگر اقلیم منطقه رو بهتر بشناسیم گیاه مناسب تر ی واسه زمین انتخاب کنیم.
بابا ایول تودیگه دست خیلی رو(مخ به کار گیرها) از پشت گره زدی.شما که خودت سوال پرسیدی بعد هم جواب دادی.انشاا.. ترم دیگه دچارش می شی تمام سوال ها تون رو کامل تر میگیرید.
درسه نمره بیاره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟انشاا.. ترم دیگه دچارش می شی تمام سوال ها تون رو کامل تر میگیرید.