با تنظیمات رزولیشین lcd لپ تاپ ور برو درست میشه![]()
با تنظیمات رزولیشین lcd لپ تاپ ور برو درست میشه![]()
اگه مییشد که دیگه اینجا نمیومدم....
نمیدونم چرا چشمم درد میگیره وقتی که فول نباشه.
LCD FuLL HD سامسونگه!!
تو تلویزیون سونی یه گزینه به نام Display Area داره که مشکلی که شما دارین رو حل میکنه.تو منوی تلویزیون بگرد ببین همچین چیزی پیدا میکنی.(فارسیش میشه سطح نمایش)
متاسفانه همچین قسمتی در سامسونگها نیست.
من تمام این 15 صفحه گذشته رو خوندم. اطلاعات جامعی وجود داشت. در خصوص اتصال TV به Laptop .
اما خلاصه ماجرا اینه که کابل VGA To Component در نه بازار رضا نه در پاساژ ایران ، نه در پارسیان و نه در پایتخت گیر نمیآد. البته یک جایی داشتند که گفتند تعداد پین های اون متفاوت هست و تصویر نمی ده برای لپ تاپ های جدید.
به عبارت دقیق تر مشکل اتصال لپناپ جدید همچنان برقرار هست که کابل اتصال S-video ندارند و فقط از HDMI و VGA پشتیبانی می کنند به تلویزیون هایی که فقط فیش های 3 تایی از نوع AUDIO & VIDEO دارند. به شکل زیر:
حال تبدیل های HDMI به فیش بالا ازکجا می شه گرفت؟
و تبدیل VGA که شبیه فیش زیر است:
را از کجا دقیقاً می شه تهیه کرد؟ آیا کاملاً جواب می دهد؟ من فقط مودولاتورشو دیدم که 60000 - 50000 تومان بود که واقعاً نمی ارزید! چون اون در واقع VGA رو به S-Video تبدیل میکرد و اون رو بعدش به Audio & Video که به بیان ساده تر کیفیت تصویر به رنگ آب دهن مرده تقلیل می یافت ! ( یعنی در حد حداکثر 12 رنگ!)![]()
اگر این اتفاق بیافته و فقط با یک کابل اتصال کامل برقرار شه دیگه تمامی اتصال های جدید و قدیمی SUPPORT می شه چون حتی مودولاتور ارزان برای فیش های AUDIO & VIDEO به فیش های قدیمی ورودی آنتن هم موجود هست!
دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم !![]()
Last edited by vahid irani; 13-03-2010 at 14:26.
من لپ تاپ asus مدل ux50v گرفتم، تلويزيون هم lcd سامسونگ هست و هر دو تاشون HDMI دارن. وقتي كابل HDMI رو وصل ميكنم تصوير بهم نميده (FN + F5) رو ميزنم باز هيچ تصويري رو تلويزيون نميآد. تو تنظيمات لپ تاپ هم فقط يك خروجي تصوير نشون ميده و گزينهاي براي LCD نداره. لطفاً منو راهنمايي كنيد. به چه صورت لپ تاپ رو تنظيم كنم تا تصوير تو تلويزيون بياد.
یعنی نبود؟
این کابلی که شما دنبالش هستی به هیچ وجه وجود خارجی نداره چون پورت vga تصویر میده نه صدا ولی این کابلی که شما تصویرشو گذاشتی دارای دو تا خروجی صدا و یک تصویره پس چنین چیزی غیر ممکنه پس دنبالش نباش چون وجود خارجی نداره و اگه هم این کابلو جایی دیدی واسه یه کار دیگه است نه انتقال صدا و تصویر
ولی من بعد جستجو های فراوان تونستم یک کابل hdmi پیدا کنم که یک طرفش hdmi و طرف دیگش سه تا فیش مثل همین تصویر شما باشه یعنی یک تصویر و دو صدا و چون hdmi هم صدا و هم تصویر را انتقال میده پس با واقعیت مطابقت داره قیمتشم 10 هزار تومان بود به طول 1.8 متر البته من نخریدم چون گرونه
البته من دنبال همچین چیزی هستم که به صورت تبدیل باشه تا در اینده که lcd خریدم لازم نشه برم یک کابل hdmi دیگه بخرم و بازم بشه ازش استفاده کرد در واقع میخام یک کابل hdmi دو طرفه بعلاوه این تبدیل را بخرم تا هم در تلویزیون قدیمی و هم در lcd جواب بده البته تا حالا نتونستم تبدیلشو گیر بیارم
خلاصه اگه گیر نیاد همون کابلشو میخرم تا کارمو راه بیاندازه
حالا اگه دوستان همچین تبدیلی سراغ دارن و عکسشم دارن خبر بدن و گرنه برم همون کابلشو بخرم
هر چی من میخواستم بگم این دوست عزیز گفته
ال سی دی منم سامسونگه لپتابو با hdmi به ال سی دی وصل کردم
از هر طرف سه سانت نیست
و درست هم نمیشه
و یک سئوال دیگه تصویر چرا احساس میکنم بی کیفیته ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)