بله آقای زرنگ ...
بله آقای زرنگ ...
تاپیک نوبتی هست؟ .. چجوریه؟
در هر صورت یه معما دارم گفتم شاید براتون جدید باشه ..
ما دو طناب جدا از هم داریم و می دانیم که اگه یک سر طناب رو آتش بزنیم،برای این که تمام طناب بسوزه یک ساعت طول می کشه(فرقی هم نمی کنه که کدوم سر رو آتش بزنیم) ... طناب ها هم به گونه ای نیستند که مثلا بگیم بعد از نیم ساعت 50% از طناب به طور کامل سوخته ... حال شما چطوری می تونید به وسیله ی این دو طناب 15دقیقه از زمان رو اندازه بگیرید؟ ..(یعنی بگید برای این که فلان اتفاق بیفته فقط 15دقیقه طول می کشه)
هیچ وسیله ی دیگه ای به جز یک مشعل برای سوزاندن در اختیار نداریم
نه عزیز این تاپیک خوابیده بود من اوردمش بالا دیگه بچه ها همکاری کردنتاپیک نوبتی هست؟ .. چجوریه؟
در هر صورت یه معما دارم گفتم شاید براتون جدید باشه ..
اگه سوالات زیاد بشه نوبتیش هم میکنیم
خب کافی است دو طناب رو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنیم با اندازه گیری به وسیله بند انگشتت { دی } وقتی یک قسمت از 4 قسمت سوخته شد خب وقت هم 15 دقیقه می گذره.درست بود؟؟؟
این رو کی میدونه بیاد بگه چون من هم بد جوری گیرشم.........
اهویی رفت به چرا هم خود چرید هم بچه ها نه خود چرید نه بچه ها.
این هم یک تست اسان........
اشتر بمرد از لاغری از بس که پی بسیار داشت....نه در زمین نه در هوا نزدیک شام وقت سحر.
نه ... معلوم نیست که بعد از x دقیقه x/60 از طناب سوخته یا نه .
سلام
طناب اول رو از دوسر و طناب دوم رو از یک سر آتش میزنیم.
نیم ساعت طول میکشه که طناب اول تموم بشه. وقتی این اتفاق افتاد طناب دوم رو خاموش می کنیم. حالا اگر باقیمونده طناب دوم رو از یک سر آتیش بزنیم نیم ساعت طول میکشه که تموم بشه. اما اگر از دو سر آتیش بزنیم ظرف 15 دقیقه تموم میشه.
ّبله .. کاملا درسته
این مسئله یکی از سوالات مرحله ی دوم المپیاد کامپیوتر بود
![]()
مرسی از بچه ها
دوستان باز تاپیک خابید
این الان سواله ؟این هم یک تست اسان........
اشتر بمرد از لاغری از بس که پی بسیار داشت....نه در زمین نه در هوا نزدیک شام وقت سحر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)