من برنامه گارمین رو وقتی run میکنم بعد اون صفحه کی فقط یک گزینه i agree داره رو رد کردم گوشیم دنبال access point میگرده.نمی دونم چیکار کنم؟
من برنامه گارمین رو وقتی run میکنم بعد اون صفحه کی فقط یک گزینه i agree داره رو رد کردم گوشیم دنبال access point میگرده.نمی دونم چیکار کنم؟
اون اينترنت نيست...
دنبال GPS بلوتوث ميگرده...تو پست اول كه توضيح داده شده ، بعد از درست كردن دو فايل txt. و تبديل به unl. و جاگذاري...از تو setting برنامه مشخص ميكنيد كه از gps داخلي استفاده كنه...![]()
عزیزم از شارژ ایرانسلم کم کرد و وقتی اکانت ایرانسل رو پاک کردم حالا می خواد به wlan وصل بشه!
عزیزم از شارژ ایرانسلم کم کرد و وقتی اکانت ایرانسل رو پاک کردم حالا می خواد به wlan وصل بشه!
من احتمال ميدم شما سرويس اينترنتي يا همون آب و هوا و ترافيك آنلاين رو فعال كردي...اين رو موقع اولين اجرا ميپرسه....
ولي گمانم شما بتوني لغوش كني...!درسته؟ كنسل بعد هم استفاده كن...
منم همین مشکل رو داشتم، شما به احتمال زیاد آنلاک کد ها رو اشتباه وارد کردی.
یعنی ممکنه که دیوایس آنلاک کد و مپ آنلاک کد رو جابجا وارد کردی و دقیقا تو فایل هایی که گفته شده نریختی. و شاید هم Card Id رو اشتباه وارد کردی.
در واقع هنوز برنامه unlock نشده. و وقتی به قسمت about میرین هنوز card id تبدیل به unlock Id نشده.
مرسی دوستای من ودرست شد اتفاا اینجا فول انتن میده!
ولی legend جان نقشه اصلا خوب نیست. همش مخففه!
نقشه بهتری از تهران نیست؟
مگه ورژن 4.10 رو نصب نكردي؟؟؟تو اين ورژن كامل نشون ميده..ولي تو 5 مخففه....شما كدومو نصب كردي؟
نه عزیز ورژنش 4.10 هستش!
نقشه ی دیگه ای نیست؟
والله تا جايي كه من ميدونم واسه همه تو 5 مشكل داشت (مخفف بود) و تو 4.10 درست ميشد...
حالا شما ميخواي ورژن 5 رو نصب كن ببين ميشه...؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)