تو عکس اصلی هست ولی یه جورایی میشه تعدیلش کردراستی دوستان فردا نتایج کنکور میاد دعام کنید
![]()
تو عکس اصلی هست ولی یه جورایی میشه تعدیلش کردراستی دوستان فردا نتایج کنکور میاد دعام کنید
![]()
نور پيشونيش به نظر خودمم خوبه ! چون طبيعيه، اما در مورد اون لكه رو چونش حق با ساريناست كه البته اونم دليل داره ( يه دليله خنده دار) اگه نگاه كنين رو دستشم همين لك هست هر جفتشونم گرده، اگه گفتين چيه ؟؟؟؟؟؟؟ اگه گفتين ؟؟؟؟؟؟؟
خودم ميگم، اونا واسه رنگ چشماش بوده گه تو يه لايه ديگه گذاشته بودم منتها وقتي عكس رو جابجا كردم اونا رو يادم رفتديگه خودتون به بزرگواري خودتون ببخشيد ديگه
عوضش سارينا برات دعا ميكنم
![]()
Last edited by porchoone26; 17-03-2008 at 19:39.
سلام
این دو عکس آخری که گذاشتین واسم خیلی سخته...
اون سیاه سفیده که هر کاری کردم خوب نشد...
ولی اینو گذاشتم، فقط نخندین..
اشکالاتشو (هرچند زیاده) بگین
درضمن آقا رامین کارت بیست بیستهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشکال کلی نداره ولی پیشونیش خیلی بد در او
مده ...
سلام به همه دوستان... رامین جان ممنون از اینکه دعا می کنی
.... و دوست گلی که کارشون را گذاشتن با بنی موافقم پیشونیش خوب نشده ولی قسمتای دیگه صورتش خوب شده فقط رنگ رژ لبش یکم تابلوست ....متاسفانه من امروز نتونستم کار کنم اینقدر تو فکر نتایجم که دستم به کار نمیره
... سعی می کنم فردا انجامش بدم
سلام دوستان قدیمی چطورین ؟
من یه کم از جریان تاپیک عقب موندم !
کار رامین خیلی خوب شده ، یه کم وسط پیشونیش زیاد روشن شده که میشه رفعش کرد ولی کارت در کل خیلی خوب شده
کار این دوستمون هم که گذاشتن پیشونیش که خیلی معلومه که کدره ، یه کم بیشتر روش کار کن !
( یه پیشنهاد داشتم ، اگه بخواهین میتونیم آموزش های کاربردی بزاریم ، مثل برداشتن ابرو ، برق لب زدن و آموزش های کاربردی دیگه واسه روتوش عکس که دوستانی هم که ناوارد هستن بتونن کارهای قشنگ تری درست کنن )
* سارینا تو هم انقدر بچه ها دعا کردن مطمئن باش که قبول میشی فردا ، مطمئن ! شیرینی یادت نره
دوستان موفق باشید
سارينا جان زياد بهش فكر نكن honey قبولي ايشا...اهمچين موقعهايي بايد با يه چيزي سرتو گرم كني تا بهش فكر نكني
beny پس كارت كو ؟ داري كم كاري ميكنيااااااا
GiggleClube اول مرسي ، بعدم كارت خوبه براي پيشونيش بايد از clone stamp استفاده ميكردي در ضمن فكر نكنم اصلا از لايه استفاده كرده باشي ! هيچ وقت كارت رو روي 1 لايه انجام نده . و يه پيشنهادم ميدم براي همه اينكه " هميشه آخر كارتون از sharpen استفاده كنيد ، باور كنيد معجزه ميكنه "
من تا عکس بعد کار نمیکنم ...beny پس كارت كو ؟ داري كم كاري ميكنيااااااا
پست اول هم ویرایش نمیهشه ..
پست ها ویرایش نمیشه .. ...
سلام شاهین جان ... مرسی دوست گلم امیدوارم کردیسلام دوستان قدیمی چطورین ؟
من یه کم از جریان تاپیک عقب موندم !
کار رامین خیلی خوب شده ، یه کم وسط پیشونیش زیاد روشن شده که میشه رفعش کرد ولی کارت در کل خیلی خوب شده
کار این دوستمون هم که گذاشتن پیشونیش که خیلی معلومه که کدره ، یه کم بیشتر روش کار کن !
( یه پیشنهاد داشتم ، اگه بخواهین میتونیم آموزش های کاربردی بزاریم ، مثل برداشتن ابرو ، برق لب زدن و آموزش های کاربردی دیگه واسه روتوش عکس که دوستانی هم که ناوارد هستن بتونن کارهای قشنگ تری درست کنن )
* سارینا تو هم انقدر بچه ها دعا کردن مطمئن باش که قبول میشی فردا ، مطمئن ! شیرینی یادت نره
دوستان موفق باشید.... ناقلا کارت کو
![]()
سلام رامین جان...از تو هم ممنون دوست گلم .... منم مثه خودت هیچ وقت روی یک لایه کار نمی کنم ....اول که عکس را باز می کنم یه کپی از بک گراند می گیرم تا قبل و بعد عکس را مقایسه کنم ... راستی در مورد پیشونیش هم حق با شما بود ... نور بالا میزنه پیشونیش
بنی جان فکر کنم این عکسو دوست نداشتی ها
اینم کار من :
منتظر نظراتتون هستم ... شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سارینا کارت خوب شده ولی صورت با سایر قستم های عکس انگار جداست و این نشون دهنده استفاده زیاد از ابزار ها ..
Sharpness هم استفاده کردی مثل اینکه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)