تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 16 اولاول ... 5111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 154

نام تاپيک: قفل cd با توابع ASPI

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام ....
    میشه یه چندتا محصول نام برید که این قفل رو داشته باشند ؟؟؟؟ این که خلاف قوانین نیست !!!! ؟؟؟
    به من چه که آموزشیهای هادی سیستم جدید و آموزشی های پارسیان این قفل رو دارند....به جون خودم من خلاف قوانین حرف نمیزنم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من
    به سختي تونستم
    روش ساخت اين قفل رو بدست بيارم كلي هم خرج كردم
    اما بايد بگم من اين قفل رو نخريدم بلكه الگوريتم ساختش رو خريدم و
    اگه قرار باشه اين الگوريتم رو اينجا بگم
    هم قولي كه موقع خريد دادم رو زير پا گزاشتم
    هم به در حق سازندش ظلم كردم
    از همه عذر ميخام
    اما اگه پيش برين بهش ميرسين حتما
    عزیزه دل برادر!
    کی از شما درخواست آموزش خواست یا خود برنامه رو
    بنده از شما تقاضا کردم یه ایمیج رو قفل بزاری و اونو برای دانلود جمیع فروم آپلود کنی. همین! برنامه رو که نگفتم بدی
    اونم برای اینکه من خیلی aspi دوست دارم تقاضا کردم

3. این کاربر از SILWESTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شما گفتی aspi ...من تا ایمیج های aspi رو رایت نکنم که کار نمیکنن....در ضمن دیگه بی خیال شکستنشون شدم...یه لودر براشون ساختم....پدر سی دی درایو در اومد از بس ایمیج گرفتم....

داره خودمونی میشه negahefarda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیزه دل برادر!
    کی از شما درخواست آموزش خواست یا خود برنامه رو
    بنده از شما تقاضا کردم یه ایمیج رو قفل بزاری و اونو برای دانلود جمیع فروم آپلود کنی. همین! برنامه رو که نگفتم بدی
    اونم برای اینکه من خیلی aspi دوست دارم تقاضا کردم
    من هم کا ملا ً موافقم ببینیم اگه چیز میز پنیر با حالی بود مشتری قفل بشیم ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SadeghPM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من نمونه قفل رو درست کردم ... هر کی میخواد آدرس بده براش پست کنم . چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه . در ضمن در مراحل تست هست و هنوز کامل نیست !!!

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من نمونه قفل رو درست کردم ... هر کی میخواد آدرس بده براش پست کنم . چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه . در ضمن در مراحل تست هست و هنوز کامل نیست !!!
    من متوجه نشدم آدرس براي چي؟
    براي تست؟ در اين صورت چرافايل رو آپلود نمي كنيد؟
    ولي در صورتي كه قصد داريد قفل را اشاعه بديد من هستم
    اگر مشكلي باشه حاضرم همكاري كنم تا برطرف بشه
    اميدوارم صادق جان جريان شما مثل stardust نشه
    Last edited by mahramasrar2; 27-11-2008 at 19:01.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من متوجه نشدم آدرس براي چي؟
    براي تست؟ در اين صورت چرافايل رو آپلود نمي كنيد؟
    من که توضیح دادم :
    چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه .
    ولي در صورتي كه قصد داريد قفل را اشاعه بديد من هستم
    اگر مشكلي باشه حاضرم همكاري كنم تا برطرف بشه
    اتفاقا من هم به دنبال این چنین چیزی هستم ... و هم اینجا هم اعلام می کنم : به یک نفر که به برنامه نویسی و کرکینگ مسلط باشه نیازمندم ... و هر کسی که بخواد قفل رو تست کنه .

اميدوارم صادق جان جريان شما مثل stardust نشه
    راستش خیلی وقته که دیگه پیگیر مسائل تو P30World نیستم . و قضیه ایشون رو نمی دونم

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

... چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه .
    میشه بفرمایید : چرا ؟ فایلت رو آپ لود کن : مشخصات فنی رو توی پست بزن : با چه شرایطی باید رایت بشه رو بگو ؟ مشکلت با آپ لود چیه ؟ 20 30 نفری بخوان می خواهی پست کنی ؟؟؟ .... و $$$$ و....
    اتفاقا من هم به دنبال این چنین چیزی هستم ... و هم اینجا هم اعلام می کنم : به یک نفر که به برنامه نویسی و کرکینگ مسلط باشه نیازمندم ... و هر کسی که بخواد قفل رو تست کنه .
    در زمینه صحت قفل عملیات آخر وتست در خدمتیم ...
    راستش خیلی وقته که دیگه پیگیر مسائل تو P30World نیستم . و قضیه ایشون رو نمی دون
    ... وای وای وای ...... از این جونای این دوره زمونه !!! منظور mahramasrar2 اینه که » ملت رو سرکار نزارن الیته بعضی ها نه همه ...... ( به دوران رسیده های دانای نادان... !!!! )
    با قلفت رو بنداژ بالا کرک و قفل شکن ها دورت کردن .....
    موفق باشی ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میشه بفرمایید : چرا ؟ فایلت رو آپ لود کن : مشخصات فنی رو توی پست بزن : با چه شرایطی باید رایت بشه رو بگو ؟ مشکلت با آپ لود چیه ؟ 20 30 نفری بخوان می خواهی پست کنی ؟؟؟ .... و $$$$ و....
    آره ... براي رايت ايميج هم من خودم برنامه جدا نوشتم . جزيي از قفل هست و نميشه در اختيار همه باشه . من از طريق برنامه نويسي پول نمي خورم و درآمدم (اگه بشه گفت) از يه راهه ديگست . در كل كيفي برنامه نويسي مي كنم و ديونه اون هستم . آقا من مي خوام پست كنم . به گيرنده كه ربطي نداره . شما نمي خواد غصه هزينه رو بخورين . اگه مايلين يا علي ... اگه نه ، پس گير الكي ندين.

در زمینه صحت قفل عملیات آخر وتست در خدمتیم ...
    ان شاء الله شما تست كنين تا بعد... شايد اصلا جواب نداد !!!

... وای وای وای ...... از این جونای این دوره زمونه !!! منظور mahramasrar2 اینه که » ملت رو سرکار نزارن الیته بعضی ها نه همه ...... ( به دوران رسیده های دانای نادان... !!!! )
    با قلفت رو بنداژ بالا کرک و قفل شکن ها دورت کردن .....
    موفق باشی
    ببين همه قديمي ها منو اينجا خوب مي شناسند . آدمي نيستم كه بخوام الكي صحبت كنم ، يا بخوام ملت رو سر كار بگذارم . از كركر ها هم هيچ ترسي ندارم . من خودم هم يك كركر هستم وبه اصولي پايبندم و مطمعنم هم مثل من زيادند از جمله هم تيمي هاي خودم كه برنامه هاي فارسي رو كرك نمي كنيم .

كلام آخر : من ديگه حوصله جواب دادن هاي تكراري رو ندارم . يه قفل طراحي كردم مي خوام تستش كنم . هر كي مايله يا علي ... از شكست خوردنش هم ترسي ندارم !!! اين براي n امين بار .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آره ... براي رايت ايميج هم من خودم برنامه جدا نوشتم . جزيي از قفل هست و نميشه در اختيار همه باشه . من از طريق برنامه نويسي پول نمي خورم و درآمدم (اگه بشه گفت) از يه راهه ديگست . در كل كيفي برنامه نويسي مي كنم و ديونه اون هستم . آقا من مي خوام پست كنم . به گيرنده كه ربطي نداره . شما نمي خواد غصه هزينه رو بخورين . اگه مايلين يا علي ... اگه نه ، پس گير الكي ندين.
    ان شاء الله شما تست كنين تا بعد... شايد اصلا جواب نداد !!!
    ببين همه قديمي ها منو اينجا خوب مي شناسند . آدمي نيستم كه بخوام الكي صحبت كنم ، يا بخوام ملت رو سر كار بگذارم . از كركر ها هم هيچ ترسي ندارم . من خودم هم يك كركر هستم وبه اصولي پايبندم و مطمعنم هم مثل من زيادند از جمله هم تيمي هاي خودم كه برنامه هاي فارسي رو كرك نمي كنيم .
    كلام آخر : من ديگه حوصله جواب دادن هاي تكراري رو ندارم . يه قفل طراحي كردم مي خوام تستش كنم . هر كي مايله يا علي ... از شكست خوردنش هم ترسي ندارم !!! اين براي n امين بار .
    خیلی خوبه :: اولندانه اولن : یه وقتی فکر نکنی که قصد بدی داشتم دیدیم بعضی ها رو که ........ شما به دل نگیر.
    خوب من می خوام ؟ کی باید شروع کرد به در خواست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •