به من چه که آموزشیهای هادی سیستم جدید و آموزشی های پارسیان این قفل رو دارند....به جون خودم من خلاف قوانین حرف نمیزنم....
به من چه که آموزشیهای هادی سیستم جدید و آموزشی های پارسیان این قفل رو دارند....به جون خودم من خلاف قوانین حرف نمیزنم....
عزیزه دل برادر!
کی از شما درخواست آموزش خواست یا خود برنامه رو
بنده از شما تقاضا کردم یه ایمیج رو قفل بزاری و اونو برای دانلود جمیع فروم آپلود کنی. همین! برنامه رو که نگفتم بدی
اونم برای اینکه من خیلی aspi دوست دارم تقاضا کردم![]()
شما گفتی aspi ...من تا ایمیج های aspi رو رایت نکنم که کار نمیکنن....در ضمن دیگه بی خیال شکستنشون شدم...یه لودر براشون ساختم....پدر سی دی درایو در اومد از بس ایمیج گرفتم....
من هم کا ملا ً موافقم ببینیم اگه چیز میز پنیر با حالی بود مشتری قفل بشیم؟؟؟
من نمونه قفل رو درست کردم ... هر کی میخواد آدرس بده براش پست کنم . چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه . در ضمن در مراحل تست هست و هنوز کامل نیست !!!
من متوجه نشدم آدرس براي چي؟
براي تست؟ در اين صورت چرافايل رو آپلود نمي كنيد؟
ولي در صورتي كه قصد داريد قفل را اشاعه بديد من هستم
اگر مشكلي باشه حاضرم همكاري كنم تا برطرف بشه
اميدوارم صادق جان جريان شما مثل stardust نشه
Last edited by mahramasrar2; 27-11-2008 at 19:01.
من که توضیح دادم :من متوجه نشدم آدرس براي چي؟
براي تست؟ در اين صورت چرافايل رو آپلود نمي كنيد؟
چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه .اتفاقا من هم به دنبال این چنین چیزی هستم ... و هم اینجا هم اعلام می کنم : به یک نفر که به برنامه نویسی و کرکینگ مسلط باشه نیازمندم ... و هر کسی که بخواد قفل رو تست کنه .ولي در صورتي كه قصد داريد قفل را اشاعه بديد من هستم
اگر مشكلي باشه حاضرم همكاري كنم تا برطرف بشه
راستش خیلی وقته که دیگه پیگیر مسائل تو P30World نیستم . و قضیه ایشون رو نمی دونماميدوارم صادق جان جريان شما مثل stardust نشه![]()
میشه بفرمایید : چرا ؟ فایلت رو آپ لود کن : مشخصات فنی رو توی پست بزن : با چه شرایطی باید رایت بشه رو بگو ؟ مشکلت با آپ لود چیه ؟ 20 30 نفری بخوان می خواهی پست کنی ؟؟؟ .... و $$$$ و....... چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه .
در زمینه صحت قفل عملیات آخر وتست در خدمتیم ...اتفاقا من هم به دنبال این چنین چیزی هستم ... و هم اینجا هم اعلام می کنم : به یک نفر که به برنامه نویسی و کرکینگ مسلط باشه نیازمندم ... و هر کسی که بخواد قفل رو تست کنه .
... وای وای وای ...... از این جونای این دوره زمونه !!! منظور mahramasrar2 اینه که » ملت رو سرکار نزارن الیته بعضی ها نه همه ...... ( به دوران رسیده های دانای نادان... !!!! )راستش خیلی وقته که دیگه پیگیر مسائل تو P30World نیستم . و قضیه ایشون رو نمی دون
با قلفت رو بنداژ بالا کرک و قفل شکن ها دورت کردن .....
موفق باشی ...
آره ... براي رايت ايميج هم من خودم برنامه جدا نوشتم . جزيي از قفل هست و نميشه در اختيار همه باشه . من از طريق برنامه نويسي پول نمي خورم و درآمدم (اگه بشه گفت) از يه راهه ديگست . در كل كيفي برنامه نويسي مي كنم و ديونه اون هستم . آقا من مي خوام پست كنم . به گيرنده كه ربطي نداره . شما نمي خواد غصه هزينه رو بخورين . اگه مايلين يا علي ... اگه نه ، پس گير الكي ندين.میشه بفرمایید : چرا ؟ فایلت رو آپ لود کن : مشخصات فنی رو توی پست بزن : با چه شرایطی باید رایت بشه رو بگو ؟ مشکلت با آپ لود چیه ؟ 20 30 نفری بخوان می خواهی پست کنی ؟؟؟ .... و $$$$ و....![]()
ان شاء الله شما تست كنين تا بعد... شايد اصلا جواب نداد !!!در زمینه صحت قفل عملیات آخر وتست در خدمتیم ...
ببين همه قديمي ها منو اينجا خوب مي شناسند . آدمي نيستم كه بخوام الكي صحبت كنم ، يا بخوام ملت رو سر كار بگذارم . از كركر ها هم هيچ ترسي ندارم . من خودم هم يك كركر هستم وبه اصولي پايبندم و مطمعنم هم مثل من زيادند از جمله هم تيمي هاي خودم كه برنامه هاي فارسي رو كرك نمي كنيم .... وای وای وای ...... از این جونای این دوره زمونه !!! منظور mahramasrar2 اینه که » ملت رو سرکار نزارن الیته بعضی ها نه همه ...... ( به دوران رسیده های دانای نادان... !!!! )
با قلفت رو بنداژ بالا کرک و قفل شکن ها دورت کردن .....
موفق باشی
كلام آخر : من ديگه حوصله جواب دادن هاي تكراري رو ندارم . يه قفل طراحي كردم مي خوام تستش كنم . هر كي مايله يا علي ... از شكست خوردنش هم ترسي ندارم !!! اين براي n امين بار .
خیلی خوبه :: اولندانه اولن : یه وقتی فکر نکنی که قصد بدی داشتم دیدیم بعضی ها رو که ........ شما به دل نگیر.آره ... براي رايت ايميج هم من خودم برنامه جدا نوشتم . جزيي از قفل هست و نميشه در اختيار همه باشه . من از طريق برنامه نويسي پول نمي خورم و درآمدم (اگه بشه گفت) از يه راهه ديگست . در كل كيفي برنامه نويسي مي كنم و ديونه اون هستم . آقا من مي خوام پست كنم . به گيرنده كه ربطي نداره . شما نمي خواد غصه هزينه رو بخورين . اگه مايلين يا علي ... اگه نه ، پس گير الكي ندين.
ان شاء الله شما تست كنين تا بعد... شايد اصلا جواب نداد !!!
ببين همه قديمي ها منو اينجا خوب مي شناسند . آدمي نيستم كه بخوام الكي صحبت كنم ، يا بخوام ملت رو سر كار بگذارم . از كركر ها هم هيچ ترسي ندارم . من خودم هم يك كركر هستم وبه اصولي پايبندم و مطمعنم هم مثل من زيادند از جمله هم تيمي هاي خودم كه برنامه هاي فارسي رو كرك نمي كنيم .
كلام آخر : من ديگه حوصله جواب دادن هاي تكراري رو ندارم . يه قفل طراحي كردم مي خوام تستش كنم . هر كي مايله يا علي ... از شكست خوردنش هم ترسي ندارم !!! اين براي n امين بار .
خوب من می خوام ؟ کی باید شروع کرد به در خواست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)