سعید جان مرسی.
این واکمن که عکساش گذاشتی ، تاچ که نیست؟؟؟؟
این رو میشه تو ایران پیدا کرد؟؟؟؟
سعید جان مرسی.
این واکمن که عکساش گذاشتی ، تاچ که نیست؟؟؟؟
این رو میشه تو ایران پیدا کرد؟؟؟؟
سلام!نخیر علی جان!توی هند هم قیمت اکثر اجناس به 99 ختم میشه!مثلا من هفته ی پیش یک کلاه خریدم 499 روپیه!!500 تا بهش دادم و اون 1 روپیه ی اخرش رو هم بهم برگردوند !!!![]()
خب بالاخره ویدیو یکی از شاهکارهای دیگه سامسونگ منتشر شد ...
SAMSUNG NV24HD Digital Camera
این دوربین دیجیتال که سری UI سامسونگ هستش خیلی باحاله ...
این دوربین علاوه بر گرفتن ویدیو 720p یک دوربین 10.2 مگاپیکسلی که دارای لنز 24 میلیمتری ultra-wide angle هستش که زاویه دیدو گسترش میده و نسیت به لنزهای دیگه بیش از معمول هستش ...
علاوه بر اینها یه صفحه نمایش 2.5 اینچ تاج داره از نوع AMOLED که کیفیت تصویرش معرکه هستش ...
خیلی ها این اعتقادو دارن با اومدن این دوربین به بازار زنگ خطری واسه تولیدکنندگان دیگه هستش ...
در مورد اون قسمتی که قرمز هستش اگه کسی اطلاعات بیشتری داره بده ممنون میشم ....
حتما ویدیوی این دوربینو نگاه کنین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امین جان این دقیقا سخن دوست صمیم بود
ونکور درس می خونه
درست و غلطش با خودش ولی من تا حالا حرف الکی ازش نشنیدم...
راستی شما کدوم شهری ؟
چی می خونی ؟ اونجا ارزونتره یا دانشگاه آزاد ایران (جوابش که تابلوه اونجا !!)![]()
سلام به همگی ....
تا حالا گوشیتونو با آبشارژ کردین ؟تا سال 2010 این امکان هم به وجود میاد !
سامسونگ مدعی تکنولوژِی برتر , امروز هم در زمینه الکترو ماشین یک پیل سوختی واقعا عجیب طراحی کرده ...
Oh Yong-soo سخنگوی مدیر ارشد بخش Samsung Electro-Mechanics اعلام کرد سامسونگ به یک تکنولوژی خارق العاده دست پیدا کرده که به وسیله آب باتری گوشی رو شارژ میکنه ...
Oh Yong-soo درباره چگونگی عملکرد این باتری توضح داده که وقتی گوشی روشنه , آب و فلز با همدیگه واکنش میدن و گاز هیدروژن رو در آب تولید مکنند ... این گاز هیدروژن که 3 ولت قدرت داره تنها چیزی هستش که میتونه این پیل سوختیو شارژ کنه .... همچنین توضیح داد که پیل های سوختی امروزی نیاز به الكل متيليك بفرمولCH3 OH دارن در حالی که پیل سوختی ساخته شده توسط سامسونگ فقط و فقط نیاز به آب داره ...
این باتری توانایی ذخیره کردن تاک تایم 10 ساعت داره و هر 2 روز یکبار هم نیاز به شارژ داره ...
این باتری در سال 2010 وارد بازار میشه و میشه خریداری کرد ....
نه تاچ نیستاین واکمن که عکساش گذاشتی ، تاچ که نیست؟؟؟؟
معمولا تمام جنسای سونی تو ایران پیدا میشه.این رو میشه تو ایران پیدا کرد؟؟؟؟
این یعنی فیلمی که میگیره HD ready هستش. فکر کنم سایزش 768*1366 باشه.ویدیو 720p
720p داریم و 720i که اولی بهتره چون اون P نشونه پروگرسیو بودنه.
1080p و 1080i هم هست که 720p از 1080i بهتره!
بابا دم سامسونگ گرم ترکونده خداییش .... اولین دوربین که اینطوریه و اونم از باتری ...
the NV24HD, which is the company's first HD still camera, a 10-megapixel shooter that also does 720p HD, and can send its juicy images via HDMI to your favorite HDTV
چی چیو اولین دوربینه؟ اینو ببین حال کن. تازه این جدید جدید هم نیست!بابا دم سامسونگ گرم ترکونده خداییش .... اولین دوربین که اینطوری
HDR-SR12
1920x1080 Recording (1080p) Full HD
Face Detection for Video Footage and Digital Still Photos
5 Megapixel ClearVid™ CMOS Sensor (with Exmor™ Technology) and BIONZ™ Image Processor
12X Optical / 150X Digital Zoom
Dolby® Digital 5.1ch Recording
Tele Macro Function
Professional Quality Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T Lens
HDMI™ Connection with BRAVIA® Sync™ (CEC) Technology
10.2 MP still image capture
3.2" touch panel
120GB HDD
عکس بزرگشو نتونستم گیر بیارم. اگه کسی پیدا کرد لطف کنه بزاره
Last edited by SAEED_BARCELONA; 20-04-2008 at 09:59.
شما اصلا خلاق نیستسد چرا فقط در مورد دوربین و موزیک پلیر حرف میزنید ؟؟؟ یه ذره در مورد لپ تاپ یا مثلا دیویدی رام یا اصلا از اینجور چیزا حرف بزنید
ای بابا تا ما یه چیزی میگیم سریع موضع میگیرن .... برادر من , من منظورم این بود که اولین دوربین سامسونگ هستش که این قابلیتو داره .... در ضمن من عمرا محصولات سامسونگو با برندهای دیگه مقایسه نمیکنم !
Carl Zeiss با Schneider قابل مقایسه نیستن ... نمونمشو خیلی واضح توی گوشیهای نوکیا داریم میبینیم
the NV24HD, which is the company's first HD still camera, a 10-megapixel shooter that also does 720p HD, and can send its juicy images via HDMI to your favorite HDTV
دیگه نخواستم پست بدم توی همین میزارم ...
این عکسو ببینید :
این همه ادعای سونی دارین فعلا عکس اینو ببینید تا خبرشو مفصل واستون بزارم ....
ببینم تکنولوژی دوربین بهتره یا این ...
فعلا ..
موفق باشی ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)