نه من یه دوستی دارم گیاه پزشکی میخونه اونم میره اونجا اصلا معلوم نیست کی به کیه اونجا
چطور مگه؟
نه من یه دوستی دارم گیاه پزشکی میخونه اونم میره اونجا اصلا معلوم نیست کی به کیه اونجا
چطور مگه؟
از بیرون خیلی برهوت دیده میشه ولی اینورش یک عالمیهههههه اوه
منم قبلنا فک میکردم اون یه ساختمونه که خالیه والکی ساختن
آما الان ...
من مکانیک نیستمااااااااااا
کاش میذاشتی یولون یاریسی
سوپر ان لاین مگه هنوز هم هست
اونا زنده ان یعنی؟؟؟؟؟؟؟
مگه قراره بمیرن؟
جریان چیه؟
با سلام دم با معرفت همه ی بچه های همشهریم گرم
تبریز ایگیتلرین شهریدی
سلام عزیزیم خوش گلمیسن
ساقولاسان
سلامی مجدد به همشهریان عزیزم من چون مدت زیادی است که در خارج زندگی میکنم امسال نتوانستم عید نوروز را در تبریز باشم ولی سال گذشته بودم. امیدوارم که به همه خوش گذشته باشد.من احتمالآ تابستان امسال بیایم میخواستم بدانم آیا اشتراک اینترنت پرسرعت (adsl)برای خانه ها وجود دارد یا نه و اگر هست قیمت آن و بهترین شرکتی که آنرا ارایه میدهد کدامست.در کشور کانادا که من زندگی میکنم دونوع اینترنت پر سرعت وچود دارد یکی از طریق خط تلفن که دی اس ال و دیگری از طریق کابل تلویزیونی می باشد.فکر کنم که کابل تلویزیونی هنوز در ایران موجود نیست.بهرحال سال خوش و خرم و خوب برای تمام دوستان باشد. آنا یوردوم تبریز
همین جوری می خواستم بدونم ... اخه خیلی سوال بود برام
ممنون از همتون ... کامپیوترا نمی رن اونجا؟؟؟![]()
با سلام میخاستم بدونم نظر شما در مورد 2 تا سریالی که از شبکه تبریز (ایستی سویوخ و نوروز گولی ) پخش شد چیه
به نظر شما ساخت این سریال ها ادامه پیدا کنه یا نه
به نظر من که سریال های خوبی بودن و ساخت سریال های دیگری موجب پیشرفت شبکه تبریز میشود
این شبکه استانی با این مسئولین همیشه همینطور باقی خواهد ماند
شما اصلا دیدی شبکه های استانی هرهای دیگه رو
من عید تهران بودم اصلا ادم دلش نمیومد بزنه کاناله دیگه یا حتی شهرهای دیگه مثل مشهد و....
اما تبریز چی از نظر من مضخرفترین شبکه هست
با این برنامه های بد
همین بابک نهرین یا شهاب عباسی تو شبکه تهران بازی میکردن و..........
باید کلا سیستم و مدل عوض بشه
بیشتر شبیه قهوه خونه هست تا شبکه
مثلا یکی میاد فقط شعر میخونه بابا اخه کی به این شعرا گوش میده شعر ماله رادیو هست و نصف شبا
یا اینکه مدل حرف زدن تو فیلما و طنزا
با ده اشتباه گرفتن اونجا رو
اه بهتره ازش حرف نزنیم اصلا که حرف واسه گفتن زیاده
اونم از لوگوی شبکه استانی اه ولش کن تو رو خدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)