كممممممممممك دوستان من بازي را تو ويستا تا اواسطش رفتم بعد ويندوز را عوض كردم Xp نصب كردم حالا سيو گيم ها همه پاك شده كسي سيو گيم كامل بازي را نداره اگه دارين بزارين در ضمن محل سيو بازي را هم بگين ممنون ميشم ازتون![]()
كممممممممممك دوستان من بازي را تو ويستا تا اواسطش رفتم بعد ويندوز را عوض كردم Xp نصب كردم حالا سيو گيم ها همه پاك شده كسي سيو گيم كامل بازي را نداره اگه دارين بزارين در ضمن محل سيو بازي را هم بگين ممنون ميشم ازتون![]()
دوستان کارت گرافیک من 8400gs بنظر شما من این بازی رو رو ویستا نصب کنم راحت میاد یارو xp sp2
سیو بازی :كممممممممممك دوستان من بازي را تو ويستا تا اواسطش رفتم بعد ويندوز را عوض كردم Xp نصب كردم حالا سيو گيم ها همه پاك شده كسي سيو گيم كامل بازي را نداره اگه دارين بزارين در ضمن محل سيو بازي را هم بگين ممنون ميشم ازتون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشخصات بقیه سیستم شما چیه ؟دوستان کارت گرافیک من 8400gs بنظر شما من این بازی رو رو ویستا نصب کنم راحت میاد یارو xp sp2
من ديروز رفتم كه اين بازي رو بخرم ، اما وقتي سفارش دادم ، فروشنده گفت كه بازي رو قبلآ به يكي از آشناهاش فروخته و آشناش هم گفته كه بازي مشكل داره! مال سرزمين هم بود! به نظر شما نسخه تقلبيه؟![]()
ممنون سروش جان حال داديسیو بازی :
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست عزیزم ...من خودم از شرکت سرزمین گرفتم دو تا دی وی دی هستش با قاب خیلی هم عالیه..بعدش احتمالا اون دی وی دی مشکل داشته یا اون بنده خدا چیزی بلد نبوده..نسخه تقلبی هم نیست..
![]()
ممنون. من هم هر چي گفتم باز هم حرف خودش رو ميزد. حالا فردا پس فردا ميرم ميگيرمش.![]()
فقط خواستی بگیری بگو اگه کار نکنه پس میارم .ممنون. من هم هر چي گفتم باز هم حرف خودش رو ميزد. حالا فردا پس فردا ميرم ميگيرمش.
چون بعدا پس نبری و دبه در بیاره .
گفتم شايد بعدآ دبه كنه! براي همين هم C&C 3 KW رو گرفتم. حالا كه نصبش ميكنم ميبينم اين مشكل داره! نه وگاس! راستي ، فروشنده گفت كه بازي تا مرحله دو ميره بعد مياد بيرون...![]()
cpu 2.8 celeron
ram 1gb*2 667
vga 8400gs 512mb 64bit ddr2
Last edited by david23; 30-04-2008 at 13:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)