پاک کردم درست نشد ببینم به جز سوال اولی یک سوال دیگه هم می یاد برای پتچ ها اونم یس و نو داره برای اون چی موقع نصب مثل قبلی نو بزنیم یا فرق می که؟
پاک کردم درست نشد ببینم به جز سوال اولی یک سوال دیگه هم می یاد برای پتچ ها اونم یس و نو داره برای اون چی موقع نصب مثل قبلی نو بزنیم یا فرق می که؟
ممنون ميشم يكي از دوستان بگه چجوري گرافيك گوشي تغيير مي كنه؟
بعد از نصب پچ اون فايلهاي گرافيكي رو كجا بايد ريخت؟ البته مي دونم جاي سوال اينجا نيست ولي اينقدر تاپيكها گسترده هستن و اينقدر صفحات زياد هست براي كسي كه تازه مي خواد اين كار رو انجام بده تقريبا غير ممكن ميشه.چون بايد بشينه صدو خورده اي صفحه رو بخونه
من فقط نتونستم اينو پيدا كنم كه اين گرافيكها كجا بايد ريخته بشن.لا اقل اگه ارجاع ميدين به يك تاپيك يه جايي ما رو بفرستين كه بيشتر گره نخوريم
پيشاپيش ممنون
سلام دوست عزیز
با اجازه اقا توحید(D E V I L)
بعضی از کاربران میپرسند که اصلا کار sysgfx چیه؟
در جواب باید بگم بوسیله این پچ میتونید هر آیکونی رو که در گوشی مشاهده میکنید تغییر بدید.از آیکون باطری گرفته تا شکل اسمایل های اس ام اس و غیره....
آموزش نصب پچ تو صفحه اول کلوپ پچ هست.
برای گوشیهای سری db2020 مثل k800 نیز پچ sysgfx وجود دارد.البته به شکلی دیگر.به اینصورت که تمام آیکونها بجای کپی کردن در مسیر خاص به صورت باینری در داخل پچ تعریف شده اند و برای تغییر گرافیک این دسته از گوشیها کافیست که فقط پچ مورد نظر رو نصب کنیم.
قبلش هم یک سر به این تاپیک بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز من این پچ را با ستول ریختم روی R1KG001 w850 نصب شد ولی هیچ تغیری نکرد و حجم این
پچ که یک مگا بایت هست کی گفته با ستول نمیشه ریخت . من که ریختم و ارور هم نداد ولی جواب نمیده
اگه ممکنه اون پچی که خودتون درست کردین اپ کنید
راست چه طوری باید اسکین واکمن ریخت؟
Last edited by ahriman323; 02-05-2008 at 14:03.
سلام
واسه منم تغییری نکرده بود
من پچی که خودم ساختم رو نتونستم بریزم اولش
نمیدونم چرا
الانم متاسفانه کامپیوتر خودم رفته اون دنیا :d
و به پچی که ساختم دسترسی ندارم
تا حدود 20 روز دیگه
سلام خدمت دوستان عزیزم---فریمور گوشی k800 من R8BC004 است پچهای این فریمور را از کجا باید دانلود کنم--از همون صفحه اول--ایا شامل فریمور گوشی من می شوند-----متشکرم
خوب شما چرا تبديل به كا810 نميكني؟
برو گوشيتو تبديل كن به كا810 R8BA024 اونوقت اينقدر پچ واسش هست كه حالت به هم ميخوره.
الان بيشترين پچ واسه همين فرمور كا810 ساخته ميشه.
كسي آيكون هاي باتري و سيگنال اينو داره؟
سلام :
من یه K510 دارم که db201X هست راهی هست که بتونم آیکنهاش رو عوض کنم؟
یکی از دوستام K550 DB2020 داره اون چی ایکن یا مدیا پلیر براش پیدا نمیشه ؟
ممنون.
براي كا510 بايد به تاپيك پچ براي گوشي هاي سوني اريكسون مراجعه كنيد.اينجا براي كا 800 و. كا810 و ... هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)