دوستان من این بازی رو (ریپ شده اش) رو دانلود کردم برم نصب کنم ببینم چه جوریه خبرش و بهتون میگم....
دوستان من این بازی رو (ریپ شده اش) رو دانلود کردم برم نصب کنم ببینم چه جوریه خبرش و بهتون میگم....
مسعود جان سیو بازی رو واس اینکه اون یورو 2000و 2004 باز شن و ببینم چین میخوام که به نظر شخصی من فقط همین هاش جالبن و دیگه هم حضور تیم ملی انگلیس .........
والا چی بگم اینقدر این ea شایعه دور و برش هست و انقدر دروغ بوده که اگه گوش کنید که اگهea رسمآ اعلام کنه که شیر همان شیر که از گاو میگیرند سفید رنگ میباشد بنده تا خود نبینم باور نمیکنم و به شما دوستان هم میگم بشنوید ولی چی ها باور نکنید...حال هم تا فیفا رو خودم بازی نکنم باور نمیکنم
آها از اين جهت!!!!!
مسعود جان سیو بازی رو واس اینکه اون یورو 2000و 2004 باز شن
تا چند وقت ديكه بايد يه پچ آنلاكر بايد براش بياد......
در ضمن كمي خوش بين باش دوست عزيز!!!!!!
من یه طرفدار قدیمی فیفا هستم.از 96 تا 2008 همه ی نسخه های PCشو بازی کردم ولی این اواخر کم کم دارم ازش نا امید میشم.2008 Euro اصلاٌ به من نچسبید درست مثل Fifa 2008.برای دوست داران fifa ناراحت کننده است که PES یک سیر صعودی رو داره طی میکنه و fifa یک سیر نزولی.من تو این یکی دو سال اخیر فوتبال های EA رو به این امید می گیرم که شاید دوباره برگشته باشه به روزگار اوجش یعنی بین 99 تا 2005،سال هایی که تو هر نسخه ی فیفا یه نو آوری دیده می شد.ولی افسوس.Euro که نا امید کننده بود،امیدوارم fifa 2009 بتونه دوباره سری fifa رو احیا کنه
![]()
این بازی به بازار اومده
ولی زیاد خوب نیست
البته فیفا احیا شده.حتی از pes هم جلو زده اما چه میشه کرد که واسه پیسی هنوز نسخه زیر خاکیشو میده بیرون!!شما باید به این امید بخری که نسخه نکست جن رو برای پیسی داده باشن.
عجیبه fifa با pc یه چنین رفتاری می کنه.در طول سال های اخیر بهترین نسخه های این بازی نسخه های PCش بودن.امیدوارم fifa 2009 دیگه نسل جدید باشه.
وقتی GTA که ماله پیسی هست رو کلا کنسولی میکنن شما از EA چه انتظاری داری؟
چه ض حالی من خوردم.دو برابر Xbox پول سیستم دادم به هیچ دردیم نمی خوره![]()
دوست عزیز غصه نخور.در مورد gta حق دارید.هر چند این تاپیک مربوط به gta نیست ولی بد نیست اینو بگم که خیلی از بازی ها خودشونو با pc مطرح می کنند و بعد از اینکه مطرح شدن میندازنش کنار
در مورد Euro و به طور کلی fifa هم مثل اینکه قضیه همینه.اون طور که از سایت های نقد بازی پیداست این بازی رو کنسول ها بهتر بوده و نمره ی بهتری از دیدگاه user ها گرفته.
ولی این قدر بدبین نباش دوست من.درسته که یکی از بهترین های امسال روی pc عرضه نشده(شاید هم فعلاٌ) ولی خب به این فکر کن که پارسال ما crysis،world in conflict و the witcher رو داشتیم که فقط مخصوص pc بوده یا bioshock که برای ps3 عرضه نشد قبل تر از اون ps بازها یک سال منتظر oblivion بودند یا اینکه امسال mass effect برای pc منتشر میشه در حالی که برای ps3 منتشر نشده.Far cry 2 توی کوارتر سوم امسال واسه pc منتشر میشه در حالیکه برای ps3 و xbox 360 هنوز TBA هست.splinter cell:conviction تو کوارتر چهارم امسال واسه pc و xbox 360 منتشر میشه ولی برای ps3 نه و مثال های دیگر.به نیمه پر لیوان هم نگاه کن![]()
من واقعا نميدونم شما چرا به نسخه پي سي فيفا ايراد ميگيريد بابا به پي سي , پي سي گفتن به كنسول هم كنسول تازه وقتي كيفيت رو رو هاي ميذاريد كه فوق العاده ميشه ديگه چي ميخواين. فوتباله ديگه به گيم پلي توجه كنيد به واقع گرايي در حركات فردي بازيكنان به دقت بازي اينقدر به گرافيك گير نديد الحمدلله همه شما بازيهاي گرافيكي خوبي بازي كردين فكر نكنم هيچ كدوم از ما عقده گرافيك داشته باشيم. من كه ميپرستم فيفا رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)