خوشحالم مشکلتون حل شد .
موفق باشی .
سلام مهدی جان
ممنون از راهنماییت من اون کارها رو انجام دادم الان که ویندوز رو ریست میکنم دیگه فولدر آپشن نمیره و من فایلهای هایدنم رم هم دارم و اون ویروس svchost.exe رو دستی نتونستم پاک کنم با اون نرم افزار که گذاشته بودین زدم اما پولیه و تا 10 تا از فایلهای آلوده رو بیشتر مجانی پاک نمیکنه که نمیدونم حالا اونرو پاک کرد یا نه ولی نود خودم که آپدیت شده هم هست دیگه پیغامی که قبلا میداد نمیده
نود رو بلد نیستم در حالت Safe mode اجرا و ویروسیابی کنم یعنی پیغام میده که آیا میخواهید اجرا کنید وقتی yes رو میزنم یه صفحه داس باز میشه و ظاهرا جستجویی تو اون صفحه انجام میشه اما من نمیدونم که چطور نشون میده که چیزی پیدا کرده یا نه و اصلا چطور ویروسی رو پاک کنم اما الان که در حالت معمولی ویندوز سرچ کردم یه سری ویروس دیگه شناسایی کرد از جمله همین autron.inf ولی وقتی delete رو میزنم دیگه دوباره اون پیغام رو نمیده و ظاهرا پاکش میکنه و توی درایوهام هم چیزی از این فایل نیست و فولدرآپشن هم دارم
در قسمت My Documents هم یه فایل هایدن هست به اسم desktop ، آیا مشکلی داره ؟
عکس از Task Manager نمیتونم قرار بدم یعنی بلد نیستم اگه نیازه راهنمایی بفرمایید تا قرار بدم
در ضمن یه سوال دیگه : الان میتونم فلشم رو به سیستم وصل کنم بدون نگرانی ، یه موقع دوباره آلوده نشم چون از اون قبلا گرفته بودم ، برای پاکسازیش چه کنم
خیلی ببخشید سوالا زیاد شد
سلام مهران جان
خوشحالم تا حدودی مشکلات برطرف شده .
شما بهتره از انتی ویروس کسپراسکای استفاده کنید چون این انتی ویروس را من بیشتر قبول دارم . حتما اپدیت شده باشه . هر چند NOD32 هم یکی از بی نظیر ترین هاست . اما NOD32 باید تنظیم شده باشه .
به لینک زیر رجوع کنید و تنظیمات NOD32 را انجام دهید .
بهترین تنظیمات برای انتی ویروس nod32
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون فایل هایدن که اسمش desktop هست چیز خاصی نیست خودت روش راست کلیک کن و مخفی کن .
ویروس autron.inf از طریق فلش مموری به کامپیوتر منتقل می شه .
بنابراین شما باید فلش مموری را به کامپیوتر متصل کنید و بعد همون طور که توی اموزش گفتم برید و ببینید داخل فلش مموری ویروس autron.inf هست یا نه اگه بود پاکش کنید و همون طور که فلش مموری به کامپیوتر متصل هستش سریع کامپیوتر را ریستارت کنید . فقط برای وارد شدن به فلش مموری روش دابل کلیک نکنید با راست کلیک کردن و زدن open وارد بشید و ویروس autron.inf را پاک کنید .
موفق باشی .