تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 241 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

با سلام آقا مهدی من سیستمم ویروسی شده و یکسری راههایی که فرموده بودین و نرم افزارهای مربوطه ره گرفتم اما
    مشکلم اینجا که نمیدونم به ترتیب چه کارهایی رو انجام بدم ، فکر میکنم سیستمم به چند تا ویروس آلوده شده
    من وضعیت سیستمم رو میگم شما راهنمایی بفرمایید :
    وقتی روی یک درایو راست کلیک میکنم و open رو میزنم پنجره openwith باز میشه
    آنتی ویروس نود آپدیت شده دارم ولی بعد از ویروسی شدن نصب کردم و مرتب پیغام میده که ویروس Autorun.inf رو دارم و درقسمت توضیحات میگه که در پوشه temp از فایل svchost.exe است و هرچی delete رو میزنم باز بعد چند ثانیه میاد
    باز هم عرض کردم فقط ترتیب کارها رو نمیدونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

با سلام آقا مهدی من سیستمم ویروسی شده و یکسری راههایی که فرموده بودین و نرم افزارهای مربوطه ره گرفتم اما
    مشکلم اینجا که نمیدونم به ترتیب چه کارهایی رو انجام بدم ، فکر میکنم سیستمم به چند تا ویروس آلوده شده
    آنتی ویروس نود آپدیت شده دارم ولی بعد از ویروسی شدن نصب کردم و مرتب پیغام میده که ویروس Autorun.inf رو دارم و درقسمت توضیحات میگه که در پوشه temp از فایل svchost.exe است و هرچی delete رو میزنم باز بعد چند ثانیه میاد

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام مهران جان
    خوبی دوست گلم

اولین کاری که باید بکنید باید ابتدا ویروس Autorun.inf را پاک کنید چون همه مشکلات تقصیر این ویروس هستش و با پاک کردن این ویروس 70 درصد مشکلات رفع می شه . توی اموزش ها 3 روش برای از بین بردن این ویروس گفتم که بهترین روش همون روش اول هستش .
    فقط باید همه اون چیزهایی که گفتم را مو به مو انجام دهید .

یک برنامه هم برای حل مشکل open with گذاشتم که اون را دانلود کن و بعد هم اجرا کن . فقط باید چند دقیقه منتظر بمونی تا برنامه به طور کامل کار خودش را انجام بده .

و در اخر ویروس svchost.exe را پاک کن . طبق اون چیزی که توی اموزش گفتم .

و در اخر هم انتی ویروس کسپر اسکای حتما اپدیت بشه و سیستم به طور کامل ویروس یابی بشه . اون هم توی حالت safe mode
    با کمی صبر و حوصله مشکلات برطرف می شه .

موفق باشی .

داره خودمونی میشه scorpion2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مهدی جان ممنون
    ردیف شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام مهدی جان
    ممنون از راهنماییت من اون کارها رو انجام دادم الان که ویندوز رو ریست میکنم دیگه فولدر آپشن نمیره و من فایلهای هایدنم رم هم دارم و اون ویروس svchost.exe رو دستی نتونستم پاک کنم با اون نرم افزار که گذاشته بودین زدم اما پولیه و تا 10 تا از فایلهای آلوده رو بیشتر مجانی پاک نمیکنه که نمیدونم حالا اونرو پاک کرد یا نه ولی نود خودم که آپدیت شده هم هست دیگه پیغامی که قبلا میداد نمیده
    نود رو بلد نیستم در حالت Safe mode اجرا و ویروسیابی کنم یعنی پیغام میده که آیا میخواهید اجرا کنید وقتی yes رو میزنم یه صفحه داس باز میشه و ظاهرا جستجویی تو اون صفحه انجام میشه اما من نمیدونم که چطور نشون میده که چیزی پیدا کرده یا نه و اصلا چطور ویروسی رو پاک کنم اما الان که در حالت معمولی ویندوز سرچ کردم یه سری ویروس دیگه شناسایی کرد از جمله همین autron.inf ولی وقتی delete رو میزنم دیگه دوباره اون پیغام رو نمیده و ظاهرا پاکش میکنه و توی درایوهام هم چیزی از این فایل نیست و فولدرآپشن هم دارم
    در قسمت My Documents هم یه فایل هایدن هست به اسم desktop ، آیا مشکلی داره ؟
    عکس از Task Manager نمیتونم قرار بدم یعنی بلد نیستم اگه نیازه راهنمایی بفرمایید تا قرار بدم
    در ضمن یه سوال دیگه : الان میتونم فلشم رو به سیستم وصل کنم بدون نگرانی ، یه موقع دوباره آلوده نشم چون از اون قبلا گرفته بودم ، برای پاکسازیش چه کنم
    خیلی ببخشید سوالا زیاد شد
    Last edited by مهران; 16-03-2008 at 10:51.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مهدی جان ممنون
    ردیف شد.
    خوشحالم مشکلتون حل شد .

موفق باشی .

سلام مهدی جان
    ممنون از راهنماییت من اون کارها رو انجام دادم الان که ویندوز رو ریست میکنم دیگه فولدر آپشن نمیره و من فایلهای هایدنم رم هم دارم و اون ویروس svchost.exe رو دستی نتونستم پاک کنم با اون نرم افزار که گذاشته بودین زدم اما پولیه و تا 10 تا از فایلهای آلوده رو بیشتر مجانی پاک نمیکنه که نمیدونم حالا اونرو پاک کرد یا نه ولی نود خودم که آپدیت شده هم هست دیگه پیغامی که قبلا میداد نمیده
    نود رو بلد نیستم در حالت Safe mode اجرا و ویروسیابی کنم یعنی پیغام میده که آیا میخواهید اجرا کنید وقتی yes رو میزنم یه صفحه داس باز میشه و ظاهرا جستجویی تو اون صفحه انجام میشه اما من نمیدونم که چطور نشون میده که چیزی پیدا کرده یا نه و اصلا چطور ویروسی رو پاک کنم اما الان که در حالت معمولی ویندوز سرچ کردم یه سری ویروس دیگه شناسایی کرد از جمله همین autron.inf ولی وقتی delete رو میزنم دیگه دوباره اون پیغام رو نمیده و ظاهرا پاکش میکنه و توی درایوهام هم چیزی از این فایل نیست و فولدرآپشن هم دارم
    در قسمت My Documents هم یه فایل هایدن هست به اسم desktop ، آیا مشکلی داره ؟
    عکس از Task Manager نمیتونم قرار بدم یعنی بلد نیستم اگه نیازه راهنمایی بفرمایید تا قرار بدم
    در ضمن یه سوال دیگه : الان میتونم فلشم رو به سیستم وصل کنم بدون نگرانی ، یه موقع دوباره آلوده نشم چون از اون قبلا گرفته بودم ، برای پاکسازیش چه کنم
    خیلی ببخشید سوالا زیاد شد
    سلام مهران جان
    خوشحالم تا حدودی مشکلات برطرف شده .

شما بهتره از انتی ویروس کسپراسکای استفاده کنید چون این انتی ویروس را من بیشتر قبول دارم . حتما اپدیت شده باشه . هر چند NOD32 هم یکی از بی نظیر ترین هاست . اما NOD32 باید تنظیم شده باشه .
    به لینک زیر رجوع کنید و تنظیمات NOD32 را انجام دهید .
    بهترین تنظیمات برای انتی ویروس nod32
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون فایل هایدن که اسمش desktop هست چیز خاصی نیست خودت روش راست کلیک کن و مخفی کن .

ویروس autron.inf از طریق فلش مموری به کامپیوتر منتقل می شه .
    بنابراین شما باید فلش مموری را به کامپیوتر متصل کنید و بعد همون طور که توی اموزش گفتم برید و ببینید داخل فلش مموری ویروس autron.inf هست یا نه اگه بود پاکش کنید و همون طور که فلش مموری به کامپیوتر متصل هستش سریع کامپیوتر را ریستارت کنید . فقط برای وارد شدن به فلش مموری روش دابل کلیک نکنید با راست کلیک کردن و زدن open وارد بشید و ویروس autron.inf را پاک کنید .

موفق باشی .

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

سلام دوست عزیز

خوب همون طور هم که خودتون اشاره کردید همه این مشکلات به دلیل از بین رفتن فایل بسیار مهم و اساسی rundl32.exe هستش که همه برنامه ها برای اجرا شدن به این فایل نیاز دارند .

و اگه درست متوجه شده باشم شما دوتا ویندوز دارید که هر دوتا توی درایو C شما نصب شده اند .

و این همون چیزی هست که همیشه به کسایی که می خوان دوتا ویندوز نصب کنن و هر دو را هم می خوان توی یه درایو نصب کنند می گم که با خراب شدن یکی از ویندوز ها در این صورت شما هر دو ویندوز را از دست خواهید داد . و همیشه بهتره هر کدوم از ویندوز ها توی درایوی مجزا نصب بشه .

با این حال چرا شما دوتا ویندوز نصب کردید می تونید یه ویندوز نصب کنید و از دوتا user استفاده کنید . خودتون user ادمین و کاربر بعدی به عنوان یوزر limit .

تنها راه از دست ندادن ویندوز ها این هست که شما ویندوز کاربری که این مشکل براش پیش اومده را Repair کنید . که با این اوصاف بعید می دونم بشه این کار را کرد چون به نظر میاد که هیچ کدوم از فایلهای و برنامه های با پسوند exe توی سیستم شما اجرا نمی شه .

باید یه جوری از طریق یه سی دی راه انداز فایل rundl32.exe را توی مسیر C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe قرار بدید . که بعید می دونم با تنها قرار دادن این فایل مسکل حل بشه چون این فایل همراه خودش فایلهایی دیگه ای هم داره .

به نظر اخرین راه همون تعویض ویندوز هستش .

موفق باشید .
    شما متوجه نشید منظورمو!
    من دوتا ویندوز کاملا" مجزا دارم! تو دوتا درایو مختلف و فکر کنم خیلی احمقانه باشه اگه کسی دوتا ویندوز رو تو یک درایو نصب کنه!!!
    بعدش اگه نوشته های منو خونده باشید،
    همه این مشکلات فقط تو اون ویندوز وجود داره و ویندوز من و تمام فایل ها سالم اند.

در مورد یوزر هم اگه میشد خودم اون کارو انجام میدادم. خلاصه کاری به این چیزا نداریم، شما روشی برای باز کردن فایل های exe تو این وضعیت بلد هستید؟
    من مطمئنم که یه ویروسه یا کار یه ویروسه چون کامپیوتر یه نفر دیگه هم همینطوری شده!!

از شما کمال تشکر را دارم!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

شما متوجه نشید منظورمو!
    من دوتا ویندوز کاملا" مجزا دارم! تو دوتا درایو مختلف و فکر کنم خیلی احمقانه باشه اگه کسی دوتا ویندوز رو تو یک درایو نصب کنه!!!
    بعدش اگه نوشته های منو خونده باشید،
    در مورد یوزر هم اگه میشد خودم اون کارو انجام میدادم. خلاصه کاری به این چیزا نداریم، شما روشی برای باز کردن فایل های exe تو این وضعیت بلد هستید؟
    من مطمئنم که یه ویروسه یا کار یه ویروسه چون کامپیوتر یه نفر دیگه هم همینطوری شده!!

از شما کمال تشکر را دارم!
    به نظر من هم احمقانه هستش که کسی دوتا ویندوز توی یه درایو نصب کنه و همیشه به همه پیشنهاد می کنم که هر کدوم از ویندوز ها را توی درایوهای مجزا نصب کنند.

ولی باز کسایی پیدا می شن که دوتا ویندوز را توی یه درایو نصب کنند . خدا را شکر که شما این کار را نکردید .

در ضمن منظور جنابعالی را هم کاملا متوجه شده بودم . فقط شما ذکر نکرده بودید که هر کدوم از ویندوزها توی درایو مجزا هستند .
    در ضمن همون طور هم که توی پست قبلی اشاره کردم و اگه دقت کرده باشید گفتم بعید می دونم راهی برای بازسازی مشکل open with مربوط به برنامه های exe وجود داشته باشه .

به خاطر این که فایل بسیار مهم و اساسی rundl32.exe از بین رفته و باید بازسازی بشه و برای این کار باید ویندوز ریپیر بشه که متاسفانه چون فایل اجرایی خود ویندوز هم از نوع exe هست وقتی شما بخواهید فایل exe ویندوز را هم اجرا کنید باز پنجره open with باز خواهد شد .

در ضمن ویندوزهای شما هر دو توی درایوهای مجزا هستند بنابراین هیچ مشکلی برای تعویض ویندوز نخواهید داشت .

یعنی اگر شما ویندوز اون کاربر که خراب شده را تعویض کنید هیچ مشکلی برای ویندوز شما ایجاد نخواهد شد .

فقط دقت داشته باشید اگه ویندوزی که خراب شده توی دایو d باشه که مطمئنا این طوری هست با تعویض اون هیچ مشکلی به ویندوز درایو c به وجود نخواهد امد .

اما اگه ویندوزی که خراب شده توی درایو c باشه که بعید می دونم این طوری باشه اون وقت بعد از عوض کردن ویندوز درایو c ویندوز درایو d بالا نخواهد امد چون فایل boot.ini از بین خواهد رفت .

یه برنامه توی اموزش ها معرفی کردم که مربوط به ویروس kernel.exe هستش اون برنامه کارش حرف نداره خیلی از مشکلات سیستم را برطرف می کنه به نظرم بتونه مشکل شما را هم برطرف کنه . حتما قبل از تعویض ویندوز اون برنامه را دانلود کنید و بعد هم اجرا کنید فکر کنم بتونه مشکلتون را حل کنه .

اگه ویندوزی که مشکل داره توی درایو d باشه با نصب مجدد اون هیچ مشکلی برای ویندوزی که توی درایو c است ایجاد نخواهد کرد .
    فقط شما شروع به نصب مجدد ویندوز کنید و اون قسمتی که از شما می خواد درایوی را برای نصب ویندوز انتخاب کنید شما درایو d را انتخاب کنید و بعد از فرمت کردن اون درایو ویندوز را توی اون درایو نصب کنید .

امیدوارم متوجه شده باشید .

موفق باشی .
    Last edited by mahdi7610; 16-03-2008 at 16:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

مهدي جان سلام داداش
    تو همه درايوهاي من اين فايل هست
    n1deiect
    حجم 121 كيلوبايت
    پاك كنم؟
    اصلا بازش هم نكردم
    از وقتي كه ويروس ميروس ها رو كشتم تمام پوشه ها هيدن (مخفي) شده اين ها هم اضافه شدن!!!
    يا حق (:

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

به نظر من هم احمقانه هستش که کسی دوتا ویندوز توی یه درایو نصب کنه و همیشه به همه پیشنهاد می کنم که هر کدوم از ویندوز ها را توی درایوهای مجزا نصب کنند.

ولی باز کسایی پیدا می شن که دوتا ویندوز را توی یه درایو نصب کنند . خدا را شکر که شما این کار را نکردید .

در ضمن منظور جنابعالی را هم کاملا متوجه شده بودم . فقط شما ذکر نکرده بودید که هر کدوم از ویندوزها توی درایو مجزا هستند .
    در ضمن همون طور هم که توی پست قبلی اشاره کردم و اگه دقت کرده باشید گفتم بعید می دونم راهی برای بازسازی مشکل open with مربوط به برنامه های exe وجود داشته باشه .

به خاطر این که فایل بسیار مهم و اساسی rundl32.exe از بین رفته و باید بازسازی بشه و برای این کار باید ویندوز ریپیر بشه که متاسفانه چون فایل اجرایی خود ویندوز هم از نوع exe هست وقتی شما بخواهید فایل exe ویندوز را هم اجرا کنید باز پنجره open with باز خواهد شد .

در ضمن ویندوزهای شما هر دو توی درایوهای مجزا هستند بنابراین هیچ مشکلی برای تعویض ویندوز نخواهید داشت .

یعنی اگر شما ویندوز اون کاربر که خراب شده را تعویض کنید هیچ مشکلی برای ویندوز شما ایجاد نخواهد شد .

فقط دقت داشته باشید اگه ویندوزی که خراب شده توی دایو d باشه که مطمئنا این طوری هست با تعویض اون هیچ مشکلی به ویندوز درایو c به وجود نخواهد امد .

اما اگه ویندوزی که خراب شده توی درایو c باشه که بعید می دونم این طوری باشه اون وقت بعد از عوض کردن ویندوز درایو c ویندوز درایو d بالا نخواهد امد چون فایل boot.ini از بین خواهد رفت .

یه برنامه توی اموزش ها معرفی کردم که مربوط به ویروس kernel.exe هستش اون برنامه کارش حرف نداره خیلی از مشکلات سیستم را برطرف می کنه به نظرم بتونه مشکل شما را هم برطرف کنه . حتما قبل از تعویض ویندوز اون برنامه را دانلود کنید و بعد هم اجرا کنید فکر کنم بتونه مشکلتون را حل کنه .

اگه ویندوزی که مشکل داره توی درایو d باشه با نصب مجدد اون هیچ مشکلی برای ویندوزی که توی درایو c است ایجاد نخواهد کرد .
    فقط شما شروع به نصب مجدد ویندوز کنید و اون قسمتی که از شما می خواد درایوی را برای نصب ویندوز انتخاب کنید شما درایو d را انتخاب کنید و بعد از فرمت کردن اون درایو ویندوز را توی اون درایو نصب کنید .

امیدوارم متوجه شده باشید .

موفق باشی .
    متوجه شدم و همچنین از جوابتون متشکرم.
    همونطوری که فهمیدید، ویندوز خراب تو c نصب نیست! موقع نصب ویندوز ها فکر اینجاشو هم کرده بودم و ویندوز خودمو تو c نصب کردم. الآن یه سری فایل های سیستمی رو از ویندوز خودم به اون کپی کردم و باید برم تو سیستم اون تا ببینم. اون برنامه ای هم که برای kernel گذاشتید رو هم دارم دانلود میکنم. ولی باید تو ویندوز خودم بازش کنم.
    فکر کنم که میدونید که اگه ویندوز موجود در درایو c عوض بشه میشه با دستکاری Boot.ini ویندوز d رو برگردوند!

باز هم از کمکتون خیلی متشکرم و به احتمال زیاد آخرش باید ویندوز عوض کنم و یه Kaspersky آپدیت شده هم روش!

و یه پیشنهاد به همه ی ویندوزی ها از جمله خودم:

" ویندوز رو با این همه دردسرش ول کنید و بچسبید به لینوکس. وقتی وارد دنیای لینوکس شدید، ویندوز مثل یه نرم افزار تحت اون میمونه!!!!! "

من فقط به دلیل اینکه بلد نیستم تو لینوکس به اینترنت کانکت بشم استوپ خوردم.

خدا پشت و پناهتون! لینوکسی باشید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •