سلام خدمت دوستان
می خوام بدونم مقدار درجات
کسکانت سکانت و ارکاشون چنده
ممنون میشم یه لیستی ارائه بدید
سلام خدمت دوستان
می خوام بدونم مقدار درجات
کسکانت سکانت و ارکاشون چنده
ممنون میشم یه لیستی ارائه بدید
سلام.
سکانت برابر با یک تقسیم بر کسینوس هستش و کسکانت هم برابر با یک تقسیم بر سینوس. حالا خودتون زاویه های مهم رو بشینید حساب کنید. اگه اونها رو حساب کردید با جابجا کردن x و y در حقیقت برای آرک سکانت و آرک کسکانت محاسبه رو انجام دادید.
سلام مي خواستم بگم شما كه اين همه زحمت كشيديد توابع معروف رو گفتيد لطف مي فرموديد نمودار ها رو هم مي كشيديد كه معمولا به وسيله اين نمودار ها بيشتر در خاطر مي مانند با تشكر از لطف تون![]()
شما نمودار چه توابعی رو میخوای؟ بگو شاید تونستم کمکت کنم.![]()
چند مدتی هست که تاپیک خاک خورده
من یه سوال دارم اونم اینه که چطور ارک تانژانت -4/3 (منظورم چهار بر روی سه هست البته منفی) از 53- و 127 درجه انتخاب میشن که حالا 53- جواب درست هست من نمی دونم چجوری اینو حساب کردن سایت های متفاوتی رفتم ولی سر در نیاوردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
خب این به تعریف تابع آرک تانژانت بر می گرده.
تابع تانژانت با دامنه R رو در نظر بگیرید. این تابع یک به یک نیست، در نتیجه معکوسش، تابع نیست.
پس یک تابع جدید تعریف می کنند، همان تابع تانژانت، با دامنه محدود، که در این بازه یک به یک هست.
و تابع آرک تانژانت رو معکوس این تابع جدید تعریف می کنند، نه تابع تانژانت با دامنه R.
در نتیجه برد تابع آرک تانژانت محدود خواهد بود به بازه.
خوب اینجوری باید -53 درجه در قسمت pi/2- باشه خوب پس 127 درجه کجاست؟
بعد من می خوام بدونم که 53- و 127 رو چجوری پیدا کرده 127 متقارن 53 درجه در ناحیه دوم اما می خوام بدونم که 53 - رو چجوری از تقسیم 4/3 بدست اورده به رادیان حسب کنیم بالای این درجه میشه
خب وقتی آرک تانژانت یک تابع است، یعنی به ازای هر x (ورودی)، فقط یک خروجی (Arctan(x می دهد، که آنهم بر حسب درجه در بازه (90 , 90-) قرار دارد. یعنی مقدار تابع آرک تانژانت به ازای 4/3- همیشه 53- درجه است و 127 درجه هیچ جایی در تابع آرک تانژانت نداره.
اینکه چطور مقادیر توابع مثلثاتی و معکوسشان را حساب می کنند، بحث مفصلیست، یکی از روش ها استفاده از سری تیلور است.
همچنین مقدار مورد نظر شما دقیقا 53 نیست، چیزی حدود 53.13 است.
Last edited by 1233445566; 20-11-2010 at 10:55.
سلام به همه . اقا من شش تا سوال مثلثاتی داشتم ممنون میشم جواب بدین راستی جزوه اموزشی برای مثلثات سراغ ندارین که مبتدی باشه؟ چون از پایه گیر دارم .
![]()
من کمتر به این تاپیک میام ، سوالاتونو تویبپرسین میبینم و اگه نوتستم جواب میدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)