دوست من اينجا و خيلي جاهاي ديگه مي توني بفهمي كه السيديشو فرقي نداره با هم و تو عكس اونجوري به نظر ميادال سی دی ان96 شفافتر بود!!!!ال سی دی ان96 کمی کوچکتر شده و در عوض کیفیت بسیار بیشتر شده!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من اينجا و خيلي جاهاي ديگه مي توني بفهمي كه السيديشو فرقي نداره با هم و تو عكس اونجوري به نظر ميادال سی دی ان96 شفافتر بود!!!!ال سی دی ان96 کمی کوچکتر شده و در عوض کیفیت بسیار بیشتر شده!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين جا مي خوام يه چيزي هم بگم كه شايد تا حالا دقت نكردين
در مورد دوربین دقت کنید=پشت دوربین ان95 8گیگ زده 5.6/2.8 ولی برای ان96 زده= 5.2/2.8 ...ان95 بالاتره
ال سی دی ان 95 و 96 هر دو کاملا یکسان هستند از لحاظ رزولوشن
ولی چون هنوز بصورت رسمی معرفی نشده این گوشی
بعضی از گمامه زنی ها بر بیشتر شدن میزان کنتراست
ال سی دی 96 نسبت به 95 اشاره دارن
ولی چیزی که مهمه تنها رقیب این ال سی دی فقط ال سی دی آیفون هستش
و دیگه رقیبی نداره !!
تنها رقیب های ان96 در ال سی دی ان95 8گیگ و ایفون هست...
شما چرا ان95 8گیگ رو نمیگی؟؟؟
نکنه اصلا دیگه ان95 8گیگ رو جز گوشی ها حساب نمیکنید...
بابا بسه این تعصب های بی جا.............................................. .
بله تازگیها راه افتادهراستی اصلآ می شه از --- این گوشی تو ایران استفاده کرد ؟
خیلی این پست باحال بود!!اخه عزیز من ایشون فرمودند فقط ال سی دی ایفون رقیب این ال سی دی هست نه ایفون رقیب این گوشیه!!!!منظور ایشون فقط نوع ال سی دی بود!در مورد دوربین و اون عددش و فلاش و ال سی دی و سرعت ان96 هیچ کس الان نمیتونه نظر بده چون وقتی این گوشی اومد اونقدر با همین ان95 8 گیگ از جهات مختلف مقایسه میشه که دیگه خودمون بگیم غلط کردیم دیگه بسه!!صبر کن!در ضمن گوشی شما هنوز غول بازاره و با اومدن ان96 شاید بشه وزیر!شاید هم اصلا ان96 یه گاف مانند گاف سونی اریکسون در پی 990 باشه و اصلا ان96 مرخص باشه!شما صبر کن و اینقدر خودتو اذیت نکن بوالله ان95 8 گیگ رو هر کسی از جمله خود من دوست داره داشته باشه!!![]()
من که اصلا هدفم این نیست که بخوام بگم گوشی خودم از همه بهتره.ولی تا اینجا می شه گفت ان96 از 8گیگ گوشی بهتریه.من خودم ان82 دارم،به نظرم یکی از بهترین گوشی هاست و قصد عوض کردن هم ندارم! واسه همین بدون تعصب نظر می دم.مطمئنا نوکیا باید یک چیز جدیدی تو این گوشی رو کنه که طرفداران خاص خودش رو داشته باشه.
از حق نگذریم LCD گوشی N96 مثل اینکه از N95 شفافتر و بهتر هستش ..
ولی فکر کنم توی هوای آزار حسابی کم میاره :
![]()
عکسات لود نمیشن!!!
شاهذ هم از غیب واسه پست قبلیم رسید ...
ممنونم امیر (سامسونگ) جان
این خبر رو شنیده بودم ولی الان اینقدر شایعه زیاده
آدم نمیتونه همه رو باور کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)