واقعا نمیفهمم adsl256 گرفتم پینگم حدودای300 ولی بدتر از قبل شده که با ایرانسل بازی می کردم!!!
واقعا نمیفهمم adsl256 گرفتم پینگم حدودای300 ولی بدتر از قبل شده که با ایرانسل بازی می کردم!!!
سلام منم وایمکس اسرانسل دارم 128 دقیقا مثل تخم مرغ شانسی میمونه یه روز عالیه یه روز گند یه روز پینگ رو 100 یه روز پینک رو 1000!!!!!واقعا نمیدونم باید چیکار کرد......یعنی کسانی که وایمکس ایرانسل یا هر چی دارن بازم پینگ باید این باشه تازه چند روزی هم هست که ایرانسل گند زده دیشب بازی میکردم warcraft 3 dota allstars پینگم بود 2341!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......نمیدونم چی بگم واقعا به فکر adsl افتادم.....!![]()
يه مدته پينگ من خيلي بد شده.سرعت اينترنتم فرقي نكرده ها.اونايي كه تو گيم رنجر پينگشون واسه من 60-90بود الان بالاي 200ه.چيكار كنم؟
اگه دوست داشتین وارد گیم سرور های آسیاتک بشین
فکر کنم پینگشون خوبه
سلام به همگی پینگ ربط به چی داره به منطقه به سرعت اینترنت؟؟؟؟/
آره عزیز
به هر دو ربط داره...
هرچه سرعت اینترنت بیشتر باشه پینگ بهتره
و
هاست به شما یا افرادی که وارد روم شما میشن به شما(منطقه ی زندگی رو میگم)نزدیک تر باشن پینگ پایینتره و درنتیجه بازی با لگ کمتری اجرا میشه...
سلام
دوستان لطفا راهنمايي كنيد
من تقريبا 1 ماه پيش براي اولين بار رفتم آنلاين بازي كنم اون هم fifa 11
چشمتون روز بد نبينه يه 8 تا گل خوردم اشكم در اومد آبروم رفت
از بس لگ ميزد اعصابمو خورد كرد
با speedtest.net تست گرفتم پينگ بالاي 400 بود حالا دقيق يادم نيست ولي 400 بود
من نت 512 دارم سرعت دانلود 60 و آپلود 2 و پينگ هم 350 تا 450
سرعت آپم 2 هست!!! باورتون ميشه؟!!
شديد دنبال تغيير isp هستم
حالا شما عزيزان 2 تا سوال دارم:
1_ براي راحت آنلاين بازي كردن ping بايد چند باشه؟ بازي هم fifa 11 يا fifa 12 و counter ميخوام بازي كنم ، دنبال mw3 و... هم نيستم و فقط هم با ايراني ها ميخوام بازي كنم
مثلا با speedtest.net بايد پينگ رو چند بده كه روان بشه بازي كرد؟
2_ شما باشين براي بازي آنلاين و آپلود آهنگ از بين شاتل و صبانت كدومو انتخاب ميكنيد؟
Last edited by fori1369; 09-10-2011 at 21:29.
برای پینگ باید بگم که هر چی کمتر باشه راحت تر بازی میکنی...
البته برای لگش هم بستگی به سرور داره که سرورهای ایرانی اگه پینگت یکم بالا باشه از لگ نمیتونی بازی کنی اما سرورهای خارجی(مثلا آمریکا و فرانسه .... البته بعضی هاشون که من بازی کردم)اصلا لگ نداری ولی چند ثانیه عقب تری یعنی یارو تورو میکشه تو هنوز داری نشون میگیری
ولی فکر کنم تا 150 هم میتونی راحت بازی کنی...بازم میگم بستگی به سرورش داره...
یه بار بازی کردم همه ی پینگها نزدیکه 400 یا 500 بود بجز 1 یا 2 نفر که هاست باشه ولی لگ آنچنانی نداشتیم و راحت بازی میکردیم طوری که کسی اشاره ای به پینگها نکرد.
همین
درمورد سوال دوم هم اطلاع ندارم ... من از مخابرا ت استفاده میکنم...
موفق باشی![]()
مرسی Zaghan_13 جان
ممنون
سرعت اینترنت به پینگ ربطی نداره داداش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)