دوستان ، من وقتی می خوام patch 1.001 این بازی رو نصب کنم این ارور رو میده:
تو صفحه 10 تاپیک ، یکی از دوستان یه reg گذاشته بود که می گفت حلش می کنه ولی لینکش حذف شده. اگر ممکنه یکی برام دوباره آپلودش کنه.
ممنون.
Burnout Paradise
Burnout Revenge
دوستان ، من وقتی می خوام patch 1.001 این بازی رو نصب کنم این ارور رو میده:
تو صفحه 10 تاپیک ، یکی از دوستان یه reg گذاشته بود که می گفت حلش می کنه ولی لینکش حذف شده. اگر ممکنه یکی برام دوباره آپلودش کنه.
ممنون.
در ضمن محل ذخیره save های این بازی کجاست. معمولا ea games تو my document ذخیره می کرد ولی این یکی مثل اینکه فرق داره.
سیو های بازی در ویندوز ویستا به این آدرس:
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Criterion Games\Burnout Paradise
سیو های بازی در ویندوز ایکس پی به این آدرس:
C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise
نکته: قبلش از Folder Options مورد Show hidden files and folders رو تایید کنین.
دیروز بالاخره وست اوردش توی dvd اورجینالتازه پچ بازی هم توش بود
منم از دیروزه اینجوریم
ولی خداییش کنترل موتورش خیلی سخته , ماشینش ولی خیلی باحاله
اقا راستی کسی میدونه چطوری میشه توی مسیرهای طولانی مثل بازیهای دیگه مسیر رو بهت نشون بده تا گم نشی
من که دنبال بقیه ماشینها میرم تا نزدیک اخر ریس میرسم میزنم جلو.ولی باید راه بهتری هم باشه
اقایون شرمنده روم به دیوار یه سوال کاملا مبتدی و دور از گیمر بودن میکنم من تو این بازی فقط با اون ماشینی که اول بازی بهم داده دارم تو شهر میچرخم یکی به ما بفهمونه چطوری باید مسابقات رو شروع کرد ؟
برو توی یه سری از 4 راه ها که داخل اش یه علامت دایره ای کوچیکه
اونجا وایسا مسابقه بده (دکمه a رو همزمان با z بگیر تا مسابقه شروع شه) بعد به ات ماشین های جدید تر هم میده
سلام دوستان . من ورژن Xbox اين بازيو گرفتم . خيلي قشنگه اما ميشه بگيد ماموريت هام چيه ؟ بايد كجا برم ؟ چه مسابقه هايي انجام بدم ؟ يكم برام توضيح بديد ممنون ميشم .
لینک دانلود نسخه کاملشو بزاریید
توی این انجمن مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)