از نظر:
از نظر موتور؟ ریو 1500 1600 206sd
از نظر راحتي و نرمي داخل ماشين؟ مثل همن
از نظر امنيت؟ ریو (سیستم ضد سرقت)
از نظر قيمت قطعات يدكي؟ ریو
البته ریو هنوز دست مبارک ایرانی خیلی توش نرفته
از نظر:
از نظر موتور؟ ریو 1500 1600 206sd
از نظر راحتي و نرمي داخل ماشين؟ مثل همن
از نظر امنيت؟ ریو (سیستم ضد سرقت)
از نظر قيمت قطعات يدكي؟ ریو
البته ریو هنوز دست مبارک ایرانی خیلی توش نرفته
man fahat migam ghiafe rio kheili kharrabe gheire ghabel tahammol albate sharmande harki ye salighe dare
كسي قيمت 206 sd رو نداشت؟
ببينين چون ما يك خانواده 4 نفري هستيم و مسافرت هم زياد ميريم جاداري ماشين برامون خيلي مهمه .
البته خودرو هاي جادارتر تو اين قيمت هست مثل 405 ولي مصرفش زياده واسه همينه كه اين 2 خودرو را با هم مقايسه كردم.
حالا گذشته از مسائل ظاهري كدام يكي جادارتره؟
قيمت 206 sd اگر ميدونيد يادتون نره.ممنون
206 sd v8 دور و بره 17 تومان.
برای 206 اس دی :برای ریو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تندر دارم . با اون با ریو کورس گذاشتم ولی ندیدم این چیزی که شما می گی مخصوصا این که زانتیا رو می گیره . با این که موتور و قدرت موتور تندر از ریو بالاتره و در اندازه 206 است اما نتونست اونو بگیره پس ریو چطوری پا به پا 206 رفته
منم میخوام تندر بخرم....امیدوارم ارزش 12 میلیون رو داشته باشه!!
سلام این نظر منه کاملآ دارد
1. تندر اتومبیلی شهری و با امنیت بالا و امکانات روز
2. 405 اتومبیلی که هر کوچه پس کوچه ای بلده چشه یه روزی شاید اتیش بگیره و وصایلش تو هر بقالی هست (البته خودمم405 دارم)
3. ریو اتومبیلی زیبا و جزابیت بیشتر در برابر 405 و تندر( پراید در برابر پیکان) و زیبایش شاید جلب نظر کنه از یه کوچه میگذری البته شاید
من خودم تا چند وقت دیگه واسه تندر ثبت نام میکنم به نظر من ارزش داره![]()
ريو انقدر هم قشنگ نيست
اگه مسافرت زياد ميريد اصلا ريو پيشنهاد نميشه امنيت خيلي خيلي پاييني داره موقع تصادف به همين دليل هم زياد تو اروپا فروش نكرد
كاملترين نسخه ريو از لحاظ امنييت كه ايربگ و ... داشت 3 ستاره گرفت
كه تو ايران اصلا ايربگ نداره
ريو شتاب اوليه خوبي داره ولي از 80 رد كني نسبت به ماشين هاي هم نوع خودش از لحاظ موتور و قيمت كم مياره
قيافش هم زياد جالب نيست به نظر من 206 خشگلتره
محکمتر از پژو بودن مهم نیست ، بعد از تصادف زنده از ماشین بیرون اومدن مهمه که ریو از عهده همچین کاری بر نمیاد. این یک حقیقته درسته یک حقیقت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)