سلام.
اگه اینطوره ببر خود تحلیل گر داده ها ببین چی میگن.ضمنا" پیش اون فرهاد که گفتم رفتی؟(همون که گفتی میشناسیش).یه تعمیرکار دیگه هم هست بزار تلفنش رو پیدا کنم بهت بدم زنگ بزن ببین میتونه کاریش کنه یا نه.![]()
سلام.
اگه اینطوره ببر خود تحلیل گر داده ها ببین چی میگن.ضمنا" پیش اون فرهاد که گفتم رفتی؟(همون که گفتی میشناسیش).یه تعمیرکار دیگه هم هست بزار تلفنش رو پیدا کنم بهت بدم زنگ بزن ببین میتونه کاریش کنه یا نه.![]()
تحليل گر داده ها هم رفتم گفت اينا پرس شده. طراحيش اينطوريه. يعني به قاب چسبيدن ! اگه جدا شه ميشكنه! هيچ راهي نداره.بايد بسازيم و بسوزيم و با كيبورد مجازي حال كنيمممنون
با سلام و خسته نباشید
این گوشی رو من هارد ریست کردم چینی هست هنوز
ممکنه راهنمایی کنید باید چکار کرد؟
ممنون میشم
سلام.
من تا اونجا رو فهمیدم که هارد ریست کردید اما اینکه چینی هست هنوز یعنی چی؟ و برای چه کاری راهنمایی میخواید؟![]()
سلام
من یه گوشی دارم با همراه اول زمان زنگ زدن وزنگ خوردن هنگ می کنه خواستم رام Ultimate 9502 WWE.01.77 CP WWE.06.06.exe بریزم ازم rom unlock code می خواد در صورت امکان راهنمایی کنید
سلام.
روی بدنه جعبه گوشی یک برچسب هست که یه چند تا بارکد خورده و روش IMEI و ... رو نوشته پایین اون برچسب Rom Lock Code گوشیتون رو نوشته که از 15 رقم تشکیل شده.![]()
با سلام ممنون از راهنمایی شما ولی هنوز مشکل بر جاست با ایرانسل مشکلی ندارد ولی همراه اول بعضی جاها کار می کند بعضی جاها کار نمی کند
سلام.
آهان حالا فهمیدم چی میفرمایید احتمالا" شما تو منطقه شرق تهران از خیابان هنگام تا تهرانپارس بصورت منقطع و در غرب تهران بزرگراه همت از محدوده دهکده المپیک و محدوده شهرک راه آهن آنتن نداری.این بدلیل اینه که رام غیر عربی رو نصب کردی و ورژن رادیوئیش با بی تی اس های همراه اول نمیخونه شما رام عربی رو نصب کن مشکلت حل میشه.اگر هم نمیخوای حجم زیادی بگیره عربایزرش رو نصب نکن.و بعد فارسی ساز بریز رو گوشیت.![]()
سلام در صورت امکان رام عربی را بزارید چون با عربایزر جواب نداد
سلام.
خیر قربان با عربایزر که جواب نمیده تو رام عربی ورژن رادیوییش فرق میکنه.من رام عربی رو براتون میزارم اما حجمش حدود81 مگه اگر نتونستید دانلود کنید یه پیغام خصوصی بدید تا براتون با پست بفرستم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)