تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 37 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 365

نام تاپيک: تیونینگ خودرو و مقاله های آموزشی ( فهرست برگزیده در پست اول )

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض بهترین رینگ اسپورت برای روآ ؟

سلام.بهترین رینگ اسپورت برای روآ چیه؟

1.از نظر وزن و اندازه؟((چون شنیدم که رینگ سنگین جلوبندی رو خراب می کنه.)) ولی نمی دونم می شه کاری کرد که با رینگ سنگین هم چلوبندی خراب نشه؟؟؟
    2. لاستیک چه اندازه ای خوبه؟ من خودم یوکوهاما 205/50/R15 می خوام بندازم به نظر شما مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟؟

2. این کاربر از dokhtaroneh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اتفاقا سایز خوبیه.

ولی میتونی برای زیباتر شدن قطر رو به 16 هم افزایش بدی. یعنی 16 ولی پهناش همون 205 کافیه. مارکش هم بسته به پولت بهتر میگیری. و این هم درسته که اگه زیاد سنگین باشه ... .

شما رینگی انتخاب کن که هم جنسش خوب باشه هم سبک باشه.

من میتونم اینجا چند مدل براتون پیدا کنم و با توجه به رنگ ماشینتون هم بهش بیاد و هم سبک باشه البته طبیعتا اونجا تنوع مدل بیشتره هم قیمتا فرق داره.

به هر حال ما در خدمتیم.

راستی روا خریدی؟؟؟؟ اگه آره چه رنگ و چند تومن و ...؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

روآ خاکستری متالیک 8400000! مبارکم باشه!!
    اگه می شه یه اطلاعات دقیق بهم بدین چون نمی خوام هنوز هیچی نشده جلو بندیش خراب بشه.
    کسی می دونه وزن لاستیک فعلی روآ با رینگش چند کیلو می شه؟ تا انتخابم برای رینگ اسپورت راحت تر بشه.
    یه سئوال دیگه آیا لاستیک 205 به چرخش فرمون ضرر نمی زنه یعنی موقع چرخش لاستیک به بدنه گیر نمی کنه؟؟
    بهترین مارک رینگ و لاستیک چیه؟؟؟؟

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزيز من توضيحات كاملي نميتونم بهت بدم ولي فقط همينو بگم كه من روا داشتم و بايد خدمتت عرض كنم كه اصلا رينگ و لاستيك پهن به روا نمياد!! بدجوري از عقب ميزنه تو ذوق.

6. 2 کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این سلیقه شماست. به نظر خیلی ها خیلی هم خوشگل می شه. حالا شما جواب سئوالات رو بدید. برای زیبایش هم یه کاری می کنم
    Last edited by dokhtaroneh; 21-11-2008 at 06:33.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

روآ خاکستری متالیک 8400000! مبارکم باشه!!
    اگه می شه یه اطلاعات دقیق بهم بدین چون نمی خوام هنوز هیچی نشده جلو بندیش خراب بشه.
    کسی می دونه وزن لاستیک فعلی روآ با رینگش چند کیلو می شه؟ تا انتخابم برای رینگ اسپورت راحت تر بشه.
    یه سئوال دیگه آیا لاستیک 205 به چرخش فرمون ضرر نمی زنه یعنی موقع چرخش لاستیک به بدنه گیر نمی کنه؟؟
    بهترین مارک رینگ و لاستیک چیه؟؟؟؟
    خوب مبارک باشه. امیدوارم ازش راضی باشید و همیشه در مسافرت و شادی باشید.

اطلاعات دقیق یعنی چی؟
    بهترین مارک رینگ و ... که مارکایی هست که هر چهار رینگتون شاید 15-20 میلیون دراد.
    ولی شما نباید دنبال بهترین مارک باشید. باید دنبال رینگ مناسب باشید.

از وزن دقیق رینگ و لاستیک استاندارد اطلاعی ندارم ولی میتونید زاپاس رو درارید و وزن کنید. کار خیلی راحتی هم هست.

دوست عزيز من توضيحات كاملي نميتونم بهت بدم ولي فقط همينو بگم كه من روا داشتم و بايد خدمتت عرض كنم كه اصلا رينگ و لاستيك پهن به روا نمياد!! بدجوري از عقب ميزنه تو ذوق.
    اما خوب انصافا لاستیک های خودشم خیلی بی ریخت هستن. میشه درستش کرد.

این سلیقه شماست. به نظر خیلی ها خیلی هم خوشگل می شه. حالا شما جواب سئوالات رو بدید. برای زیبایش هم یه کاری می کنم
    شما میتونید از این قطعاتی که معمولا فلاپ (فلپ) فروش ها دارن و مخصوص روی گلگیر هست استفاده کنید. تا نزنه تو ذوق. بسته به رنگ خودروتون اونا هم رنگای مختلفی داره.

اگه هم زیادی بخوابونید ماشینو فکر کنم در پیچوندن فرمون با لاستیک 205 مشکل پیدا کنید. البته اگه زیاد بخوایونید.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پارس16 سوپاپگيربکس10.28940.2895-20.53840.5349-30.78120.7352-41.05120.9512-51.34281.2571-عقب0.30000.3000-خروجي17x7717x77
    میشه درباره اینا یکم توضیح بدید و بگید که اون دنده تو کدوم مدل بیشتر میره
    یه سوال دیگه
    قیمت دیسک و صفحه و gearbox زانتیا چنده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم منظورم از بهترین مارک همون مناسب ترینه. کسی که روآ می خره که نمی ره 20 میلیون بده به رینگ!!!!!!!!!
    به هر حال حرف من اینه:
    اولا: اگه لاستیک 205/50/r15 بزارم. این لاستیک موقع پیچیدن فرمون به بدنه برخورد نمی کنه؟؟؟؟
    دوما: چه لاستیکی بهتره.از لحاظ سبکی و نرمی!؟ چون می خوام لاستیک خشک نیاشه که توی دست اندازا خیلی صدا بده
    می گن یوکوهاما خوبه اما پرسیدم میگن یه کم خشکه. شما چه لاستیک نرم و خوبی توصیه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا کسانی که در این زمینه تجربه دارند جواب بدن!!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من برای پرشیا falken گرفتم لاستیکه نرم وخوبیه

12. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

منم منظورم از بهترین مارک همون مناسب ترینه. کسی که روآ می خره که نمی ره 20 میلیون بده به رینگ!!!!!!!!!
    به هر حال حرف من اینه:
    اولا: اگه لاستیک 205/50/r15 بزارم. این لاستیک موقع پیچیدن فرمون به بدنه برخورد نمی کنه؟؟؟؟
    دوما: چه لاستیکی بهتره.از لحاظ سبکی و نرمی!؟ چون می خوام لاستیک خشک نیاشه که توی دست اندازا خیلی صدا بده
    می گن یوکوهاما خوبه اما پرسیدم میگن یه کم خشکه. شما چه لاستیک نرم و خوبی توصیه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا کسانی که در این زمینه تجربه دارند جواب بدن!!
    سلام
    ما رو 405مون لاستيك 205 با رينگ استاندارد هست (ميخواستيم يه قشنگ بگيريم يكي اومد بابامو پشيمون كرد ) اصلا مشكل نداريم اگه ميخواي با لاستيك تو ي ديد عقب مشكل پيدا نكني ميتوني گلگيرتو باد بدي بعد يه ارتفاع كم كه پليس گير نده

14. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •