من كرك يه كليد kaspersky Internet security رو مي خواهم لطفا
من كرك يه كليد kaspersky Internet security رو مي خواهم لطفا
آقا سیامک عزیز
تو همین تاپیک زیاد لینک هست ولی خب از اینجا بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا موقعی که میخوام رج کی رو به کار بندازم این پیغام رو میده:
![]()
جریان چیه؟![]()
عزيز دل اين فايل اكتو رو نبايد اجرا كني بلكه با استفاده از ضد ويروس كاسپر از بخش ساپورت بخش اكتيو رو پدا كني و گزينه اكتيوات كد رو براي مسير دادن اون فايل كي انتخاب كني بعد ريجستر مي شه
چند ين بار توضيح داده شده![]()
سلام دوستان من نسخه 6.0029 دارم اما اپديت نميشه راستي ساپورت هم به شكل قرمز رنگه چكاركنم
ممنون فوريييييييي ها
از رج کی که در صفحه قبل بوده استفاده کن ببین چی میشه!سلام دوستان من نسخه 6.0029 دارم اما اپديت نميشه راستي ساپورت هم به شكل قرمز رنگه چكاركنم
ممنون فوريييييييي ها
اقا اين نسخه 6.0.0.303 چرااينقدر اپديتش طول ميكشه منم سرعتم كمه ايا راهي هستش با هردفعه كانكت شدن ازاول شروع به
اپديت نكنه؟
ممنون
میگن یه راهی هست ولی من امتحان کردم نبود واون اینه که آپدیتهاشو داشته باشی و بعد از طریق زیر عمل کنی:
setting/update/customize/udpate server/add
اینجا آدرس پوشه ای که از آپدیتهای قبلی کپی کردی رو باید بدی
اونا رو قبلا میبایست از اینجا برداری
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data
kaspersky/bases
قا من اين كاسپراسكاي رو دارم بعد همون آنتي ويروسش رو هم دارم فكر كنم ورزن 6.0.0.303 باشه ولي هيچ ليسنس كي و رج كي روش جواب نداده از همينه كه گذاشتيد كار نميكنه ...يعني قسمت آپديتش فعال نميشه يعني تو قسمت protection يه قسمتش قرمز رنگه و نوشته :
signatures are absolete
و ليسنس كي هم تو ليست بلاك قرار گرفته...بعضي ليسنس كي ها رو هم كه اضافه ميكني ميگه شما در حال حاضر هم داريد از همين كي استفاده ميكنيد ( البته به انگليسي ) ... لطفا زووووووووووووووود كمكم كنيد كه كامپيوترم كرم گرفته...فكر كنم اسپاي ور باشه كه از سايت --- اومده ( نميدنم كي بي اجازه از كامپيوترم استفاده كرده ) ....كمـــــــــــــــــك
نوشته شده توسط Braveheart
خب اينهمه كي هست تو اين تاپيك دانولد كنيند احتمالا يكش براتون كار مي كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)