من از تو کوچیک ترم............ رضام..............!!!
والا نمیدونم ، چی بگم.........!! فقط این کار رو یه کامپیوتر دیگه هم تست کن........... شاید Config دستگاهت قاط زده...........!!!
من از تو کوچیک ترم............ رضام..............!!!
والا نمیدونم ، چی بگم.........!! فقط این کار رو یه کامپیوتر دیگه هم تست کن........... شاید Config دستگاهت قاط زده...........!!!
اختیار دارین آقا رضا . آقایی ... ....
باشه اینکار هم میکنیم تا ببینیم چی میشه ... دمت گرم .. خیلی زحمتت دادیم .حالا رفتم تست کردم خبرشو حتما بهت میدم .
مرسی ...........
Last edited by babi; 29-07-2008 at 23:45. دليل: غلط املایی !!
من به شیوه ای که گفته بودید روی گوشی برنامه نصب کردم ... ولی اومدم یکی از برنامه ها رو اسمش را عوض کنم... تمام برنامه های نصبی ریخت به هم ... منم قاطی کردم همه فایل ها رو پاک کردم .... حالا دیگه نمی تونم روی گوشی برنامه نصب کنم .............. چی کار کنم ؟؟؟؟
باید ، گوشی مستر ریست کنی...............!!!
با کد............!!!
#3855*2767*
قبل از این کار......... از همه چی گوشی یه بکاپ بگیر.........!!!
این کارو کردم ... اما حالا دیگه اون برنامه دیگه روش نصب نمیشه (موبایل بانک) ... چون یه پوشه توی قسمت گیم به وجود اومده که پاک نمیشه .. با همین اسم موبایل بانک هم هست ...
خوب.............. دیگه کاری نمیشه کرد...........!! البته ، من یه بار با خود گوشی برنامه پاک کردم....... و بعدش هم گوشی فول ریست کردم ؛ الان هم اون برنامه ها رو دارم........!!!این کارو کردم ... اما حالا دیگه اون برنامه دیگه روش نصب نمیشه (موبایل بانک) ... چون یه پوشه توی قسمت گیم به وجود اومده که پاک نمیشه .. با همین اسم موبایل بانک هم هست ...
شما مطئنی درست ، امتحان میکنی........؟!؟!؟ (میدونم، کار خاصی نیست...... ولی تعجب برانگیزه)........!! اگر نشد ، گوشی باید فلش بشه...............!!!
راستش من اون برنامه را rename داشتم می کردم که یه دفعه گوشی قفل شد ... و بعدش اونو پاک کردم ... شاید ماله این باشه ... حالا یه باره دیگه تست می کنم ببینم چی میشه
در حد خیلی خوب................. به نظرم میشه با رده ، موسیقی نوکیا و سونی قیاسش کرد..............!!!
کیفیت صدا و بلندیش در هدفون مثل دبیلو 810 یا بیشتر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)