زیرنویس City Hall آل پاچینو رو اگه کسی داره بزاره ممنون می شم...
زیرنویس City Hall آل پاچینو رو اگه کسی داره بزاره ممنون می شم...
من چند بار میخواستم درخواست بدم ، اما تو تایپیک زیرنویس اجازه این کار نیست. پس لازمه که یه همچین تایپیک باشه. اما هنوز که کسی جواب نداده ، با این که دو سه نفری درخواست دادن![]()
سلام.
به نظرم بودن این تایپیک خالی از فایده نیست به چند دلیل:
1- دیگه کسی تو تایپیک دانلود زیرنویس درخواست نمیده!
2-بعضا درخواست زیرنویس صرف به خود زیرنویس نمیشه بعضی از مواقع دوستان فرمت دیگه ای از زیرنویس رو می خوان مثلا فرمت srt تو نت موجوده و یکی فرمت sub/idx میخواد و بلد نیست خودش تبدیل کنه!
3-واقعا هر کسی هر زیرنویسی رو که داره نمیاد آپلود کنه به هر دلیلی حالا ولی اگه یکی درخواست کنه ممکنه کسی اونو آپلود کنه
4-به سه دلیل بالا![]()
دوستان عزيز... بعد از مدت ها برگشتم تو انجمن تا مثلا از امين عزيز يه زير نويس بخوام که متاسفانه ديدم جا تره و بچه نيست!!!! خلاصه خيلي ناراحت شدم و اومدم اينجا درخواست بزنم تا ببينم حالا کي اين زير نويس رو بهمون ميده...
اما قبل از اينکه اسم فيلم رو بگم خواهش ميکنم کسي نياد بگه که آقا سرچ ميکردي و نميدونم هزار بار زير نويس رو معرفي کرديم و از اين حرفا!!!
فيلمي که بنده زيرنويسش رو ميخوام American pie 1 هست!!! اما جالبه که تمام اين زيرنويس ها که لينک داده شده به اسم اين فيلم ، در حقيقت زير نويس American pie 2 هستن که اشتبا ها به اسم pie 1 آپلود شدن.
در کل بايد بگم حتي اون زيرنويسي که در ليست زيرنويس هايي که امين عزيز تو تاپيکش قرار داده هم اشتباه هست و توي اين مدت حتي يک نفر هم به اين امر دقت نکرده!!!
خلاصه لطف کنين و زير نويس اين فيلم رو براي بنده پيدا کنين اگه براتون ممکنه!!1 اما از همين حالا بگم اگه لينکي که پيدا کردين حدود 815 کيلو بايت حجم داشت مطمئن باشين که مال American pie 2 هست و اشتباهه!!
حالا يه شير مرد ميخوام که يه زير نويس درست و حسابي به ما بده... ( البته شير زن هم پذيرفته ميشود D: )
Last edited by امین.پ; 16-01-2008 at 12:33.
منم ميخواستم بدونم آخر باسه فيلمه ديوانه ايی از قفس پريد زير نويس هست يا نه؟
سلام
والا از همون اول مشخص بود که کسی رعایت نمی کنه
چون همین الان تاپیک مربوطه پراست از درخواست زیرنویس
چي شد؟؟؟ بابا ما که آخرش نفهميدم کجا بايد درخواست زير نويس بديم؟؟؟
سلام
با توجه به اینکه پستهای حاوی درخواست زیرنویس تاپیک اولی پاک خواهد شد
شما درخواستتون را در همین تاپیک ارسال فرمایید
ممنونم از توجهتون
Asalbanoo جان چشم... خيلي ممنون... البته بنده تو اون يکي تاپيک هم پست دادم اما وقتي مطمئن شدم اينجاست اومدم اينجا....
من زیر نویس این فیلمها را با فرمت srt میخواهم لطفا کمکم کنید
heat
in hell
mission impossible
mona lisa smile 2cd
national security
sicko
stealth
sweet november
the invincible iron man
unforgiven
walking tall
_____
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)