تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 17 اولاول ... 511121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 162

نام تاپيک: Silent Hill 4: The Room

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تو اين قسمت « بازگشت به دنياي ساختمان - building world-second time » توي sillent hill 4 چه كار كنيم كه دختره با مرده از پله هاي آسان سور پايين بياد؟

البته من همه ي كارهاي رفتن به مرحله ي بعد رو انجام دادم. گربه رو تو قفس گذاشتم، توپ واليبال رو تو قفسش انداخنم، توپ بيليارد رو روي ميزش گذاشتم و كيك رو هم با شمع ها رو شن كردم. الانم يه ساعتي داره هي دينگ دينگ مي كنه
    من موندم كه چه جوري دختره رو به اتاق بيليارد بيارم. چون از پله ها پايين نمي ياد. همين
    حالا اگه كسي چيزي مي دونه بگه
    سلام...

در طبقه ی بالا، قسمت فروشگاه، در انتهای فروشگاه به یک اتاق غیر عادی (وارونه) میرسه. قبل از قرار دادن اون 4 تا چیز سر جاشون، اتاق وارونه ست و در پشت ساعت قفله. ولی وقتی اون 4 تا کار رو انجام میدید اتاق از حالت وارونگی خارج میشه و در پشت ساعت هم باز میشه. این همون ساعتیه که شما صداش رو میشنوین.

بعد از قرار دادن اون 4 تا چیز، تنها کاری که باید بکنید اینه؛

برید به آسانسوری که ایلین داخلش هست و آسانسور رو بیارید طبقه ی بالا. بعدش هم باید برید به اتاق وارونه. بالا اشاره کردم. راه اتاق وارونه، از در انتهایی فروشگاه هست (فروشگاه همون جاییه که گربه رو میذارین داخل قفس). یک راه بیشتر وجود نداره، به اتاق وارونه که برسید، می تونید از در ساعت دار خارج بشید و بقیه ی راه رو ادامه بدید. این راه هم یکی بیشتر نیست و خیلی آسونه.

2. این کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...

در طبقه ی بالا، قسمت فروشگاه، در انتهای فروشگاه به یک اتاق غیر عادی (وارونه) میرسه. قبل از قرار دادن اون 4 تا چیز سر جاشون، اتاق وارونه ست و در پشت ساعت قفله. ولی وقتی اون 4 تا کار رو انجام میدید اتاق از حالت وارونگی خارج میشه و در پشت ساعت هم باز میشه. این همون ساعتیه که شما صداش رو میشنوین.

بعد از قرار دادن اون 4 تا چیز، تنها کاری که باید بکنید اینه؛

برید به آسانسوری که ایلین داخلش هست و آسانسور رو بیارید طبقه ی بالا. بعدش هم باید برید به اتاق وارونه. بالا اشاره کردم. راه اتاق وارونه، از در انتهایی فروشگاه هست (فروشگاه همون جاییه که گربه رو میذارین داخل قفس). یک راه بیشتر وجود نداره، به اتاق وارونه که برسید، می تونید از در ساعت دار خارج بشید و بقیه ی راه رو ادامه بدید. این راه هم یکی بیشتر نیست و خیلی آسونه.

رفيق گلم دستت درد نكنه
    من اصلا هيچ دقت نكرده بودم كه چنين اتاقي تو فروشگاه هست. چون دو تا روح تو فروشگاه هستن كه هي اذيت مي كنن
    من نوكرتم داداشي
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 22-04-2009 at 12:59.

4. این کاربر از Booseh_ye_Irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

بابا سايلنت هيل 4 كه اسونه تا زه تو تاپيكه راهنماي فارسي بازي ها هم قرار داره به صورت كامل وفارسي

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا سايلنت هيل 4 كه اسونه تا زه تو تاپيكه راهنماي فارسي بازي ها هم قرار داره به صورت كامل وفارسي
    تو اون تاپيك قبلي بهتون گفتم ولي نخوندي
    اون راهنما فقط تا سر بازگشت به دنياي ساختمان بود
    همونطوري هم كه دوست مون راهنمايي كرد بي دقتي از خودم بود

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جوري نيزه ها رو به غول آخر بازي پرتاب كنيم؟
    هر چي تير به مرده مي زنم نمي ميره!
    لطف كنيد و راهنمايي كنيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

اولا اون را هنما كامل كامل هست تو نديده ميگي نا قصه دوم اون نيزه ها را بايد فرو كني تو شكم قول نه مرده براي اين كار نيزه ها را در مياري پيش قول ميري يوز ميكني . هرچه سريع تر اين كارو بكني تا دختره زنده بمونه پايانا متفاوت ميشن اگه در باره ي پايانا ميخواي بگو برات بزارم.بعد از اين كه تمام نيزه ها را تو شكم قوله كردي مرده جسم ميگيره واسيب پذير ميشه. اون وقت تفنگ را بيرون بيار و كار كارتر رو بساز.

9. این کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا اون را هنما كامل كامل هست تو نديده ميگي نا قصه دوم اون نيزه ها را بايد فرو كني تو شكم قول نه مرده براي اين كار نيزه ها را در مياري پيش قول ميري يوز ميكني . هرچه سريع تر اين كارو بكني تا دختره زنده بمونه پايانا متفاوت ميشن اگه در باره ي پايانا ميخواي بگو برات بزارم.بعد از اين كه تمام نيزه ها را تو شكم قوله كردي مرده جسم ميگيره واسيب پذير ميشه. اون وقت تفنگ را بيرون بيار و كار كارتر رو بساز.
    پس بايد تفنگ دستم نباشه تا نيزه ها رو بگيره؟؟
    بعد دوست گلم به خدا راهنمايي فقط تا دنياي ساختمان بود!
    ممنون از كمكت

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

عيبي نداره خودم نگاه ميكنم بعد تو بايد تفنگ بگيري ولي نيزه ها را هم يوز كني اگه تفنگ نداشته باشي ميخواي چه جوري كارتر را بكشي....

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کارتر نه....والتر
    والتر سولیوان...البته با تبر و این جور اسلحه ها هم میشه با ایشون جنگید
    ولی با اسلحه گرم راحت تره

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

شما راست ميگيد والتر مادر مرده من اين بازي را خيلي وقت پيش تا اخر رفتم خوب يادم نيست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •