تا اونجائی که اطلاع دارم میتونی این یک سال بخونی
و بعد سال دیگه نرم افزار اون دانشگاه رو میزنی
قبول شدی
واحدهای مشابه و معادلسازی میکنن
البته باید بالای 12 باشه
بله
خیر
تا اونجائی که اطلاع دارم میتونی این یک سال بخونی
و بعد سال دیگه نرم افزار اون دانشگاه رو میزنی
قبول شدی
واحدهای مشابه و معادلسازی میکنن
البته باید بالای 12 باشه
سلام دوستان .
ما یه رفیقی داریم که به تازگی کاردانیش، رشته حسابداری تو دانشگاه آزاد تموم شده . ولی اصلا به رشته ای که خونده علاقه نداره ! می خواد دوباره از نو شروع کنه !
دنبال یه موسسه ای هست برای مشاوره تحصیلی که با توجه به آزمون های استعداد یابی و علایق شخص بهش رشته درست و درمون معرفی کنن .
هرجا باشه و هر قیمتی هم که داشته باشه براش فرقی نمی کنه، فقط کارش درست باشه.
از دوستانی که اطلاعاتی دارن در این مورد ممنون می شم جایی رو معرفی کنن .
یادمه یه آزمونی بود اسمش آزمون strong بود یادمه دانشگاه اصفهان برگزار می کرد دوستم میگفت عالیه .ولی همون زمان انتخاب رشته بود بعدش دیگه ندیدم .
کسی که قبلا تجربی بوده و تا حالا بویی از رشته هنر نبرده برای اینکه گرافیک قبول شه الان باید چیکار کنه؟
: دی!
Last edited by *Necromancer; 21-09-2010 at 08:09.
دوستان من شنيدم با كارنامه نهايي كه سازمان سنجش هفته اول مهر قراره بده و توش مينويسه كجا ها مي تونستيم قبول بشيم ميشه تغيير رشته داد مي خواستم ببينم درسته يا نه ؟ چكار بايد بكنيم ؟
سلام. يه سوال دارم مربوط به دانشگاه نميشه ولي گفتم شايد بتونين حلش كنين.
پسر دايي من الان رشته معماريه و داره ميره سال سوم هنرستان. حالا ميخواست تغيير رشته بده و بياد شيمي. بايد چيكار كنه؟؟؟؟
بايد دوباره دومو بخونه؟؟؟ يه راهنمايي كلي ميكنين؟؟؟
راستي پسر داييم اگر رشتشو تغيير نده ميتونه داخل كنكور يه رشته ديگه انتخاب كنه؟؟؟
من فارغ التحصیل نرم افزار در مقطع کاردانی هستم میخوام ادامه تحصیل بدم اما اصلاً علاقهای به رشتهام ندارم. من برای اینکه توی مقطعه کاردانی به کارشناسی بخوام ادامه تحصیل بدم چه رشته هایی میتونم بخونم؟
دوستان این سوال منم هست ...
غیر از نرم افزار اگه بخواهیم ادامه بدیم مثلا سخت افزار یا آی تی امکانش وجود داره؟
منابعش چقدر تفاوت داره؟
پیشاپیش ممنون
سلام دوستان من ترم سوم مهندسی کامپیوتر-سخت افزار دانشگاه آزاد تبریز هستم ولی می خوام تغییر رشته بدم و مهندسی پزشکی بخونم حالا می خواستم بدونم آیا میشه همچین کاری (تغییر رشته) کرد یا نه؟ و اینکه اون واحدهایی رو که پاس کردم باید دوباره بگذرونم یا نه؟ و در آخر اینکه آیا مشروطی که یه ترم داشتم دوباره هست یا حذف میشه. خیلی ممنون میشم اگه اساتید راهنمایی کنن.
دوستان اگه کسی بخواد رشته هنر بره چیکار باید بکنه ؟ یعنی مثلآ مهندسی عمران قبول شده و 2 سال هم دانشگاه رو گذرونده و حالا میخواد این رو ول کنه و بره هنر . برای کنکور باید بره سر کلاس بشینه یا میشه فقط کتابهاش رو تهیه کرد و کنکور داد ؟ در مورد نمره و کارنامه و ... چطور ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)