شیراز یه مغازه تازه تاسیس آورده ! 670 تومان
--
یکی از رفقا هم مغازه معروفی داره, میگفت 600 برای تو (البته الان) چند روز دیگه ارزون تر !
ما من همون w950 رو بیشتر میپسندم, زیباتره.
شیراز یه مغازه تازه تاسیس آورده ! 670 تومان
--
یکی از رفقا هم مغازه معروفی داره, میگفت 600 برای تو (البته الان) چند روز دیگه ارزون تر !
تایید میشه ولی باید بگم که 760 بدونه هندز فری بولوتوث است ومیگن از پک حذف شده .
مگهw950 دوربینه اولم داره ؟؟؟؟؟اصلا دوربین نداره . پس دوربینه اول ودوم w960 میشه مزیتش نصبت به w950
من خودم w950 داشتم و به نظر منم w950 خوشگل تره یا به قول خودم فشن تره
Last edited by soshiance; 04-01-2008 at 10:31.
میشه آدرسش رو هم بگین.شیراز یه مغازه تازه تاسیس آورده ! 670 تومان
--
P1 چی؟اون رو هم داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان سلام . من خودم w950 دارم منظورم از اینکه گفتم مزیتش دوربین دوم چون دوربین دوم یه تکنلوژی جدید محسوب میشه و درباره ی هندزفریشم باید خدمتتون ارز کنم که این دوست من با هندز فریش گرفته 760 .
این تاپیک قرار نیست با >>این<< یکی بشه؟؟
hyper link هم که نمیشه کرد توی این فروم شکر خدا....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام حامد جان نه بابا اینجا کسی پیدا نمیشه به داد تاپیک ها بره ... فقط پسها حذف میشن نه تاپیک ها و....این تاپیک قرار نیست با >>این<< یکی بشه؟؟
hyper link هم که نمیشه کرد توی این فروم شکر خدا....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی من تو مجتمع تجاری پردیس سوال کردم (الو موبایل) میگفت 650 !!! نداشت ولی گفت میتونه برام بیاره .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)