عزیز این کار درست نیست حتی اگه بشه نت خونی که کاری نداره زود تر از این کارا راه میفتید
عزیز چک کردم واسه من دانلود شد اگه بازم مشکل داری بگو یه جا دیگه اپلود کنم
درود
موافقت
مخالفت
عزیز این کار درست نیست حتی اگه بشه نت خونی که کاری نداره زود تر از این کارا راه میفتید
عزیز چک کردم واسه من دانلود شد اگه بازم مشکل داری بگو یه جا دیگه اپلود کنم
درود
بچه ها هر جور نوتي خواستيد كافي لب تر كنيد هر چي بخوايد دارم؟؟!! چي مي خوايد فقط بگيد!!! چه نوت چه دوئت و چه آكورد رد خدمتين
سلام بچه ها خوبيد؟؟؟ منم خوبم!!!مي خواستم يه پيشنهاد بهتون بكنم خواهش مي كنم آقا من مخلصتونم فقط از تون يه چيز مي خوام اين موسيقي ما كه داره به نا كجا آباد مي ره و هيچ كس هم به فكر اون نيست رو دست از سرش بر داريد بزاريد موزيسين هايي وارد اين ميدان بشن !! بابا مگه موسيقي همين عاشقم من يا سلطان قلب هاست يا گل سنگمِ نخير موسيقي كه اين نيست پس اول يه مقدار راجع به چيزي كه مينويسين فكر كنيد تحقيق كنيد!!! و در آخزم بگم بعد برم موسيقي دان كسي كه علم موسيقي داشته باشه. و خواهش آخر بابا اينقدر اين موسيقي رو پايين نيارين!!
من ساز تخصصيم گيتاره اگه كاري داشتي در زمينه موسيقي من مي تونم كمكت كنم تا راه بيافتي (چه برنامه هايي در زمينه موسيقي چه نوت چه دوئت و چه آكورد نتنها واسه گيتار همه ساز ها دارم در خدمتيم)
اين تاپيك منه كه تازه شروع كردم تا موسقي زنده بماند.قربونتون PaP@rکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دوستان 1 سوال
تو تهران جايي درام ياد ميدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به صددرصد
سعی میکنم چند تا براتون پیدا کنم
Last edited by amirhkh; 01-11-2007 at 01:33.
سلام فایل یا برنامه اموزشی هست که نت رو به زبون ساده از پایه اموزش بده ؟؟؟
نت که فکر نکنم اموزشش فرق کنه یعنی نت همه سازها یکیه ؟
من مشکلم بیشتر تو دولاچنگ و لگاتو و یه کم مشکل نت خونی دارم چشمام جای نت رو هنوز کامل نمیشناسه و هول میشم موقع زدن حالا ترجیحا فایل یا کتاب خواصی رو سراغ دارید که نت و نتخونی رو کامل از پایه اموزش بده ؟
ممنون
دوست من یه سایتی که اگه خواستی آدرسش رو پیام بده مشغول نوشتن آموزش کاملش هست .
در ضمن تو همون سایت یه سری آموزشهایی هست که کمکت میکنه .
اگر دوستان کتاب و یا منبع مناسبی رو معرفی کنند منم ممنون میشم![]()
سلام
من نت گل گلدون من شکسته در باد.... خانم سیمین غانم رو برای پیانو میخوام...
از کجا گیر بیارم؟
می خواستم بدونم این نت هایی که اینجا هست به درد سنتور می خوره ؟ یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)