نه، چیه؟
من فقط اون sms ایرانسل رو save کردم همین
نه، چیه؟
واسه هر برنامه اینجوری جاوا مثل اپرا و یاهو مسنجر ها و... باید اکسس پوینت بسازینه، چیه؟
Menu>Settings>Configuration>Personal Config.sett.>Add>Access point>Account name=Irancell-GPRS
بعد برمیگردیم به منو قبلی یعنی Access point حالا وارد Access point settingsمیشیم و
Access point settings>Data bearer=packet data>bearer settings>Packet data acc.pt.>Access point= mtnirancell>ok
بعد به منوی Configuration برمیگردیم و وارد. Preferred access pt میشیم و اون Irancell-GPRS که ساختیم رو Select میکنیم
( active میکنی )
حالا میری تو اپرا و درست میشه
واقعا ممنون، درست شد![]()
دیگه اعصاب نداشتم![]()
خواهش میشهواقعا ممنون، درست شد![]()
دیگه اعصاب نداشتم![]()
![]()
می خوام گوشی خودمو فارسی کنم اما یکی از دوستام میگه که فقط منوهاش فارسی می شن و نمی تونی حروف حروف گ پ چ ژ را تایپ کنی می خوام بدونم راست میگه یانه؟
هیچ کس نیست یه جوابی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال دیگه اینه که می خوام وقتی شارژ گوشی در حال تمام شدنه یک صدایی از اون بشنوم (مثل گوشی های سونی اریکسون)برای اینکار آیا تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟
آیا هنوز آخرین ورژن 5.81 هستش یا ورژن جدیدتری امده ؟
اقا یکی جواب این پسر دایی مارو بده اساتید کمک کننمی خوام گوشی خودمو فارسی کنم اما یکی از دوستام میگه که فقط منوهاش فارسی می شن و نمی تونی حروف حروف گ پ چ ژ را تایپ کنی می خوام بدونم راست میگه یانه؟
سلام.
اگه گوشی شما 5310 باشه با ارتقائ فریم ویر گوشی به طور اتوماتیک در زبان گوشی فارسی اضافه میشه وتمام حروف هم هست.
موفق باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)