به نظر من که خیلی خوبه. مرسی
به نظر من که خیلی خوبه. مرسی
واقعا عالیه
به نظر من در حد 3 مگاپیکل هم بیشتره.![]()
من واقعا با e65 دارم حال میکنم
فقط یه مشکل دارم
وقتی گوشی روشن میشه میخواد یه چیزایی نصب کنه و آخرشم خطا میده.
چه کار کنم؟![]()
این عکسی که گذاشتم حجمش 365 کیلو بایت هستش و عکس های دیگه هم حدودآ همین اندازه ها است من در کل از فیلم برداری این گوشی خیلی بیشتر از عکسش راضی ام چون واقعآ قشنگ فیلم برداری میکنه و با کیفیت mp4 کلیپ هارو ضبط میکنه
اول سلام به شما خوشحالم که شما هم این گوشی رو دارید امیدوارم اگه سوالی مشگلی چیزی داشتید بتونم کمکتون کنم.
فکر میکنم داری از رم فابریکی که تو جعبه این گوشی بود داری استفاده میکنی درسته؟
منم این مشگلو داشتم زیاد جدی نگیرشاگه رمتو عوض کنی و یه رم دیگه بزاری این مشگل هم حل میشه
اتفاقا رممو عوض کردم.
ولی مهم نیست ، این گوشی اونقدر توپه که این چیزا دیگه به چشم نمیاد.![]()
سلام
من بين خريد اين 3 گوشي موندم
كلي وب گردي و مطالعه كردم در مورد اين 3 تا اگه قيمت e90 پائين بود بنظرم بهتره واسه همين e51 هم تو ليست انتخابم گذاشتم
ولي چون e90 نديم و نمي دونم مشكلاتش چيست ايا از دوستان كسي خريده؟ درسته صفحه كيليدش صدا ميده يا باطريش زياد خوب جواب نميده و در مورد e51 چي كسي داشته؟
ميشه من راهنمايي كنيد همينطور در مورد قيمت اين 3 تا گوشي؟
مرسي
e90 .e51.n95 8gig
سلام نميدونم چرا جراغ گوشي من سوخته
منم E65 دارم ولي چذاغ اعدادش سوخته....
کسي نمي دونه چرا؟؟؟؟؟
منم حرفتو قبول دارم قیمت E90 اگه پایین بود بهترین گزینه بود من با این گوشی یکی دو روز کامل کار کردم درمورد صدای صفحه کلید والا چیزی ندیدم و صفحه کلید این گوشی بخوبی کار میکنه
درمورد باتری هم آره اگه بخوای کلآ با صفحه دوم این گوشی کار کنی در روز یک شارژ خالی میشه و اواسط روز باید یک بار دیگه شارژ کنی ولی کیفیت و شفافیت صحه اول این گوشی چیزی از صفحه دوم کم نداره و می تونی کار کردن با گوشی رو تقسیم بندی کنی
درمورد قابلیت های دیگه هم هر سوالی داشتی می تونی بپرسی تا من جوابتو بدم
در مورد قیمت هم تا جایی که می دونم با اتصالات یک میلیون و صد هزار تومان هستش با گارنتی های متفرقه هم تا 850 هزار تمان می تونی پیدا کنی در ضمن قیمت فنلاندی و مالزی این گوشی اختلاف فحشی داره به این هم توجه داشته باش.
در مورد E51 هم به نظر من اگه می خوای این گوشی رو بگیری E65 رو بگیری خیلی خیلی بهتره قیمت E51 هم 310 هزار تومان هستش.
در حال حاضر اگه می خوای بین یکی از این 3 تا گوشی یکی رو انتخاب کنی شک نکن N95 8gig بهترین گزینست قیمت دقیق این گوشی رو ندارم می تونی از بچه ها بپرسی ولی اگه نظر منو می خوای n95 رو بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)