نه منظورم جايي كه كيبا مي خواست از پشت به ناروتو حمله كنه و ناروتو .........![]()
نه منظورم جايي كه كيبا مي خواست از پشت به ناروتو حمله كنه و ناروتو .........![]()
یادم اومد![]()
البته اینو هم بگم که این صحنه از پیش تنظیم شده بود!!!
چون ناروتو می دونست که کیبا از حس بویایی مثله سگ برخورداره برایه همین..........![]()
ظاهرا کاکاشی در سن 16 سالگی یعنی 13 سال پیش از زمان کنونی داستان جونین شده بود. در ان موقع او زیر نظر هوکاگه آینده کونوها یعنی برق زرد (Yellow Flash) تعلیم میدید. او در تیم 3 نفرا همراه با اوچیها اوبیتو کسی که هیچ وقت با هم خوب نیودند چراکه اوبیتو هیچوقت به قوانین عمل نمیکرد ، و رین بود. در ان زمان درگیری شدیدی بین کشورهای بزرگ در گرفته بود که کونوها هم عمیقا در گیر واقعه ای شده بود که بنام "سومین جنگ جهانی پنهان" معروف بود. تمام تیم 4 نفره در حال انجام ماموریت خرابکاری در کشور سنگ بودند . یوندایمه مجبور به ترک گروه شد و مسئولیت گروه را به کاکاشی سپرد.
![]()
بدبختانه رین توسط نینجا های دشمن ربوده شد و اوبیتو بدون کاکشی که شدیدا پایبند مقررات بود و فکر میکرد که باید ماموریت را بدون رین انجام دهند ، برای نجات رین رفت. اوبیتو رین را پیدا کرد ولی در یک قدمی مرگ بود که کاکاشی که بالاخره معنی تیم را در یافته بود بکمکش امد و نینجای دشمن را ضخمی کرد. بعد از مدتی جنگ کاکاشی از ناحیه چشم چپش ضخمی شد و هر دو در شرف مرگ بودند که اوبیتو که شارینگانش را تازه فعال کرده بود بکمک کاکاشی آمد و نینجای مستتر دشمن را کشت. نینجای دوم دشمن برای از بین بردن تیم از تکنیک عنصر زمین استفاده و سنگهای دیواره را روی تیم کاکاشی ریخت که کاکاشی بعلت نقطه کور در قسمت چشم چپ مورد اسبت سنگی قرار گرفت و به زمین افتاد و اوبیتو برای نجاتش خود زیر سنگ ماند طوری که نصف بدنش زیر سنگ له شد. اوبیتو که کم کم به مرگ نزدیک میشد ، آخرین هدیه خود را به کاکاشی که همان شارینگان چشم چپش بود را به او داد که توسط رین در چشم کور شده کاکاشی قرار گرفت و کاکاشی را بخ شخصیتی که هم اکنون میشناسیم تبدیل کرد. همیشه سر قرار ها دیر میکند تا قبر اوبیتو را زیارت کند
فقط من موندم که چه جوری تونستند چشم هاشون تو اون زمان پیوند بزنند!!!![]()
ولي اين سايتي كه دادين همه 220 قسمت رو نداره من همه قسمت ها رو ميخوام
دوست من به اینجا مراجعه کن هم لینک رپید دارد هم لینک مگااپلود هم لینک از دو جای دیگر.
جالبه منی کا دارم ناروتو می گیرم و اینجا رو نگاه می کنم اولین پستم را الان زدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان ما رو هم به جمعتون راه میدین؟
ازاطلاعات عالیتون همچنان استفاده میکنیم![]()
سلام گاررا جان.
خوش اومدی(اگه خواستی شما هم کامنت بزار ما هم از اطلاعات شما استفاده کینم)
![]()
بابا چرا هرکی جدید می یاد نمی ره صفحات قبل ببینه انگار ما کشک همینجا هی باید جواب بدیم
سایت اصلی ناروتو همه قسمت ها رو می تونید از این دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بگم اگه 1 گیگ کمتر داشته باشی جونت بالا می یاد 220 قسمت + 47 قسمت دانلود کنی من که 220 قسمت و 41 قسمت شیپودن خریدم بقیشم دانلود می کنم
آقای zed2 خیلی خوش اومدین.
gara360 شما هم خوش اومدین.
------------
به نظر منم اگه در مورد خود انیمه بحث کنیم خیلی بهتره.
الان بحث سوتی های انیمه ناروتو هستش(بعد از اون هم می تونیم در مورده هر چی که جمع پایه بود بحث کنیم)
شما هم یه سوتی از ناروتو بگو(ما هم بخندیم)![]()
Last edited by Genjo; 25-02-2008 at 16:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)