نه فقط روابط Romance بازی به جای اینکه روی یAshley و Liara باشه روی Kaiden و Liara متمرکز میشه.
نه فقط روابط Romance بازی به جای اینکه روی یAshley و Liara باشه روی Kaiden و Liara متمرکز میشه.
سلام
من این گیم رو تهیه کردم ولی وقتی تو نرماندی میخوام تو گالکسی مسیر بدم به نرماندی معمولا نقشه رو نشون نمیده و باید تند تند کلیک راست کنم تا بیاد ولی وقتی که روی محل مورد نظر که میخوام فرود بیام کلیک میکنم در گوشه بالا فقط اسم محل نوشته شده و نقشه و یا دکمه ی دیگه ای نیست ...
تو Help خود گیم خوندم که باید دکمه ای برای Land باشه که من نمی بینم ... " یعنی نیست " اگر پچی یا چیزی هست که مشکل من رو حل میکنه ممنون میشم بگید ...
مشکل از کرک شماست.این کرک را در فولدر باینری نصب کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Optimus Prime; 22-06-2008 at 23:13.
optimus جان این لینکه erorr میده.rapidshare بلاکش کرده.الآن 4 روزه بازی به دستم رسیده ولی امان از بی کرکی![]()
sasan جان بیا این آدرس جدید :
گزینه اولی یعنی این را انتخاب کن : Mass Effect v1.0/MULTI [4.5 MB] Fixed Executableکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . من این بازی رو از شرکت easy set up گرفتم اما صداش تو بازی کاملا قطعه . فقط صدای منوها میاد کسی پچی ، راه حلی نداره به ما کمک کنه.
خیلی ممنون optimus جان.درست شد.
Last edited by sasanjfr; 23-06-2008 at 10:23.
دوستان ازتون خواهش ميكنم سيو گيم اين بازي را بزارين اگه كاملشو ندارين تا هرجاييش كه خودتون رفينو بزارين ممنونتون ميشم![]()
سلام
من هم بلاخره بازی دستم رسید واقعا عالی هست!!!فقط من یکم در بازی سردرگم هستم!!!
سیستم دیالوگش خداست!!!طراحی زیبای صورت شخصیتها هم جالبه!!!
کاملاٌ موافقم.من هنوز اولای بازیم(و احتمالاٌ به دلیل امتحانات تا چند روز در اونجا متوقف خواهم بود) ولی تا همون جایی که رفتم واقعاٌ توجهمو به خودش جلب کرد.صداگزاری بازی فوق العادست.موسیقی بی نظیره.یکم سردرگم کننده هست چون از همون ابتدا با خیل عظیمی از شخصیت ها رو به رو میشیم.تنها چیزی از بازی که زیاد خوشم نیومد فضاهای بازیه.فضاها حالت فانتزی ای که در the witcher می بینیم رو ندارند که البته در یک بازی ای که در کهکشان ها و سفینه های فضایی می گذره نمی تونه به اون شکل باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)