اگه تو آپدیت جدیدش چند تا بازیه پر حجم و با کیفیت انگیج باشه چی میشه مگه نه ؟؟؟
میگم عجب چیزی گفتم بریم اینو به سایت نوکیا بگیم تا بیرون نداده اضافه کنه بهش !!!
اگه تو آپدیت جدیدش چند تا بازیه پر حجم و با کیفیت انگیج باشه چی میشه مگه نه ؟؟؟
میگم عجب چیزی گفتم بریم اینو به سایت نوکیا بگیم تا بیرون نداده اضافه کنه بهش !!!
آره.من باهاشون درمیون میزارم!
کیفیت عکس ان81 چطوره؟
در حد 2مگاپیکسل خوبه !!
تقریبا مثل n76 شایدم بهتر ...
اسمش 2 هست ولی عکساش در حد 3.2 به همون وضوح و شفافیت هست ....
وضوح و شفافیت به مگا پیکسل، ربط زیادی نداره...اسمش 2 هست ولی عکساش در حد 3.2 به همون وضوح و شفافیت هست ....
چرا ربط داره. به شرط اینکه مگاپیکسل واقعی باشه. نه اینکه از طریق نرم افزار عکس رو بزرگ کنه مثل گوشی های چینی که مثلا دومگاپیکسل هستن اما در حد Cif هم عکسشون کیفیت نداره. هر چی مگاپیکسل بالاتر باشه وضوح عکس بالاتر و جزئیات بیشتری قابل دیدنه.
اتصال به تلوزیون هم داره ؟
یعنی میتونه از تلوزیون ضبط کنه ؟
به نظرم درست نیست بگیم 2 مگاپیکسله ولی در حد 3.2 کیفیت داره! چون ویژگی های لنز این گوشی و دوربینش عینا مثل ان73 ولی با 1.3 مگاپیکسل کمتر.البته ناگفته نمونه که قطر لنز و قدرت پردازش عکس دو فاکتور خیلی مهم در کیفیت هستن...
درسته در این حد نمیتونه باشه وگرنه نوکیا مگه خله بیاد 2 معرفیش کنه ؟؟
همونطور که خودتون میدونین یکی از فاکتورهای مهم برای عموم مردم تو خرید گوشی دوربیشه ...
ببینید منظور سامان این بود که از لحاظ کیفیت بالاست. یه دوربین دو مگاپیکسلی مثلا k750 از 3.2 'گوشی n73 مطمئنا ضعیفتره چون هم دو مگاپیکسله و هم تکنولوژِی ساختش قدیمی تره. اما n81 درسته دو مگاپیکسله اما تکنولوژی جدید توش بکار رفته. و از لحاظ تفکیک رنگ و کیفیت در حد n73 اما در سایز کوچیکتر....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)