تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 32 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 318

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد نرم افزارهای مالتی مدیا و ساخت اتوران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

جناب omid.sarmad ممنون از جواباتون ، فكر كنم منظورم رو خوب متوجه نشدين !
    در كل كاري كه مي خوام بكنم اينه كه يه صفحه اصلي باشه ، بعد مثلا روي يه دكمه كه كليك مي كنيم ، يه صفحه ديگه باز بشه ! البت طوري كه صفحه قبلي بسته نشه !
    كار رو هم ميگم تا بهتر متوجه بشين !
    من يه صفحه اصلي دارم كه توش عكس يه مداره ! بعد روي هر عنصري كه كليك مي كنيم يه صفحه باز ميشه و يكسري توضيحات اضافي داده ميشه !
    ديگه نمي خوام وقتي روي يه چيزي كليك مي كنند و صفحه جديد باز ميشه ، صفحه قبلي كه همون نقشه مداره بسته بشه ! مثل يه توضيح بياد و در صورتي كه كاربر استفادشو كرد ، اونو ببنده و يا اصلا بكشه يه گوشه و بزاره بمونه !
    ولي دركل صفحه اصلي بسته نشه !
    ===============================
    حالا يه سوال ديگه دارم اون اينه كه چجور ميشه اسكريپ نويسي كرد ! زبونش چيه ؟ آموزشي هست براش ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از دوستان کسی بده که چطور میشه چند تا عکس را در mmb قرار داد در داخل auto run بعد روش کلیک راست یا کلیک چپ کرد و ذحیرش کرد تو سیستم !؟
    سلام.یعنی همه عکسها داخل صفحه باشه.
    ببخشید آرش جان شما برای شرکت امپرور (صنوبر) کار می کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جناب omid.sarmad ممنون از جواباتون ، فكر كنم منظورم رو خوب متوجه نشدين !
    در كل كاري كه مي خوام بكنم اينه كه يه صفحه اصلي باشه ، بعد مثلا روي يه دكمه كه كليك مي كنيم ، يه صفحه ديگه باز بشه ! البت طوري كه صفحه قبلي بسته نشه !
    كار رو هم ميگم تا بهتر متوجه بشين !
    من يه صفحه اصلي دارم كه توش عكس يه مداره ! بعد روي هر عنصري كه كليك مي كنيم يه صفحه باز ميشه و يكسري توضيحات اضافي داده ميشه !
    ديگه نمي خوام وقتي روي يه چيزي كليك مي كنند و صفحه جديد باز ميشه ، صفحه قبلي كه همون نقشه مداره بسته بشه ! مثل يه توضيح بياد و در صورتي كه كاربر استفادشو كرد ، اونو ببنده و يا اصلا بكشه يه گوشه و بزاره بمونه !
    ولي دركل صفحه اصلي بسته نشه !
    ===============================
    حالا يه سوال ديگه دارم اون اينه كه چجور ميشه اسكريپ نويسي كرد ! زبونش چيه ؟ آموزشي هست براش ؟
    سلام.فرشاد جان خوب شما بد (خیلی بد) بیان کردید.شما باید یه سری گروه (مجموعه ای از آبجکتهای صفحه مورد نظر) رو ایجاد کنید ولی همه اونا رو مخفی کنید.بعد با کلیک بر روی هر دکمه گروه مورد نظر رو نمایش بدید.
    ضمن اینکه می تونید عکس مدار رو تو همه ی صفحه ها بذارید.
    البته منظورتو دقیق گرفتم.رسیدم یه پروژه برات میزارم.
    با چهار گروه (صفحه ی ظاهری) و هر گروه یه عکس یه دکمه و یه متن خوبه؟
    یا هر جوری که خودت دوست داری.اگه خواستی پروژترو هم میتونی بزاری تا همون رو تصحیح کنم.
    موفق باشی.
    در مورد اسکریپت نویسی.اسکریپتها زیادند و هر کی هم هر زبونی بخواد براش تعریف می کنه ولی اگه منظورتون اسکریپتهای Autoplay راهمای خود برنامه کامله.
    سوالی داشتی بگو یعنی بپرس.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

یه تشکر از زحمت های آقا امید می کنم ، کارم رو ره انداخت و تا حالا به مشکلی بر نخوردم ...
    پیش به سوی آینده !!!
    من رفتم با مولتی مدیا پلیر هم یه ذره کار کنم دیدم عین اتو پلی مدیا راهنما برای اسکریپت نویسی نداره ، پس بوسیدمش و گذاشتمش یه گوشه ، همین اتوپلی رو عشق است !!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه تشکر از زحمت های آقا امید می کنم ، کارم رو ره انداخت و تا حالا به مشکلی بر نخوردم ...
    پیش به سوی آینده !!!
    من رفتم با مولتی مدیا پلیر هم یه ذره کار کنم دیدم عین اتو پلی مدیا راهنما برای اسکریپت نویسی نداره ، پس بوسیدمش و گذاشتمش یه گوشه ، همین اتوپلی رو عشق است !!
    سلام.
    محمد جان متاسفانه بعضی برنامه ها الکی میشن قدرتمندترین.
    مثلا Winamp: اینهمه player خوب هست اکثرا از winamp استفاده می کنند مثل خودم.البته کافی هم هست چون کار پخش آهنگ رو هم انجام میده و توقعی بیش از این ازش نداریم.
    ولی بین Autoplay و Builder خیلی فرق وجود داره و همش هم مزیت autoplay هست.
    1- Autoplay به امکاناتش افزوده میشه ولی builder چندین ساله همین نسخه رو داده و دیگه هم نسخه ی جدیدی نمیده.
    2- Autoplay امکان برنامه نویسی رو داره و هر کاری رو میشه باهاش انجام داد.ولی با builder نه.
    مثلا کسی میتونه با Builder صفحات شفاف یا ژله ای درست کنه.یا ماوس رو حرکت بده.
    من فکر می کنم این نرم افزار بهترین و کاملترین نرم افزار برای اتوران سازی پیشرفته و حتی برنامه سازیه.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

اميد جان سلام، در مودر سوالتون بله .
    ببينيد فرض كنيم 10 تا عكس كوچيك بزريم تو اتورون تو يه صفحه بعد كاربر بايد بتونه عكس ها رو دونه دونه ذخيره كنه آيا ميشه با اكشن اسكريپت درستش كرد ولي من نفهميدم !
    اينو براي دانشگاهم ميخوام برا پروژه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا با حرف كه كاري جور نميشه !
    الان تقريبا اساتيد رو 2 تا نرم افزار حرفاشونو ميزنن !
    هر كسي بهترين اتوراني رو كه ساخته بزاره اينجا ! بگه با چه نرم افزاري ساخته !
    اگر لطف داشت سورسشو بزاره تا ما تازه كارها هم بتونيم ياد بگيريم !
    هر كس فايله خودشو بزاره و طرف مقابل هم يه چيزي درست كنه با اونيكي نرم افزار ! كلا ببينيم تو امكانات چه نرم افزاري كم مياره !

من رو سيستم هم AutoPlay Media Studio 7.0 دارم هم Multimedia Builder 4.9.8 اولين مشكلم با زبان فارسي بود كه تونستم با Multimedia Builder حلش كنم !
    اينم فايلش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متن فارسي مخلوط با انگليسي ، البت قشنگ مرتب شده از سمت چپ و راست و كپي هم نميشه ( البت تا اونجا كه مي دونم )
    الان مي خوام بدونم كه اين كار رو با AutoPlay Media ميشه كرد ؟
    بعدشم مي خوام ببينم چجور اين متن رو ميشه كپي كرد ؟ راهي داره ؟

(( البت بگم كه در مقابل اساتيد اينجا ما عددي نيستيم و فقط داريم ياد ميگيريم ‌‌ ))

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اميد جان سلام، در مودر سوالتون بله .
    ببينيد فرض كنيم 10 تا عكس كوچيك بزريم تو اتورون تو يه صفحه بعد كاربر بايد بتونه عكس ها رو دونه دونه ذخيره كنه آيا ميشه با اكشن اسكريپت درستش كرد ولي من نفهميدم !
    اينو براي دانشگاهم ميخوام برا پروژه
    سلام.آرش جان من با بیلدر به صورت حرفه ای کار نکردم ولی اگه با Autoplay پروژرو می خوای برات بزارم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من رو سيستم هم AutoPlay Media Studio 7.0 دارم هم Multimedia Builder 4.9.8 اولين مشكلم با زبان فارسي بود كه تونستم با Multimedia Builder حلش كنم !
    اينم فايلش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متن فارسي مخلوط با انگليسي ، البت قشنگ مرتب شده از سمت چپ و راست و كپي هم نميشه ( البت تا اونجا كه مي دونم )
    الان مي خوام بدونم كه اين كار رو با AutoPlay Media ميشه كرد ؟
    بعدشم مي خوام ببينم چجور اين متن رو ميشه كپي كرد ؟ راهي داره ؟

(( البت بگم كه در مقابل اساتيد اينجا ما عددي نيستيم و فقط داريم ياد ميگيريم ‌‌ ))
    سلام.فرشاد عزیز من حدود 300 تا پروژه با Autoplay نوشتم که همشون هم فارسیه و نیازی به فونت هم نداره.در این که Autoplay خیلی بهتره شک نکن،چون امکان برنامه نویسی داره و هر کاری رو هم میشه باهاش انجام داد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Evil Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام امید عزیز
    ممنون از پاسخ هاتون
    یه سوال دیگه داشتم
    اگر ممکنه یک نمونه از طرز استفاده از لیست باکس بزارید. مثلا برای اتوران کالکشن نرم افزاری. با یک دکمه نرم افزار نصب بشه و با یک دکمه کرک نرم افزار اجرا بشه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •