تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 23 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 228

نام تاپيک: The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

اون مرده كه همه درموردش حرف ميزدن ( تو ماموريت هاي فرعي ) اسمش Jagger Valance هست اولين بار كه ديديش ازت ميخواد بسته ي گم شدش رو پيدا كني ، اون چيزي كه شما از اين اتاق گازدار برداشتي بسته ي Jagger Valance هست و بعد از برداشتنش بايد دوباره برگردي پيش اون كه فكر كنم تا اينجا اومدي . بعد از دادن بسته Jagger Valance نقشش رو به شما ميگه و حالا شما بايد بمب رو پيدا كنيد . براي پيدا كردن بمب هم بايد دنبال فردي به نام Jupiter در Tower 19 بگردي كه براي اينكار بايد اول از معدن بياي بيرون و به Work Pass area برگردي .

الان بايد از اينجايي كه به اين محوطه اومدي برگردي تا به يه آسانسور برسي ، برو توش و با استفاده از اون به Upper Mines برس . وقتي از آسانسور اومدي بيرون از نردبون سمت راست برو بالا و ادامه ي ماجرا ...

اگر اين توضيحات نتونست راهنماييت كنه بگو بيشتر توضيح بدم!
    سلام
    اقا ممنون
    اشتباه کردم
    اشتباه از طرف من بود
    من یه بار به اونکی که می گید مراجعه کردم و بهم گفتم از طریق اون اسانسور برو پایین
    ولی بعدان که تویه اون قسمت گیر کردم بودم امد بالا و کشتمش
    فکر کنم باید برگردم به چند چک پوینت قبلیم
    با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام
    ببخشید
    من از اول همون مرحله شروع کردم و دوباره ماموریت رو رفتم ولی باز رفته همون طبقه دوم بعد اون یارو با دوستاش که کلان 3 نفر می شن به هم حمله می کنند و اجازه صبحت کردن رو نمی دن
    منظور این قسمت بود
    ، برو توش و با استفاده از اون به Upper Mines برس . وقتي از آسانسور اومدي بيرون از نردبون سمت راست برو بالا و ادامه ي ماجرا ...
    باید چه کار کنم
    با تشکر

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سينا جان من خنگ نبودم ولي نفهميدم چي شد !!!!؟ الان شما كجا گير كردي ؟ از آسانسور رفتي بالا و بعدش هم از نردبون ؟

(شايد اگه فردا بخونم بفهمم چون ام روزوشب كلا قاتي بودم!!)

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض Riddick: Assault on dark Athena Review

نقاط قوت:RIDDICK باز هم شگفت انگیز است – نورپردازی و سایه زنی خارق العاده - مدلهای کاراکترها و صدای آنها عالی است

نقاط ضعف: مضمون این قسمت از بازی خسته کننده و پیش پا افتاده است – هوش مصنوعی دردسرساز – قسمت مولتی پلیر اعصاب خورد کن

نقد:
    خیلی سخته که با عرضه بازی مثل chronicles of Riddick : assault on dark Athena کنار آمد چرا که این بازی از اجزا کیفی مختلفی ساخته شده که با هم هماهنگی ندارند.

سال 2004 بود که نسخه اول این بازی با نام Escape from butcher bay بر روی xbox عرضه شد و توانست نامی برجسته برای خود دست و پا کند و همچنین انتظارات مردم را از یک بازی زیبا که از فیلمی به همین نام بود برآورده کند. Butcher bay تجربه یک بازی زیبا و بینقص را به شما میداد. .

دنباله بعدی این بازی Dark Athena است که ادامه ای بر نسخه Butcher Bay می باشد. میتوان گفت که این بازی توانست دنباله ای مناسب باشد ولی وقتی با نسخه عالی اولیه مقایسه شود جلوی آن کم میاورد. بازی به طور خسته کننده ای در یک مسیر قابل پیشبینی می افتد, چیزی که نسخه قبلی این بازی همیشه از آن بر حذر بود. آخرین قطعه این پازل ناهماهنگ قسمت مولتی پلیر جالب اما نامناسب این بازی است به طوریکه در ابتدای کار زیبا به نظر میاید اما پس از مدتی کسل کننده و غیر استادانه میشود. یک بازی دو قسمتی که قسمت اول فراموش نشدنی و قسمت دوم رضایت بخشی ارائه داد. Assault on dark Athena برای کسانی که نسخه اول را بازی نکرده اند بسیار لذت بخش و زیبا میباشد اما برای افرادی که نسخه اولیه این بازی را تمام کردند فقط دنباله ای قابل تحمل است.

اگر Riddick از شما خواست که با او مچ بیاندازید به او جواب منفی بدهید!!!!

فرار از Butcher bay بطور شگفت اوری روی نمایشگرهای HD زیبا بود. که البته مشکلاتی هم داشت مانند:

شخصیتهای بازی به طور خشک و زشتی حرکت میکردند و روی صورتهای آنها به انداز کافی کار نشده بود. جزییات گرافیکی(TEXTURE) بازی به موتور گرافیکی نسل قبل این بازی خیانت کرده و بازی از جزییات خوبی برخوردار نبود. با این وجود جزییات بصری این بازی عالی بود. نورپردازی و سایه زنی این بازی شگفت آور و همچنین در کنار آن چین و چروکهای کنار چشم شخصیت بازی هم در نوع خود خارق العاده بود.

5 سال پیش بازیهای کمی بودند که میتوانستند از لحاظ بصری فضایی پر از ترس و وحشت را برای بازی کننده فراهم کند که این بازی یکی از آنها بود .
    اگر چه ممکنه شما از ساخت دوباره این بازی مدرن زیبا اشتباه نکرده باشید همچنین از اشتباهات گرافیکی این نسخه ناراحت نمیشوید که هم مربوط به کیفیت تصویری این بازی است هم مربوط به صیقلی بودن لایه های گرافیکی.

از این مهمترATARI از ساخت دوباره این بازی سربلند بیرون آمد چرا که بازیهای معدودی هستند که پس از ساخت شرکت سازنده جرعت ساخت نسخه ای دیگر از آن بازی را میکند, ریسکی که شرکت آتاری آن را با موفقیت انجام داد و همچنین دلیل دیگر بخاطر عناصر مختلف گیم پلی بازی که توازن عالی با هم دیگر دارند.

به عنوان یک محکوم خشن و وحشی Richard B.Riddick هدف اصلی شما فرار از Butcher Bay میباشد زندانی بین کهکشانی که چیزی در مایه های Alcatraz است. زندانی ترسناک, بیرحم و غیرقابل فرار.

Riddick میدونه که بیصدا و آرام حرکت کردن اوبه همان اندازه لازمه فرار از زندان است که استعدادهای خدادادی او لازم هستند.

در این بازی شما وسایل زیادی در طول بازی به دست میاورید که در طول مسیر به شما کمک میکنند. در ابتدای بازی فقط میتونید از مشتهاتون به عنوان سلاح استفاده کنید , سپس از سلاحهای سرد برنده و تیز و همچنین گرزهای سنگین موجود در بازی .

البته فکر نکنم لازم به ذکر باشه که در ادامه انواع سلاحهای گرم از قبیل تفنگهای گلوله زنی(Rifles), ساچمه زنی(Shotguns) و تفنگهایی با قابلیت الکتریسیته میگیرید !!!

با این وجود تا جایی که ممکنه Riddick سعی میکنه از درگیریهای رودررو بپرهیزه و بجای آن در سایه ها حرکت کنه, به پشت سر طعمه خودش بره و با یک Stealth Killزیبا و در عین حال منزجر کننده دشمنش رو به اون دنیا بفرسته.

به طور قابل توجهی هرکدام از این عناصر به خودی خود عالی هستند , با این وجود Butcher Bay آنها را به طور کاملا هماهنگی با هم عرضه میکند چیزی که به پیشرفت این بازی کمک زیادی کرد.

بازیهای خیلی کمی هستند که میتوان آنها را با این بازی مقایسه کرد.
    همانطوری که شما در بازی جلو میروید حس میکنید که زندان هم زنده است و با شما رو به جلو میرود. میتوانید افرادی را که در طول بازی اسیر میکنید وادار به اعتراف کنید و ماموریتهای جدیدی بگیرید , صداگذاری عالی دشمنان شما حس واقعی بودن بیشتری به آنها میدهد.

حتی نوشته ها , خراشها و جزییات روی دیوارها از نا امیدی و بدبختی زندانیان خبر میدهد.

چه شما با زندانیها گفتگو کنید, یا در سایه ها حرکت کنید, یا یک چاقوی تیز را درون گردن آنها فرو کنید, یا یک دشمن را با تفنگ برقی گیج کنید قبل از اینکه با پا به صورت او بکوبید همیشه یک حس کلی ترس و سراسیمگی برای شما وجود دارد.

این حس بطور کامل تا آخر بازی با شما همراه هست همچنین با تشکر از قدمهای آرامی که RIDDICK بر میدارد حتی در مواقعی که هیچ کس در اطراف نیست این حس ترس به شما القا میشود.

کاپیتان ریواس. شکارچی یا شکار؟

Assualt on dark athenaداستانی با محتوی جدید ارائه میدهد که حوادث آن بعد از Butcher Bay اتفاق میافتد.

این نسخه بعضی از نقاط قوت سری قبل را نگه داشته و حتی چند تا از آنها را بهبود بخشیده است. از نظر بصری این بازی را میتوان با بازی های اکشن همطراز خودش مقایسه کرد در حالی که مثل نسخه قبل از نورپردازی و سایه زنی عالی برخوردار است. مدلهای شخصیتهای این بازی بسیار زیبا طراحی شده اند و انیمیشن بدن و صورت آنها بسیار روان است.

به عنوان Riddick صدای بم و گوش خراش Vin Diesel نقطه قوتی در صداگذاری شخصیت بازی و بطور کلی صداگذاری کلی بازی است.
    هر تجربه ای که در طول این بازی انجام میدهید به یاد ماندنی است. از کاپیتان خوشکل و شهوت انگیز کشتی(کایتان ریواس) تا زندانیهای تنومند و زشت.

بنابراین ممکنه شالوده کلی بازی زیاد راضی کننده نباشه عملکرد بسیار عالی بازی و نحوه ارائه آن شما را مجذوب و درگیر خودش میکند.

درتمام بازیهای امسال فکر نکنم صداگذاری بهتر از این بازی ببینید. واقعا عالیست!!!!

متاسفانه گیم پلی این نسخه مانند نسخه اول این بازی که همه قسمتهای آن یکدیگر را پوشش میدادند عالی نیست. درحالی که شما از مراحل جدید این بازی عبور میکنید و دنبال راه فرار میگردید(ابتدا در سفینه titular و سپس در زندان planet side colony) شما تنها با شخصیتهای محدود کمی روبرو میشوید که در کنار آن داستان این شخصیتها هم با داستان کلی بازی مخلوط نمیشود.

این مکالمات طولانی با آنها برای مدت طولانی ادامه پیدا میکند و نتیجه آن هم چند ماموریت کسل کننده و اعصاب خورد کن تعقیب و گریز است در حالی که بازی با این روند تلاش میکند تا بطور آهسته داستان خود را برای ما نقل کند.

این یک گام اشتباه بود که حس مصنوعی بودن بازی را تقویت میکند و در حقیقت اکثر صحنه ها در Dark Athena غیر واقعی به نظر میاید که باعث میشود وقتی این بازی را با نسخه قبلیش مقایسه کنیم متوجه میشویم که این نسخه گیم پلی پویا و محرک نسخه قبل را ندارد.

این تیغه ها برای قطعه قطعه کردن دشمنان عالی هستند همچنین میتونید با آنها پیاز هم خورد کنید!!!

عناصر گیم پلی این بازی اساسا مانند نسخه اول این بازی هستند. شما در گوشه های تاریک کمین میکنید , از قابلیت eyeshine خود استفاده میکنید تا تاریکترین نقاط اتاق را ببینید, سپس چندتا از دشمنان مغز فندقی را با تیر میزنید و بعد از آن چند نفر دیگر را با حالتی منزجر کننده به چند قطعه تقسیم میکنید و در آخر هم از کار خود لذت میبرید!

متاسفانه هیچکدام از این قابلیتها با یکدیگر توازن خوبی را برقرار نمیکنند حتی به خودی خود هم آنچنان رضایت بخش نیستند.

سکانسهای طولانی و خسته کنند که در آن باید به طور پنهانی از روی یکسری جعبه بالا بروید در حالی که باید از نورافکن ها هم بپرهیزید, جاگیری ضعیف دشمنان و صحبتهای نامتعارف آنها که حاکی از هوش مصنوعی ضعیف بازی دارد گاهی آنقدر اعصاب خوردکن میشود که بجای لذت بردن سردرد میگیرید.

هرکدام از عناصر گیم پلی بازی برعکس نسخه قبل یک تکه بزرگ نامرغوب هستند که از کیفیت بازی میکاهند.

کل گیم پلی در این روند خلاصه میشود ابتدا با مخفی کاری جلو میروید ,سپس چند نفر را با تیراندازی میکشید و بلافاصله بعد از آن چند نفر را با درگیری تن به تن ناکار میکنید. دویدن شخصیت بازی مصنوعی کار شده به خصوص وقتی با بازیهای همطراز خودش مقایسه شود.

تمام این عوامل زمانی بدتر میشود که به معماهای پراکنده و اعصاب خورد کن بازی میرسید که بجز اتلاف وقت کار دیگه ای نمیکنند.

این تغییرات در گیم پلی بازی فقط به خود گیم پلی آسیب نرساند بلکه جریان بازی را کاملا قابل پیشبینی کرد و در Dark Athena مانند اکثر بازیهای این دوره قابل پیشبینی بودن آن سریعا شما را از بازی خسته میکند.

عناصر جدیدی در این نسخه از بازی اضافه شده اند که تنوع بازی را افزایش میدهند برای مثال بعضی از سکانسهای کوتاه بازی سرگرم کننده هستند اما به طور محسوسی باعث عدم توازن گیم پلی بازی میشوند.همچنین تفنگهای بازی بر حس مخفی کاری و کشتن مخفیانه میچربد.

کلیه این مسائل در نیمه دوم بازی قدرت بیشتری میگیرند زمانی که شما در یک چاه زیرزمینی قرار گرفته اید و گروهی از عنکوبتها به شما حمله میکنند(منزجر کننده ترین دشمنان شما در این بازی) خوب البته شاید اعصاب خوردکن ترین دشمنان شما رباتهای غول پیکری هستند که در ساعات آخر بازی مدام بر سر شما میریزند که شما باید هردفعه همه آنها را با یک روش تکراری بکشید. بعد از پنج یا شش بار که با آنها مواجه شدید احساس خستگی و همچنین تکراری بودن بازی را حس میکنید که شاید بزرگترین پسرفت Dark Athena باشد, نبود هیچگونه ابتکاری در بازی.
    این دنباله به جای آنکه یک بازی دلچسب باشد یک بازی شوتر معمولی با کمی عناصر مخفیکاری و جنگ تن به تن هست و یکی از عناصر مهمی که Butcher Bay همیشه سعی میکرد که رعایت کند تکیه برروی ماموریتهای جذاب بود که ظاهرا Dark Athena آن را فراموش کرد البته بجز ماموریتهای کسالت آور اول بازی.

با همه این اوصاف Dark Athena بازی بدی نیست فقط به جای سرگرم کردن روبه پوچی حرکت کرده است همچنین وجود قسمت مولتی پلیر در بازی کاملا غیر ضروری است اگرچه دارای صلاحیت کافی برای بازی کردن هست شما میتوانید به بقیه بازیکنان در بازی در یکی از 6 حالت زیر ملحق شوید
    Ranked match
    Unranked match
    Death match
    Team death match
    Capture the flag
    همه این 5 مود مولتی پلیر دقیقا همان چیزی هست که انتظارش را دارید با این وجود به نظر افراد کمی بخواهند آنها را بازی کنند و اکثرا ترجیح میدهند که مود Pitch Black را بازی کنند که در آن یکی از بازیکنان نقش Riddick را بازی میکند و بقیه بازیکنان باید او را شکار کنند. به نظر سرگرم کننده میاید که به عنوان Riddick در سایه ها حرکت کنید و بقیه را بکشید اما این نوآوری هم پس از چند بار بازی کردن یکنواخت میشود. در مولتی پلیر بازی میتوانید در قالب 3 تیم با هم به مبارزه بپردازید و مانند کانتر استرایک در بین هر راند اسلحه و وسایل دیگر بخرید. در کوتاه مدت مولتی پلیر بازی کاملا سرگرم کننده است اما وجود انیمشنهای غیر عادی و همچنین وجود lag در بازی شایسته جمع شدن یک اجتماع بزرگ برای بازی آنلاین نیست در حقیقت به نظر نمیرسد که pc و ps3 به توانند افراد زیادی را برای بازی پشتیبانی کنند با این وجود با اینکه xbox میتواند افراد زیادی را پشتیبانی کند باز هم پیدا کردن یک مسابقه خوب در نت کار دشواری است

Riddick زندگیش را روی لبه ها میگذراند

برای جمع بندی نقد این بازی میتوان به این نکات اشاره کرد:
    عرضه دنباله ای جذاب از یک بازی خارق العاده
    پایانی نامناسب
    و یک تجربه بازی آنلاین که سریع آن را فراموش خواهید کرد.
    اگر شما نسخه قبلی این بازی را بازی نکرده اید این نسخه را حتما به شما توصیه میکنیم ولی اگر نسخه قبلی را بازی کرده اید قبل از خرید این بازی از کمبودهای فراوان این بازی نسبت به نسخه قبل با خبر باشید.
    با همه این اوصاف اگرچه درون این نسخه نور خورشید را زیاد میبینید افرادی که آرزوی راهروهای تنگ و باریک و مرطوب را دارند که در آن کمین کنند به آرزویشان میرسند
    منبع:گیم اسپات
    مترجم:خودم
    Korokodil_avareh_2006@yahoo.com
    Last edited by korokodil_avareh; 19-06-2009 at 12:47.

5. 2 کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سينا جان من خنگ نبودم ولي نفهميدم چي شد !!!!؟ الان شما كجا گير كردي ؟ از آسانسور رفتي بالا و بعدش هم از نردبون ؟
    سلام
    اره از نردبان بالا رفتم
    ولی اون یارو بهم حمله می کنه
    و نمی زاره باهش صحبت کنم!!!!!!!!!!
    ؟؟؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اون سه تا كه كاره اي نيستن بايد هر سه تاشونو بكشي جلو تر هم ميرسي به همون جايي كه جعبه ها مثل آسانسور بالا و پايين برده ميشن ، اينجا دفعه ي اول رفتي پايين ايندفعه بايد بري بالا ...

8. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام
    اره این رو هم متوجه شودم و رفتم بالا
    و کلی ازش رفتم یک سری کارها انجام دادم حتا دوباره برگشتم به قسمت زندان یه سری ماموریت ها انجام دادم
    و بازم دوبار برگشتم پیش همون که ازش ماموریت گرفتم ولی بازم جواب نداد .....
    می گم حالا واقعان واجبه که من این ماموریت رو انجام بدم ؟
    باید چه کار کنم؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام
    اره این رو هم متوجه شودم و رفتم بالا
    و کلی ازش رفتم یک سری کارها انجام دادم حتا دوباره برگشتم به قسمت زندان یه سری ماموریت ها انجام دادم
    و بازم دوبار برگشتم پیش همون که ازش ماموریت گرفتم ولی بازم جواب نداد .....
    می گم حالا واقعان واجبه که من این ماموریت رو انجام بدم ؟
    باید چه کار کنم؟
    با تشکر
    ببين از اينجا رفتي دوباره به زندان :
    بعد از پياده شدن از آسانسور يه محوطه هست كه دورش فنس هاي الكتريكي هست ، جلوتر از سمت چپ رفتي بالا و از ميله هاي روي سقف (hangrail) به اونطرف رسيدي در حالي كه پايينت هم يه Riot Guard هست ؟ از اينجا اومدي ديگه درسته ؟

اگه از اينجا اومدي دو راه داشتي يكي اينكه از در روبه رويي بري ( كه اگر بخواي مراحل فرعي و جعبه سيگار ها رو بگيري بهتره ) و راه ديگه هم اينكه بدون كشتن اون يه نفر و Riot Guard ديگه از در سمت چپ فرار كني . كه راه دوم آسون تره .

الان طبق گفته هات منظورت از اوني كه ازش ماموريت گرفتم كيه ؟ هموني كه كنار اون مرده كه مبارزه ها رو ترتيب ميداد ، هست ؟ اگه اونه بايد بگم كه كاري به اون نداشته باش ، يه جايي بايد بري كه سوار يكي از اين ريوت گارد ها ميشي‌ ( اگه از راه اول كه گفتم اومدي برگرد و از راه دوم برو )

اگر اين توضيحات من باعث قاتي كردنت شد به خاطر اينه كه بعد از همين بازي يعني Escape From Butcher Bay چند تا بازي ديگه از جمله همين Assault on Dark Athena رو انجام دادم و به طور دقيق يادم نيست . ولي فكر كنم بتوني با كمك اينا ردش كني ...

11. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام

وایسا فکر کنم فهمیدم کجا رو می گی
    میرم تست کنم
    با تشکر
    Last edited by sinaset; 20-06-2009 at 11:52.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

ببين از اينجا رفتي دوباره به زندان :
    بعد از پياده شدن از آسانسور يه محوطه هست كه دورش فنس هاي الكتريكي هست ، جلوتر از سمت چپ رفتي بالا و از ميله هاي روي سقف (hangrail) به اونطرف رسيدي در حالي كه پايينت هم يه Riot Guard هست ؟ از اينجا اومدي ديگه درسته ؟

اگه از اينجا اومدي دو راه داشتي يكي اينكه از در روبه رويي بري ( كه اگر بخواي مراحل فرعي و جعبه سيگار ها رو بگيري بهتره ) و راه ديگه هم اينكه بدون كشتن اون يه نفر و Riot Guard ديگه از در سمت چپ فرار كني . كه راه دوم آسون تره .

الان طبق گفته هات منظورت از اوني كه ازش ماموريت گرفتم كيه ؟ هموني كه كنار اون مرده كه مبارزه ها رو ترتيب ميداد ، هست ؟ اگه اونه بايد بگم كه كاري به اون نداشته باش ، يه جايي بايد بري كه سوار يكي از اين ريوت گارد ها ميشي‌ ( اگه از راه اول كه گفتم اومدي برگرد و از راه دوم برو )

اگر اين توضيحات من باعث قاتي كردنت شد به خاطر اينه كه بعد از همين بازي يعني Escape From Butcher Bay چند تا بازي ديگه از جمله همين Assault on Dark Athena رو انجام دادم و به طور دقيق يادم نيست . ولي فكر كنم بتوني با كمك اينا ردش كني ...
    سلام اونجایی رو که گفتید رو رفتم
    ولی من سمت چپ همه جاهاش رو رفتم به جز چند قسمت که مشخص نیست چطوری باید برم اونجا
    و همچنین مستقیم هم ماموریت فرعی ها رو رفتم و فکر نکنم چیزی باقی می موند از با هر کس که تویه منطقه بود صحبت کردم و ماموریت ها رو انجام دادم
    می تونید بگیید الان باید چه کار کنم ؟
    مثلان یکی از راه که نتونستم برم
    از یک کانال وارد یک قسمت می شه که روبرو یک فن بزرگ هست که کار می کنه و سمت چپ و راستم دو کانال وجود داره که سمت راست اون بسته و سمت چپ اون بازه و من سمت چپ نمی تون واردش بشم هر چی دکمه پرش رو می زنم که اون کانال رو بگیره نمی گیره کانال تقریبان ارتفاش از قد خودم کوتاه تر است
    و یک راهی دیگه هم هست البته دومی راه نیست فقط یک قسمت هست که نمی دونم چه جوری باید واردش بشم
    با همون اسانسوری که شما گفتید به طبقه بالا برید همون اسانسور طبقه پایینش
    وقتی وارد در اسانساور باز می شه یه شما رویه یک پل هستید و سمت چپ شما یه اتاقی هست که یه نفری هم هی میره اخر اتاق و میری به اول اتاق
    جلوتر که میرم یک در از نوع بزرگ هست که کد می خواد ولی من کد بهش می دم جواب نمی و باز نمی شه
    چه کار باید بکنم؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •