تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام تيم قهرمان فصل 87-86 خواهد شد ؟

راي دهنده
261. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپوليس

167 63.98%
  • سپاهان

36 13.79%
  • ملوان انزلي

3 1.15%
  • صبا باتري

1 0.38%
  • استقلال

40 15.33%
  • سايپا

1 0.38%
  • برق شيراز

0 0%
  • پاس همدان

1 0.38%
  • فجر سپاسي

1 0.38%
  • مس كرمان

0 0%
  • استقلال اهواز

3 1.15%
  • ابومسلم

5 1.92%
  • صنعت نفت آبادان

0 0%
  • پگاه گيلان

2 0.77%
  • پيكان

0 0%
  • ذوب آهن اصفهان

0 0%
  • شيرين فراز كرمانشاه

1 0.38%
  • راه آهن

0 0%
صفحه 15 از 19 اولاول ... 5111213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 185

نام تاپيک: به نظر شما كدام تيم قهرمان فصل 87-86 ليگ برتر خواهد شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    خوب من دوست نداشتم که این بحث ها را ادامه دهم ولی دلم نیومد چند تا جمله دیگر ننویسم

کعبی قرارداد سفيد با پرسپوليس امضا کرده !! میدونی یعنی چی ؟؟ یعنی اینکه هیچ مبلغی در قرارداد ذکر نشده !! میدونی این یعنی چی ؟؟ یعنی اینکه کعبی به عشق پرسپولیس اومده به این تیم !

دوست عزیز
    حتی بازیکنان پیروزی هم نسبت به رقم قراداد کعبی معترض شده اند.امضای قرارداد سفید هم به خاطر فرار از مالیات است..این را همه میدونند و یه مسئله خیلی واضح و روشن است.
    ببینید من از اون ادم هایی نیستم که از روی تعصب بخواهم از تیمی حمایت کنم ولی یه چیزی که من را خیلی ناراحت میکنه اینه که از اون سالی که سپاهان اوج گرفته خیلی ها بر علیه این تیم جوسازی میکنند
    و همه چیز این باشگاه مردمی را زیر سوال می برند و این وسط پرسپولیسی ها فقط در حال توجیه ناکامی ها و اشتباهاتشون هستند

پرسپولیس و استقلال و ... تیمهای دولتی هستن ، هیچ وقت یه مدیریت طولانی مدت ندارن .
    واسه همین هم هست که زیاد از این مشکلا پیش میاد واسه تیمای دولتی ...
    چون یارو مدیره میگه من که ضرر نمیکنم ... گور باباش ! ... میفته گردن مدیر بعدی !

این دیگه اوج اعتراف به سهل انگاری مدیران پیروزی و به قول معروف عذر بدتر از گناه است
    و جای هیچ بحثی را باقی نمیگذارد.

خوشحال هستم که سپاهان اونقدر قوی شده که خواب را از چشم مخالفاش پرونده
    البته من قصد توهین به هیچ کس را ندارم ولی واقعا صحبتهایی که بر علیه این تیم میشه مغرضانه است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

هر کدوم از تیمای استقلال و پرسپولیس هر سال یکی دو میلیارد تومن خرج میکنن و نصف بازیکنای مطرح رو میخرن و آخرش گند میزنن به اون بازیکنا و هیچی هم نمیشن.
    بیشترین هزینه رو این دو تا تیم میکنند واسه مقام 4 5 ام لیگ!!
    این پولا از کجا میاد؟ چرا تمام تیمای تهرانی باید بیان تو آزادی هر دو تا بازیشونو برگزار کنن؟
    صبا باطری از رباط کریم باید بیاد آزادی ؟ سایپا از کرج و ...؟ فکر نمیکنید اینا بجای 15 بازی دارن 20 بازی میزبان بازی میکنن؟
    واقعا برای این فوتبال مافیایی متاسفم. تا وقتی کل کشور از این دو تا تیم حمایت میکنن فوتبال ایران به هیچ کجا نخواهد رسید.
    متاسفم . همین.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

هر کدوم از تیمای استقلال و پرسپولیس هر سال یکی دو میلیارد تومن خرج میکنن و نصف بازیکنای مطرح رو میخرن و آخرش گند میزنن به اون بازیکنا و هیچی هم نمیشن.
    بیشترین هزینه رو این دو تا تیم میکنند واسه مقام 4 5 ام لیگ!!
    این پولا از کجا میاد؟ چرا تمام تیمای تهرانی باید بیان تو آزادی هر دو تا بازیشونو برگزار کنن؟
    صبا باطری از رباط کریم باید بیاد آزادی ؟ سایپا از کرج و ...؟ فکر نمیکنید اینا بجای 15 بازی دارن 20 بازی میزبان بازی میکنن؟
    واقعا برای این فوتبال مافیایی متاسفم. تا وقتی کل کشور از این دو تا تیم حمایت میکنن فوتبال ایران به هیچ کجا نخواهد رسید.
    متاسفم . همین.
    دوست عزیز کمی اطلاعاتتون رو بیشتر کنید. به غیر از پرسپولیس و استقلال, خیلی از تیم های لیگ برتری به طور مستقیم به دولت متصل هستند و بودجه ای مشخص هر ساله از طریق مجلس برای اون ارگان یا شرکت دولتی تصویب میشه و رقمی چند برابر اون رقمی که برای استقلال و پرسپولیس گفتید به طور مطمئن و ۱۰۰ درصد ( بدون ترس و اضراب و نگرانی ! ) هر ساله به این باشگاه ها اختصاص پیدا می کنه. نمونه اش باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و ...

گروهی از تیم ها هم از طریق بخش خصوصی اداره می شوند و مشکل خاصی ندارند!

در این میان فقط سر تیم های پرسپولیس و استقلال کلاه رفته ! که هر ساله با هزار اما و اگر و اسپانسر و خواهش و تمنا از سازمان تربیت بدنی سرپا موندند!

تا زمانی که این بی عدالتی و ظلم به این دو باشگاه ادامه داشته باشه فوتبال کشور ما پیشرفت نخواهد کرد.

در مقابل سوالات کم اهمیتی که مطرح کردید , من سوالات مهمتری را مطرح می کنم:

- چرا پرسپولیس و استقلال زمین و ورزشگاه مستقل برای تمرین ندارند ؟
    - چرا پرسپولیس و استقلال بودجه مشخص سالانه مانند بقیه تیم ها ندارند ؟ ( چرا سپاهان باید داشته باشه ؟؟ )
    - چرا و چرا و چرا ............................ ؟

در مقابل این همه سوال و ظلم و بی عدالتی شما این سوال را مطرح می کنید که چرا این دو تیم به جای ۱۵ بازی در ۲۰ بازی میزبان هستند ؟ آیا واقعا خنده دار نیست ... ؟

تا زمانی که مافیای ضد پرسپولیس و استقلال در فوتبال ما از بین نرود, به جایی نمیرسیم !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انقدر قهرمانیم قهرمانیم.میکنین.:-؟؟
    خوابه قهرمانی رو ببینید

از همون اول هم میدونستن این 6 امتیاز کم میشه دنبال بهونه بودن که از سپاهان هم کم کنند.که پیدا کردند.حالا منتظر هستن اول تکلیف پرسپولیس معلوم بشه بعد در مورد سپاهان تصمیم بگیرن.
    مطمئن باش 5 امتياز سپاهان رو ميبخشن . بابا ماشالله همه فوتباله ما افتاده دسته اصفهانيا . مربي تيم ملي رو كه اصفهاني كردن . اين يارو تاج رو هم از هئيت مديره سپاهان آوردن تو فدراسيون فوتبال و ... حالا ميخايد 5 امتياز هم بخشيده نشه !!!!
    پرسپوليس آنقدر تاريخچه اش قديمي هست و اونقدر قهرماني داره كه خيالي نيست قهرمان بشه يا نه . ما كه مثله سپاهان تازه به دوران رسيده نيستيم .

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپوليس آنقدر تاريخچه اش قديمي هست و اونقدر قهرماني داره كه خيالي نيست قهرمان بشه يا نه

................

داره خودمونی میشه Dr.Godfather's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

faghat abumoslem be yade baxe mashhad

داره خودمونی میشه rezahp2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپولیس...................
    Last edited by rezahp2; 25-02-2008 at 07:11.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

البته من نظرم رو پرسپولیس هست اگه :

1: 6 امتیاز گرفته شده را بدن

2: 5 امتیاز گرفته شده از سپاهان رو ندن

3: فیفا بیاد از استقلال هم امتیاز کم کنه

4: همه تیمها بخاطر بی انظباتی 30 40 جلسه بدون تماشاگر بازی کنن

5 : داورها قضاوت عالی ( متضادش ) برای تیمهای حریف کنن

اونوقته که یه امیدی داریم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا كه پرسپووليس فداي تيم ملي داره ميشه . اگه قطبي بره تيم ملي من ديگه بعيد ميدونم پرسپوليس قهرمان بشه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

فعلا كه پرسپووليس فداي تيم ملي داره ميشه . اگه قطبي بره تيم ملي من ديگه بعيد ميدونم پرسپوليس قهرمان بشه .
    چه بهونهایی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •