شرمنده اموزشش رو ندارم
تو ---------- هست که اونم premium هست
اگه توصیه من رو میخوای خودت این کار رو انجام ندی بهتره چون واقعا باید کسی انجامش بده که وارد شده به این کار
خرجش هم بین 15 تا 20 تومانه
اهان
از اون جهت![]()
شرمنده اموزشش رو ندارم
تو ---------- هست که اونم premium هست
اگه توصیه من رو میخوای خودت این کار رو انجام ندی بهتره چون واقعا باید کسی انجامش بده که وارد شده به این کار
خرجش هم بین 15 تا 20 تومانه
اهان
از اون جهت![]()
پس بخرم ازش؟؟؟ نخرم بعد بزنه مشکل یه چی دیگه باشه بیایم زرنگی کنیم دوباره تابلو شم
![]()
سلام من یک xbox360 با یرد falcone دارم بعد از یک سال 3 چراغه شد بردم nextgen درستش گرد بعد از دو هفته بعد از جند دقیقه بازی کردن هنگ میکنه ولی سه چراغه نمیشه میدونین مشکلش چیه؟
Last edited by Mmn0404; 21-10-2009 at 15:08.
اگه تو همه ی بازی ها اینطوری میشه باید Xbox 360 دتون رو Reset کنید.
اگه درست نشد ببرید Next Gen. شاید پیچ های X-clamp تنظیم نیست.
در صورت امکان سعی کنید دستگاهتون رو بفروشین و الان که قیمتها پایین اومده یکی دیگه بگیرید.
حرف های سعید جان تایید میشه
اما این مشکل امکان داره از lens هم باشه
چون برای یکی از اشناها دقیقا همین مشکل پیش اومده بود که از لنزش بود
منم پارسال که ایکس باکس رو مفت 200 هزار با هارد 120 و دسته و مخلفات دادم nextgen همین مشکل رو داشتم حتی 3 چراغ هم نشد اما هنگ میکرد !!! ای بابا nextgen که سر ما .... بعد 1 ماه همه اومدن بهم گفتن که درست میشده چرا حرفشون رو باور کردی 200 هزار نا قابل دادی بهشون !!!سلام من یک xbox360 با یرد falcone دارم بعد از یک سال 3 چراغه شد بردم nextgen درستش گرد بعد از دو هفته بعد از جند دقیقه بازی کردن هنگ میکنه ولی سه چراغه نمیشه میدونین مشکلش چیه؟
با سلام خدمت همه دوستان کنسولی ....
یه نکته ای که متوجه شدم اینه که کنسول xbox با اون CPU , GPU واقعا heatsink براش کافی نیس ! حالا نمی دونم چطوری با هیت سینک داره خنک میشه و نکته مشخص دیگه اینه که ظاهرا فن های کنسول فقط هوارو به داخل می کشن !
ببینید دوستان من خودم تعمیرکار مادربرد و بیشتر قطعات pc هستم (و البته هیچ ادعایی در هد ورلد کاپ هم ندارم) ولی چیزی که مشخصه حداقل تو PC اینه که هوا باید از یه جایی بیاد داخل و از یه جای دیگه خارج شه شما اگر 2 تا فن تو کیس بزاری کنار هم یکی بده تو یکی به بیرون اون فایده نداره چون تو اون منطقه جریان هوای دوار ایجاد میشه که کمک چندانی به سیستم نمی کنه ! ولی یه نکته که داشتم بهش فکر می کردم اینه اگر بشه یه هیت سنک فن دار واسه xbox ردیف کرد به نظرم خیلی مشکلاتش کمتر می شد ! مثل PC که cpu شما رویه هیت سنکش فن داره اونطوری .... البته اگر این هوایی که از طریق فنها به داخل سیستم میاد توسط یه فن دیگه ای از یه جایه دیگه سیستم خارج بشه خیلی بهتر میشه وضعیتش ... ولی خدایی این کنسول از نظر فنی حداقل کولینگ اصلا جالبی نداره و بنظر من (یا خیلی از شما اساتید) بیشتر مشکلاتش هم واسه اینه ... البته سشوار صنعتی رو من نمی دونم ولی یه وسیله ای هست که بیشتر تعمیر کارهای مبایل و تعمیر کارهای مادربرد اونو دارن که اسمش هات ایر است که تخصصی واسه کاره تعمیراته اونم می تونه وسیله خوبی باشه واسه گرم کردن چیپها ...
با اجازه دوستان ...
فعلا ...
خب جیگرتو به خاطر همین هست که اکثر بچه ها تو فکر کذاشتن فن روی سقف کنسول و یا زیر اون هستن.
کلا مشکل Xbox 360 به تهویه و اینجور حرفها نیست !!
شما CPU اینتل رو 30 دقیقه میتونی بدون FAN روشن بزاری ولی حتی 10 ثانیه هم نمیشه CPU این دستگاه رو بدون فن روشن گذاشت.
این قضیه رو که فنها رو از حالت مکنده به دمنده تبدیل کنیم رو من 6 ماه پیش توضیح دادم ولی هرکی از راه رسید یه چیزی به ما گفت!!
زمانی که فنها در حالت مکنده هستن تقریبا میشه گفت که هوای گرم داخل کنسول از لای Heat Sink ها عبور میکنه ولی زمانی که
2 تا فن پشت دستگاه به حالت دمنده در بیان و در بالای کنسول توسط یک فن هوا خارج بشه اولین هوا و خنک ترین هوا ابتدا به HeatSink
ها میرسه و بعد از سیستم خارج میشه.
موفق باشید.
االان nextgen گفت درست نمیشه به نظرتون چیکار کنم درست میشه ؟ اگه میشه کجا ببرم که دوباره پولم هدر نره
Last edited by Mmn0404; 29-10-2009 at 17:26.
سلام
من بازی تیکن 6 رو خریدم وقتی خواستم برم تو بازی گفت میخوایددستگاه آبدیت بشه ؟قبول کردم یکم طول کشید تا تموم شه بعد دستگاه ریست شد وقتی اومد بالا دوباره همون پیغام اومد.وقتیم کتسل میکردم میرفت تو داشبورد.
(آواتورام همه رفته فقط دکمه Eject اضافه شده )میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)