تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین سریال ماه رمضان امسال کدام است؟

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اغماء

23 23.71%
  • میوه ممنوعه

55 56.70%
  • یک وجب خاک

6 6.19%
  • شکرانه

2 2.06%
  • هیچکدام

11 11.34%
صفحه 15 از 42 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 418

نام تاپيک: بررسی سریال های ماه مبارک رمضان

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

می گم رفقا
    این حاجی بد جور داره می ره تو خاکی ها

یعنی فتحی اینقدر ازاده که بتونه همچین چیزی را نشون بده
    و ایا اصلا صدا و سیما می ذاره؟
    اتفاقا خوبه ... چیزی که الان زیاده از این جور جریاناته ... همچین آدمایی کم نیستن واسه همینم دیگه نمیشه روش سرپوش گذاشت. اتفاقا تلویزیون همیشه عقبه !
    ولی خداییش این نصیریان محشره هیچکس نمیتونه مثلش اینجور طبیعی و روون بازی کنه . خدا نگهش داره واسه سینمای ایران . هم نقش های مثبت رو عالی بازی میکنه هم منفی (دیوانه ای از قفس پرید) ولی این یکی دیگه تهشه ! یه چیزی بین بد و خوبه ! چیزی که ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد. شاه بازی های امسال(سریال های رمضون) تا اینجا به نظرم خودشه گرچه من هر روز بیشتر شیفته امیر جعفری میشم تفلکی...

من میوه ممنوعه رو تازه امشب کامل دیدم.چقدر بد بازی کرده این هانیه توسلی!خدایی اونجا که با پسره تو ماشین دعواشون شده بود بیشتر به فیلمای کمدی میخورد!!!
    خودت داری میگی اولین بارته دیدیش پس به نظرت میتونی راجع بهش قضاوت کنی. اگر قسمت های قبلی رو میدیدی دلیل اینجور بازی رو هم میفهمیدی !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من اولش سر این مسئله که این الیاس روح یه آدم خوب یا شیطان با همه شرط میبستم میگفتم که این یه روحه. چون اولش نماز خوند و حرفای قشنگ زد. اما دیشب و امشب کاملا مطمئن شدم که این شیطانه.
    نماز خوندنش رو هم رفت زیر بارون معلوم نشد که واقعاً داره نماز میخونه یا تظاهر میکنه. از طرفی هم رُز و هم اون پسره جفتشون انسانهائی بودن که در دام شیطون گرفتار شدن و این الیاس خواست که نجات پیدا کنند.
    رٌز که معتاد به داروهای آرام بخش و آدم درستی نیست. اون پسره هم یه صحنه هائی نشون داد انگار که یه جائی داشت دزدی یا کار خلاف میکرد اومدن بگیرنش افتاد پائین و پاش آسیب دید.

البته نکته مهمتر آهنگ تیتراژ پایانی سریاله که فکر نکنم کسی تا حالا بهش توجه کرده باشه ، یه بیت از اون شعری که خواننده میخونه اینه :

با جبرئیل ماه رو ، ابلیس هم سیما بُود

یعنی شیطان حتی متونه خودش رو به شکل جبرئیل هم در بیاره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hepco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خودت داری میگی اولین بارته دیدیش پس به نظرت میتونی راجع بهش قضاوت کنی. اگر قسمت های قبلی رو میدیدی دلیل اینجور بازی رو هم میفهمیدی !
    سلام.حق با شماست.به نظر منم امیر جعفری و استاد نصیریان خیلی خوب بازی کردن.ولی خوب قبول کنید هانیه توسلی اصلآ نتونسته در حد این 2 تا نقش بازی کنه.میدونم منظور شما چیه.احتمالآ به خاطر شرایط بدی که اون نقش در حال حاضر داره مجبور بوده یکم سرد بازی کنه اما از بازیگرای حرفه ای دیگه انتظار نمیره دیالوگشون رو با شک و تردید و بدون هیچ حس و حالی بیان کنن.
    به هرحال بهتره تا پایان همراه سریال بود.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام.حق با شماست.به نظر منم امیر جعفری و استاد نصیریان خیلی خوب بازی کردن.ولی خوب قبول کنید هانیه توسلی اصلآ نتونسته در حد این 2 تا نقش بازی کنه.میدونم منظور شما چیه.احتمالآ به خاطر شرایط بدی که اون نقش در حال حاضر داره مجبور بوده یکم سرد بازی کنه اما از بازیگرای حرفه ای دیگه انتظار نمیره دیالوگشون رو با شک و تردید و بدون هیچ حس و حالی بیان کنن.
    به هرحال بهتره تا پایان همراه سریال بود.
    آره اینو قبول دارم در حد اون دوتای دیگه نیست !

راستی دو نکته در قسمت دیشب میوه ممنوعه :
    *یه جا اون جایی که حاجی تو کارخونه پیش هستی بود و صداش به لرزه افتاد و هی می گفت :" من این کار رو به خاطر خدا کردم" در صورتی که گوی شیشه ای کره زمین(نماد دنیا) رو در آغوش گرفت !

*حاجی و دوست روحانیش تو مسجد بودن که به حاجی گفت پیر مرد و حاج فتوحی هم با خنده گفت:"پیر مرد !! " یعنی من هنوز جوونم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه hepco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آره اینو قبول دارم در حد اون دوتای دیگه نیست !

راستی دو نکته در قسمت دیشب میوه ممنوعه :
    *یه جا اون جایی که حاجی تو کارخونه پیش هستی بود و صداش به لرزه افتاد و هی می گفت :" من این کار رو به خاطر خدا کردم" در صورتی که گوی شیشه ای کره زمین(نماد دنیا) رو در آغوش گرفت !

*حاجی و دوست روحانیش تو مسجد بودن که به حاجی گفت پیر مرد و حاج فتوحی هم با خنده گفت:"پیر مرد !! " یعنی من هنوز جوونم !

خیلی جالب بود.مخصوصآ اولی.
    دقت کرده باشید توی قسمتای قبل امیر جعفری مدام لیوان آب دستش بود و دیشب این لیوان بیشتر دست حاجی بود که نشون از تشنگی و سیراب نشدنش داره!

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سریالها رو نمیدیدم اما شنبه برامون مهمون اومد و خب چون اونها دنبال میکردن، من هم همراهشون دیدم. برام خلاصه داستان هر 3 رو گفتن منم علاقمند شدم دنبال کنم.
    و تو این یکی دو قسمتی که دیدم بنظرم میوه ممنوعه جذابتر اومده.

فکر کنم پدر هستی با فرزاد نقشه کشیده که ناپدید شه و چون میدونستن حاج یونس خیرتر از این حرفاست که بذاره پسرش همچین بلایی سرشون بیاره و به دختر بی پناهی که از تقاضای کمک میکنه دست رد بزنه، فرزاد هستی رو تشویق میکنه که از حاجی کمک بخواد.
    هستی که همش خیال میکنه حاجی سرش کلاه گذاشته حالش خیلی عوض میشه وقته بفهمه بیش از همه پدرش و فرزاد سرش کلاه گذاشته.
    و بعد از همه اینا این حاج یونسه که خیال میکنه هستی سرش کلاه گذاشته، طفلکی...!

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

حالا زوده سریالای ایرانیه دیگه نمی شه پیش بینی کرد و این قانون هم یادتون باشه که فیلمای ایرانی نسبتا خوب شروع می کنن و آخرش معلوم نیست چرا هر بلایی که دوست دارن سر فیلم می یارن تب سرد رو یادتون بیارید البته پایانش نسبت به سریال ها و فیلم های دیگه بهتر بود ولی خیلی بهترم می شد تمومش کرد
    در کل نظر من اینه که فیلمای ایرانی رو بی خیال فقط هالیوود
    خودم واسه اینکه حوصلم سر نره و از بی کاری در بیام بعضی ها رو که تو خونه خانواده نیگا می کنن منم پایه می شم و نیگا می کنم
    میوه ممنوعه فقط به خاطر امیر جعفری و لفضائی که می یاد رو دنبال می کنم واقعا لذت می برم از دیدنش

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عضو كميسيون بهداشت مجلس در گفت‌و‌گو با فارس: سريال تلويزيوني اغما خرافه‌پرستي را ترويج مي‌كند

خبرگزاري فارس: عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس گفت: سريال تلويزيوني اغما‌ خرافه پرستي را در جامعه ترويج مي‌كند و وهن جامعه پزشكي است كه حتماً بايد متوقف شود. عوض حيدرپور در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس‌ افزود: سريال تلويزيوني اغما‌ كه در شب‌هاي ماه مبارك رمضان از تلويزيون پخش مي‌شود ترويج خرافه پرستي مي‌كند و موجب قضاوت نادرست مردم از خدمات علمي و سطح بالاي پزشكي در ايران است و ادامه آن به ضرر جامعه پزشكي و مردم است. وي اضافه كرد: اين سريال از نظر مشاوره پزشكي نيز بسيار ضعيف است و اطلاعاتي كه بين پزشكان آن رد و بدل مي‌شود و نوع مباحث آن غير كارشناسي ‌و به گونه‌اي است كه مايه وهن جامعه پزشكي است. وي گفت: ما در جامعه پزشكي و به خصوص در عمل‌هاي جراحي با حالت‌هاي غيب‌گويي سر و كار نداريم، عمل جراحي يك كار علمي و دقيق است كه بر اساس پروتكل مشخص گام به گام آن از ابتدا و حتي مراحل قبل از عمل تا انتها و حتي مراقبت‌هاي بعد از عمل تعريف مشخص دارد و هر گونه عمل خارج از آن بازي كردن با جان مردم است. حيدر‌پور افزود: ادبياتي كه در اين سريال به پزشكان منتسب مي‌شود به هيچ وجه در شأن و جايگاه جامعه پزشكي ايران نيست و نه تنها به جامعه پزشكي در اين فيلم توهين شده است بلكه خطرناك تر از آن ترويج فضاي خرافه پرستي و ابهام درباره خدمات پزشكي است كه تأثير آن در بين مردم و جامعه انكار ناپذير است. وي گفت: ترويج خرافه پرستي در پزشكي سابقه دارد و به خصوص در شوروي سابق چنين مسائلي وجود داشت، نهايت آن هم انرژي درماني بود كه حاصلي جز به خطر انداختن جان انسان‌ها ندارد. وي افزود: اگر قرار باشد همه منتظر باشند تا روحي از غيب نازل شود تا بيمار آن‌ها را نجات دهد و تكيه بر دانش و علوم پزشكي كم‌رنگ شود اين مسئله به زيان جامعه تمام خواهد شد به همين علت بايد نمايش اين فيلم متوقف شود و حداقل روندي كه در آن روح نازل مي‌شود و عمل جراحي را هدايت مي‌كند، بايد تغيير كند. حيدرپور گفت: كميسيون بهداشت و درمان مجلس حتماً به اين موضوع رسيدگي مي‌كند و تذكرات لازم به صدا و سيما در اين‌باره داده مي‌شود.

به نقل از خبرگزاری فارس
    Last edited by Nikolas_95; 24-09-2007 at 18:08.

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اعتراض سازمان نظام پرستاري به سريال «اغماء»
    خبرگزاري فارس: به دنبال پخش سريال «اغماء» از شبكه اول سيما پرستاران زيادي از سراسر كشور اعتراض خود را نسبت به پخش اين سريال اعلام كرده‌اند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، در نمابري كه روابط عمومي سازمان نظام پرستاري منتشر كرد، اعتراض پرستاران كشور نسبت به پخش مجموعه «اغماء» اعلام شد.
    در اين نمابر آمده است: به درخواست پرستاران سراسر كشور، سازمان نظام پرستاري با ارسال نامه‌اي به صدا و سيما در خصوص پخش سريال اغماء كه در آن كوچكترين توجهي به نقش و نوع كار پرستاران نشده است، ‌اعتراض خود را به رويه مخدوش كردن جايگاه جامعه خدوم و زحمتكش پرستاري و جبران موارد مطرح شده در اين سريال از سوي عوامل توليد كننده آن اعلام كرد.
    در ادامه اين نمابر، با اشاره به بخش ديگري از نامه، مي‌خوانيم: متأسفانه نه تنها عوامل تهيه كننده، كارگردان و نويسنده محترم اين سريال از وضعيت، نوع كار و وظايف پرستاري كشور بي اطلاع هستند بلكه مشاورين محترم پزشكي اين سريال نيز كه در تيتراژ برنامه نام آنها ذكر مي‌شود ظاهراً هيچگاه محيط بيمارستان و نوع كار در بخش‌هاي مختلف به‌خصوص بخش مراقبت‌هاي ويژه و كاري كه پرستاران در اين بخش‌ها انجام مي‌دهند را نديده و درك نكرده‌اند.
    در انتهاي نمابر مذكور آمده است: سازمان نظام پرستاري در اين نامه آمادگي خود را جهت ارائه مشاوره ، همكاري و همفكري به نويسندگان ، تهيه‌كنند‌گان و كارگردانان محترم رسانه ملي براي ارتقاء سطح كيفي فيلم ها و سريال‌ها اعلام كرده است.

سازمان نظام پرستاري اعتراض خود از سريال «اغماء» را پس گرفت

خبرگزاري فارس: سازمان نظام پرستاري با ارسال نامه‌اي به رياست سازمان صدا و سيما اعتراض خود به مجموعه تلويزيوني «اغماء» را پس گرفت.
    به گزارش خبرگزاري فارس در اين نامه كه نسخه‌اي از آن در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته آمده است:نظر به انتشار نامه‌اي در تاريخ 27/6/86 از سوي روابط عمومي سازمان نظام پرستاري در رابطه با سريال تلويزيوني «اغماء» به استحضار مي‌رساند، مفاد نامه مذكور، مواضع اين سازمان نمي‌باشد و نويسنده نامه نظرات شخصي خود را منعكس كرده بود كه به خاطر عدم رعايت سلسله مراتب اداري و سازماني بويژه در رابطه با انعكاس مواضع سازمان نظام پرستاري درباره رسانه محترم ملي كه همواره يار و ياور اين سازمان بوده است، ضمن برخوردهاي لازم با نامبرده، وي از سمت مسئوليت روابط عمومي نيز بركنار شد.
    اميد است روابط دوستانه و حسنه ديرينه‌اي كه بين دو سازمان وجود داشته است، دستخوش برخي برداشت‌هاي شخصي نشود و اين ارتباط در جهت ارتقاي فرهنگ جامعه از مفاهيم پرستاري و نيز ارتقاي منزلت اجتماعي پرستاران با رويكرد فرهنگي، با ايفاي نقش موثر سازمان صدا و سيما با مديريت و درايت هميشگي شما، ادامه داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    یه چیزه دیگه تو تیتراژ آخر سریال میوه ممنوعه در پس زمینه تصویر همون تسبیح رو میبینیم که نشون میده قضیه اصلی و هسته داستان فیلم مربوط به حاجی و هستی میشه .

خیلی جالب بود.مخصوصآ اولی.
    دقت کرده باشید توی قسمتای قبل امیر جعفری مدام لیوان آب دستش بود و دیشب این لیوان بیشتر دست حاجی بود که نشون از تشنگی و سیراب نشدنش داره!
    راستی به نظرم این جلال بیچاره مرض قند داره که این همه آب میخوره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •