تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 76 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 755

نام تاپيک: بحث درباره المپیاد نجوم

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض تورو خدا کمک کنین !

سلااااااااااااااام

من باز اومدم

بچه ها کمک کنن pllllllllllllllllllllllllz

من الان داشتم سولایه مرحله اول سومین المپیاد نجوم رو می خوندم ( جواب که بلد نیستم بدم فقط می خونمشون بلکه فرجی بشه جواب بدم بهشون ) بعد سواله 5ش رو نتونستم جواب بدم در صورتی که سواله یه چیزی تو مایه هایه چیزایی بود که تو فصله 3 خونده بودم ....بعد رفتم جوابشو نگاه کنم ببینم چی می شه دیدم »ارتفاع خورشید در ظهر دی ماه « برا خودش فرمول داره ولی اصلا همچین چیزی تو نجوم دینامیکی نبود که ! فقط یه سری چیزایه دیگه بود ولی نه تو حد فرمول و ... خیلی کلی توضیح داده بود .

اگه هر کی نجوم کروی یا کتابایه دیگه رو خونده بگه این فرمولا تو اون هست یا نه ؟ اگه نیست از کجا باید اینا رو یاد بگیرم ؟ چرا هیچی از چیزایی که خوندم بلد نیستم پس ؟

سوال >در روز اول دی ماه دقیقا در سر ظهر , طول سایه ی یک شاخص عمودی , رادیکال 3 برابر ارتفاع آن است .عرض جغرافیایی محل چه قدر است ؟

الف :30 درجه ب:53.5 درجه ج:36.5 درجه
    د : 60 درجه ه : 6.5 درجه و : 23.5 درجه

جوابش می شه» ج « من که اون فرمول رو نفهمیدم می شه یکی برام توضیح بده ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض تورو خدا کمک کنین !

سلااااااااااااااام

من باز اومدم

بچه ها کمک کنید pllllllllllllllllllllllllz

من الان داشتم سولایه مرحله اول سومین المپیاد نجوم رو می خوندم ( جواب که بلد نیستم بدم فقط می خونمشون بلکه فرجی بشه جواب بدم بهشون ) بعد سواله 5ش رو نتونستم جواب بدم در صورتی که سواله یه چیزی تو مایه هایه چیزایی بود که تو فصله 3 خونده بودم ....بعد رفتم جوابشو نگاه کنم ببینم چی می شه دیدم »ارتفاع خورشید در ظهر دی ماه « برا خودش فرمول داره ولی اصلا همچین چیزی تو نجوم دینامیکی نبود که ! فقط یه سری چیزایه دیگه بود ولی نه تو حد فرمول و ... خیلی کلی توضیح داده بود .

اگه هر کی نجوم کروی یا کتابایه دیگه رو خونده بگه این فرمولا تو اون هست یا نه ؟ اگه نیست از کجا باید اینا رو یاد بگیرم ؟ چرا هیچی از چیزایی که خوندم بلد نیستم پس ؟

سوال >در روز اول دی ماه دقیقا در سر ظهر , طول سایه ی یک شاخص عمودی , رادیکال 3 برابر ارتفاع آن است .عرض جغرافیایی محل چه قدر است ؟

الف :30 درجه ب:53.5 درجه ج:36.5 درجه
    د : 60 درجه ه: 6.5 درجه و: 23.5 درجه

جوابش می شه» ج « من که اون فرمول رو نفهمیدم می شه یکی برام توضیح بده ؟

ممنون
    Last edited by Parnyan; 13-10-2007 at 09:27.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سوالت رو متوجه شدم.

ببین اولا این سوال برای کسانیه که تو امریکا زندگی می کنند و می دونند نیویورک نسبت به فلوریدا کجا واقع شده.برای همین مختصات خاصی در مورد اون شهر ها نداده.(مثلا توی ایران فلان شهر و فلان شهر رو ما می دونیم چقدر فاصله دارند.)
    نیویورک در عرض های شمالی تر نسبت به فلوریدا قرار داره.پس در نتیجه چون خورشید تو فلوریدا به سمت الراس نزدیک تره باید زمانی که تابستون روز بلند تره نیویورک روز کوتاهتر از قلوریدا باشه.همونطور که مثلا بوینس ایرس تو ارزانتین (جنوب) برعکس روز کوتاهتری داره.البته این کم بودن خیلی جزئی و من می ترسم منظور سوال یه رد گم کنی باشه و فقط خواسته بفهمونه که روز تو تابستون بلندتر و تو زمستون کوتاهتره.

بهر حال با فرض اولیه سوال باید جوابهای 4 و 5 باشه.یعنی ساکنان نیویورک نسبت(به مقایسه شهر ها دقت کن) به ساکنان فلوریدا روز های کوتاهتری خواهند داشت.خورشید برای اونها نسبت به فلوریدایی ها که جنوبی ترند زودتر طلوع و غروب می کنه.(چون خورشید به افق جنوب نزدیک تره)

در مورد اعتدال ربیعی هم یه مقاله اماده می کنم برات می زارم.

اما سوالهای بعدیت:

سوال اول:

ثابت گرانش همونطور که از اسمش معلومه یه عدد ثابته که توی معادله گرانش استفاده می شه.فرض کنیم اون زمان که ما این عدد رو نمی شناخیم الانه و خوب چطور اون رو شناختیم.

ما اول ازمایش کردیم و دیدیم که اگه دو تا جسم رو با وزنهای مختلف کنار هم بزاریم نیرویی گرانشی که بینشون رد و بدل می شه به جرم اون دو بستگی داره.بعد دیدیم به مجذور فاصله شون هم بستگی داره.

بعد با استفاده از معادلاتی مقدار نیروی بین اونها رو اندازه گرفتیم و دیدیم اگه جرم دو تا جسم رو در هم ضرب کنیم و بعد تقسیم بر مجذور فاصله شون کنیم باید در یک عدد دیگه هم ضرب کنیم تا به همون نیرو برسیم.

این ازمایش رو چندین بار تکرار کردیم و دیدیم نه مثل اینکه این عده تو هر جرمی و تو هر فاصله ای ثابته.پس گفتیم این ثابت گرانشه که باید تو همه معادلات گرانشی ازش استفاده کنیم.
    یه پا ورقی هم بگم که این فقط تو گرانش نیست.مثلا تو نیروی فنر ثابت k............

سوال دوم:

تو استوا زمین دقیقا روی سمت الراس(بالای سر) شما می گرده.یعنی اگه یه ستاره مفروض که تو استوای سماویه از افق شرق شما در بیاد دقیقا تو افق غرب غروب می کنه.(مثلا جای دیگه مثل ایران همون ستاره از بین شرق و جنوب شرقی بالا می اد و توی یه خط مورب و قوسی تو جنوب غربی غروب می کنه.)
    شما توی طول شب که ما فرض می کنیم از 6 غروب تا فردا 6 صبح باشه می تونید 12 ساعت رصد کنید.پس شما نصف 24 ساعت کل اسمون رو می بینید.اما یه نکته شما قبل از اینکه چند ساعتی از شب بگذره نصف دیگه رو هم دارید می بینید.پس در کل شما همه اسمون رو می بینید.

بزار یه طور دیگه بگم:
    فرض کن ساعت 6 غروب شرع به رصد کردی و دقیقا در همین زمان ستاره رجل الجبار از افق شرق بالا اومد.خوب اولا شما همین الان دارید 1810 درجه اسمون که نصفش می شه رو می بینید.بعد از 12 ساعت رصد همون ستاره مفروض داره غروب می کنه.خوب الان هم شما دارید نصف اونطرف این ستاره رو هم می بینید.پس در کل شما همه اسمون رو دیدید.اما چرا استوا اینطوره و مثلا ایران اینطور نیست بخاطر اینه که ما از اینجا نمی تونیم نیمکره جنوبی سماوی رو ببینیم.

سوال سوم:
    درست حدس زدی.
    تغییر محور زمین به فصل ها ربطی نداره.چون این مدار زمینه که مشخص می کنه چقدر باید زمین تو یه فصل باشه.مثلا اگه سرعت ما توی همین مدار نصف بشه.اونوقت برای اینکه زمین از یه طرف مدار بره اونطرف تا دو تا فصل رو پشت سر بزاره زمان بیشتری طول می کشید و فصل ها طولانیتر می شد.
    اما فصل زمستان سردتر می شه.چون خورشید توی زمستان از افق جنوبی تر در میاد و قوسی رو هم که دور می زنه کوتاهتره(روز کوتاهتر).پس اگه مدار باز هم کج تر بود خورشید باز هم جنوبی تر در می اومد و روز باز هم کوتاهتر بود و سرما بیشتر.

سوال اخرت یکم توضیح اضافه می خواد.من سعی می کنم بعدا مفصل تر بگم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام

خیلی ممنون مرتضی جان

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

چند تا سواله دیگه دارم ....(اینا از سوالایه المپیادن )

1. اگر زمین در خلاف جهت فعلی به دور خودش می چرخید شبانه روز نجومی چه قدر طول می کشید ؟

الف : 23.56 ب: 24:00 ج : 24:04 د: 23:52

من می گم نباید فرقی کنه و همون الف درسته ...ولی مطمئنم جوابم درس نیست .

2. (سوال 8 , مرحله ی اول سومین المپیاد....) » کدام 2 تصاویر از تصاویر زیر , کره آسمان را برای ناظر با عرض جغرافیایی 90 درجه , با فاصله زمانی 6 ساعت نشان می دهند ؟

( شرمنده که نتونستم عکاسا رو بزارم )

جوابش » در آسمان ناظر قطبی , قطب شمال آسمان در سه سو قرار دارد و استوای سماوی روی افق قرار می گیرد . دایره البروج نیز چون با استوای سماوی اختلاف زاویه دارد , نیمی بالای افق و نیمی در زیر افق قرار دارد اما گردش وضعی در افق حول محوری است که از سه سو به زمین عمود می شود , بنابراین حرکت وضعی اجرام سماوی موازی افق است و در فاصله 6 ساعت ,ارتفاع اجرام سماوی از افق ثابت می ماند .

(قسمتایی که با رنگ آبی نوشتم رو تا حالا نمی دونستم )
    حالا می شه شما بگین این چیزا رو کجا می تونم بخونم ؟ اگه اسمه کتابایی رو که این چیزا توشون پیدا می شن رو میدونین یه لطفی کنین بهم بگین تا همزمان که یه چیزی تو نجوم دینامیکی دربارشون می خونم توضیح همون مسئله رو تو کتابایه دیگه هم بخونم تا این قد مشکل نداشته باشم ! بعضی از سوالا با موضوع هایی که تو نجوم دینامیکی خوندم یکیه ولی وقتی جواباشونو می خونم میبینم راه حل هیچ کدومشون تو دینامیکی نیست .

3.( سوال اول سومین دوره ) برای اینکه ناظر روی ماه بتواند برج میلاد را در تمامی طول موج های مرئی تشخیص دهد , حداقل قطر تلسکوپی که استفاده می کند چقدر باید باشد ؟ ارتفاع برج میلاد m 430.

الف : 13cm ب :26cm ج: 43cm د:76cm ه: 240cm

من توضیح جوابش رو نفهمیدم ...می شه برام توضیح بدین ؟ این یکی هم یه فرمول داشت برا حلش که طبقه معمول بلد نبودم ..........

من این چیزا رو کی باید یاد بگیرم ؟؟؟؟؟ یا کجا می تونم بخونم ؟

ممنون می شم یکی راه حلاشون رو یکم برام توضیح بده ....
    Last edited by Parnyan; 13-10-2007 at 11:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سوال اول:

ساعت نجومی و ساعت حقیقی(روزمره) خودش بحثی بسیار گستردست ولی من سعی می کنم یه تو ضیح مختصر بدم تا هر سوالی در این مورد برات روشن بشه.

نگاه کن ما ابتدا نشستیم و گفتیم (قرار داد کردیم) مدتی که خورشید از بالای سرمون رد شه تا فردا که دوباره بیاد رد بشه رو 24 ساعت در نظر گرفتیم.یعنی حساب کردیم مثلا از الان تا الان یک ثانیه است.(مثل همون متر).
    این شبانه روز حقیقی یا خورشیدیه که ما بطور روز مره از اون استفاده می کنیم.

اما شبانه روز نجومی با ستاره ها کار داره.ما برای اینکه یک شبانه روز نجومی داشته باشیم باید یه ستاره رو که از بالای سرمون گذشت تا فردا که دوباره از بالای سرمون می گذره در نظر بگیریم.ولی نه اینکه بگیم این مدت (برگشت ستاره) 24 ساعت می شه.بلکه همون ثانیه ای که قبلا قرار داد کردیم رو بکار می بریم و می بینیم تقریبا 23 ساعت 56 دقیقه طول می کشه تا دوباره ستاره بیاد و از بالای سرمون رد بشه.

اینجا یه اتفاق افتاده.زمین در گردشش بدور خود نمی تونه باعث تغییر دادن محل ستاره شده باشه(ستاره ها خیلی دورند.)توی حرکش بدور خورشید هم هیچ تغییری در محل ستاره ها بوجود نمیاد.پس چرا زمان نجومی کم شده.

چون زمان خورشیدی ما زیاده.یعنی زمانی که زمین بدون در نظر گرفتن حرکتش در مدار بدور خورشید یه 360 درجه دور می زنه دقیقا می تونه یه ستاره رو دوباره به جای اولش بر گردونه(شبانه روز نجومی) ولی در حین همین دور زدن یکم هم توی مدارش جابجا شده و خورشید از محل قبلیش نسبت به ستارگان دور به سمت شرق رفته پس زمین باید یکم دیگه دور بزنه تا دوباره بتونه خورشید رو بیاره بالای سر تا یک شباته روز خورشیدی داشته باشیم.
    اما اگه زمین بدور خودش برعکس بگرده چی می شه؟
    ما اگه از همون ثانیه قرار دادی استفاده کنیم برای اینکه یه شبانه روز نجومی داشته باشیم باید همون 360درجه قبلی رو دور بزنیم پس شبانه روز نجومی هیچ تغییری نمی کنه ولی شبانه روز خورشیدی بجای 24 ساعت می شه 23 ساعت و 56 دقیقه.
    چون حین دور زدن برعکس ما خورشید باز هم به سمت شرق می ره(چون سمت حرکت زمین تو مدارش که برعکس نشده).و ما قبل از اینکه بخوایم 360 درجه دور بزنیم خورشید دوباره بالای سرمونه.
    پس همون جواب تو درسته.البته یکم میشه سوال رو با این موضوع که اگه همین زمان خورشیدی که در اوردیم 24 ساعت در نظر بگیریم و بعد شبانه روز نجومی رو با اون حساب کنیم پیچیده کرد ولی در این موقع زمان نجومی 24 ساعت 4 دقیقه در می اد.من هم نمی دونم دقیقا کدوم جواب سوال می شه.ولی می دونم باید در این دو حالت جواب همین ها باشه.

سوال دوم:
    تو سوال دوم یه اشکال املائی داری که نمی دونم از تایپ تو بود یا تو سوال المپیاد اشتباه چاپ شده.

اونجا که می گه قصب شمال اسمان در سه سو قرار داره.این سه سو نیست بلکه سرسو می شه.سر سو هم یعنی بالای سر یا همون سمت الراس.

اینکه تو قطب شمال ستاره قطبی بالای سرمونه و اینکه استوا تو قطب واقع شده یا اینکه تو قطب ارتفاع ستاره ها بعد از 6 ساعت تغییر نمی کنه رو نمی دونی؟؟؟!!!

اینها که همه خودش معلومه که.نمی دونم منظورت از این سوال چیه .بهر حال یه چی بگم که تو نجوم دینا میکی برعکس نجوم کروی سعی شده از رابطه هایی استفاده بشه که برای فهم اون چندان اطلاعات خاصی نیاز نیست.یعنی کلا قابل فهم برای همه شده.ولی تو المپیاد کلید سوالات از روابط پیچیده تری استفاده می شه.برای همین شما نمی تونی رابطه رو درست بفهمی.کتاب نجوم کروی برای این کار خوبه.یه کتاب هم من خودم از انتشارات استان قدس رضوی خریدم که تو فصل های اخرش همین موضوعات رو خوب توضیح می ده اسمش هم راهنمای علاقه مندان به دنیای ستارشناسیه.
    البته کتابهای دیگه ای هم دیدم که اصلا موضوع مورد بحث شون دقیقا همینهاست ولی فعلا یادم نمی اد.

دوستان هستند می دونند کمک می کنند.

سوال سوم:

این سوال از دست من بر نمی اد.فقط یه سری معادلات در مورد دهانه و طول موج دارم که خودم هم هنوز متوجهش نشدم.بچه ها میان و توضیح بیشتر رو می دن.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

1 Thanks a Miiilllllliiiion Dear Morteza

سلام

از راهنمایی ها و کمکاتون ممنونم

درباره ی سوال 2 شما درست میگین من اشتباه کردم ...! آخه جوابا تایپی نبودن برا همین اشتباه کردم ....همون سر سو یی که شما گفتین هست

اینکه تو قطب شمال ستاره قطبی بالای سرمونه و اینکه استوا تو قطب واقع شده یا اینکه تو قطب ارتفاع ستاره ها بعد از 6 ساعت تغییر نمی کنه رو نمی دونی؟؟؟!!!
    راستش نه ! من فقط اینو می دونم که تو قطب شمال ستاره ی قطبی بالای سرمونه .»همین!« ببخشید ! ولی یعنی چی استوا تو قطب واقع شده ؟

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

AlL ThE BesT

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

این دفعه من اشتباه کردم.منظورم اینه که استوا تو افق قرار داره

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

فیزیک

سلام

یه چیز می گم ولی قول بدین نخندین بهم ! خب ؟
    دیگه فک کنم خستتون کردم اینقد اومدم هی چرت و پرت گفتم ...

فقط یه چیزی ... من باز ناامید شدم هر چی این کتاب رو می خونم نه پیشرفت می کنم نه انگار چیزی بلدم ... این یکی دو روزه که سوالایه المپیاد رو می خونم اصلا یه جوری شدم. این طوری صورت مسئله مشکوک می زنه که موضوعش رو خوندم ولی همون طور که قبلا گفتم هر چیزی برا خودش یه فرمول داره که اصلا...
    تازه امشب رفته بودم تو وب لاگه اعضای تیم ملی نجوم ....همین که خودتون می دونین ( شرمنده من الان هنگم نمی تونم درس حرف بزنم)بعد دیدم یکی تو قسمته توصیه هاشون نوشته »»»»»»

كم كم داريم به مرحله اول نزديك مي شيم....نجوم ديناميكي رو از كتابخونه بگيريد يه نگاه روش بكنيد.
    مي گم از كتابخونه بگيريد واسه اينه كه خيلي گرونه!!!
    حواستون به پديده هاي نجومي نزديك و دوره اي باشه.
    مثلا اينكه الان زهره كجاست مريخ كجاست كلا سياره ها كجا هستند.
    يا مثلا بارش شهابي ها كي و در كدوم صورت فلكي اتفاق مي افتند.
    «««««

تو رو خدا نخندین ولی چرا نوشته یه نگاهی بهش بکنین اونم (برا ماههایه آخره )( پس اگه مهم نیست چرا من این قد باهاش در گیرم ؟)از یه طرفی هم نمی تونم بفهمم آخه چه طوری یه آدمه صفر که هیچی از این چیزا حالیش نمی شه بره یه نگاهی بهش بکنه* فقط* ؟ از یه طرفی هم وقتی می بینم تا حالا هر چی خوندم اونقد ....نیستن دیگه مخم هنگ می کنم ....

آها راستی از کجا می تونم بفهمم که زهره یا ... کجاست ؟

بچه به خدا شرمندم که این قد هم مزاحمتون می شم هم رو اعصابتون با این سوالایه ....پیاده روی می کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

پرنیان جان سلام

اولا سوال پرسیدن تو برای ما مایه خوشحالیه نه اذیت.وگرنه مجبور نبودیم جواب بدیم.پس اینقدر نگو ما رو اذیت کردی.

اما در مورد نجوم و کتاب نجوم دینا میکی.نگاه کن هر کسی یه روشی رو پیش روش می زاره و این روشش بر اساس اون چیز هایی است که می دونه.

اینطور که شنیده بودم هنوز به کنکور نرسیدی؟.تو امتحانی به این بزرگی هیچ وقت نباید اعتمادتت رو از دست بدی.نباید بگی دیگران مثلا کتاب رو تموم کردند من هنوز یه دوره نکردم ..............

مثالی می زنم.من از نجوم اطلاعاتی جزئی دارم.یعنی حداقل چیز های پایه رو می دونم.اینها رو هم قبلا بدست اوردم.خوب برای برنامم اگه وقت زیادی داشته باشم می رم تا اطلاعات بیشتری بدست بیارم.پس می رم مثلا کتابهای دانشگاهی رو می خونم تا اطلاعاتم اضافه بشه.حالا یکی نجوم رو خوب نمی شناسه و می خواد تازه توش خبره بشه.اون هم چون وقت داره باید بره چیز یاد بگیره اما نه از روی کتاب دانشگاهی.چون اونها گیجش می کنه.اما می تونه مثلا بره کتاب نجوم دینامیکی که به زبان سادست رو بخونه.
    حالا نزدیکای امتحان:من باید برم تست بزنم.باید برم کتابهای قبلی رو دوره کنم و ....اما اون دوستمون باید بره نمونه سوالات رو ببینه.مهم نیست تست بزنه یانه فقط با نمونه ها اشنا بشه.نیازی به دوره انچنانی نداره ولی نباید خودش را با اطلاعات جدید خسته کنه و ..........

بهر حال غرض از این موضوع این بود که اونها برنامه خودشون رو دارند.شما هم برنامه خودت.شما نمی دونی اونها سطح دانایی شون نسبت به نجوم چقدره و ........
    شما همونطور که گفتی اطلاعاتت درسطح متوسط قرار داشت.پس نجوم دینامیکی که در سطح پاینی قرار داره برات خوب بود.ما هم پیشنهادش کردیم.
    از سوالاتت معلوم بود که هر روز داشتی به اطلاعات جدیدی می رسیدی.این بار تو رفتی تست بزنی.تو تست زدن مخصوصا اون اوایل که شروع می کنی اصلا هیچ چی یادت نمیاد.اصلا می گی نکنه این همه خوندم هیچی؟!.
    الان این حالی که داری طبیعیه.اما این که راه حلها جدیدیه و تو نمی دونی اینها چیند نشون می ده اطلاعاتت هنوز کامل نیست.پس الان که نزدیک امتحانه اینقدر به خودت فشار نیار و سعی کن با همونهایی که می دونی پیش بری.باید برنامه خودت رو برای سال بعد بزاری .همونطور که چند هفته پیش گفتم.تا سال بعد فرصت بیشتر و تجربه بهتری داری.اون موقع دیگه به کتابی مثل نجوم دینامیکی که در سطح پایینیه احتیاج نداری .اون موقع یه بار امتحان دادی و تجربه داری و ........
    پس ناراحت نباش.اونهایی باید ناراحت باشند که دیگه فرصت ندارند.

اینکه از کجا بفهمی زهره الان کجاست باید بگم می تونی به تاپیک خودمون تو انجمن سری بزنی.اونجا اگه چیزی نبود سوال کن جوابت رو می دن.

وقایع نجومی قابل رویت در ایران
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض Thanks

پرنیان جان سلام

اولا سوال پرسیدن تو برای ما مایه خوشحالیه نه اذیت.وگرنه مجبور نبودیم جواب بدیم.پس اینقدر نگو ما رو اذیت کردی.
    سلام

شما و محمد حسین عزیز لطف می کنین به سوالاتم جواب می دین و راهنماییم می کنین .....(خیلی خیلی ممنون )

شما همونطور که گفتی اطلاعاتت درسطح متوسط قرار داشت.پس نجوم دینامیکی که در سطح پاینی قرار داره برات خوب بود.ما هم پیشنهادش کردیم.
    از سوالاتت معلوم بود که هر روز داشتی به اطلاعات جدیدی می رسیدی.این بار تو رفتی تست بزنی.تو تست زدن مخصوصا اون اوایل که شروع می کنی اصلا هیچ چی یادت نمیاد.اصلا می گی نکنه این همه خوندم هیچی؟!.
    الان این حالی که داری طبیعیه.اما این که راه حلها جدیدیه و تو نمی دونی اینها چیند نشون می ده اطلاعاتت هنوز کامل نیست.پس الان که نزدیک امتحانه اینقدر به خودت فشار نیار و سعی کن با همونهایی که می دونی پیش بری.باید برنامه خودت رو برای سال بعد بزاری .همونطور که چند هفته پیش گفتم.تا سال بعد فرصت بیشتر و تجربه بهتری داری.اون موقع دیگه به کتابی مثل نجوم دینامیکی که در سطح پایینیه احتیاج نداری .اون موقع یه بار امتحان دادی و تجربه داری و ........
    پس ناراحت نباش.اونهایی باید ناراحت باشند که دیگه فرصت ندارند.

اینکه از کجا بفهمی زهره الان کجاست باید بگم می تونی به تاپیک خودمون تو انجمن سری بزنی.اونجا اگه چیزی نبود سوال کن جوابت رو می دن.

وقایع نجومی قابل رویت در ایران
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باشه ... دیگه نمی شینم توهم نمی زنم که چرا ..... به حرفاتون هم گوش می کنم ...>فقط فعلا می خونم<
    بازم می گم خیلی ممنون ,خیلی کمک کردین

«من دیگه برم بخونم ,شب میام مزاحم می شم باز سوالامو می پرسم

بای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •