پرنیان جان سلام
اولا سوال پرسیدن تو برای ما مایه خوشحالیه نه اذیت.وگرنه مجبور نبودیم جواب بدیم.پس اینقدر نگو ما رو اذیت کردی.
اما در مورد نجوم و کتاب نجوم دینا میکی.نگاه کن هر کسی یه روشی رو پیش روش می زاره و این روشش بر اساس اون چیز هایی است که می دونه.
اینطور که شنیده بودم هنوز به کنکور نرسیدی؟.تو امتحانی به این بزرگی هیچ وقت نباید اعتمادتت رو از دست بدی.نباید بگی دیگران مثلا کتاب رو تموم کردند من هنوز یه دوره نکردم ..............
مثالی می زنم.من از نجوم اطلاعاتی جزئی دارم.یعنی حداقل چیز های پایه رو می دونم.اینها رو هم قبلا بدست اوردم.خوب برای برنامم اگه وقت زیادی داشته باشم می رم تا اطلاعات بیشتری بدست بیارم.پس می رم مثلا کتابهای دانشگاهی رو می خونم تا اطلاعاتم اضافه بشه.حالا یکی نجوم رو خوب نمی شناسه و می خواد تازه توش خبره بشه.اون هم چون وقت داره باید بره چیز یاد بگیره اما نه از روی کتاب دانشگاهی.چون اونها گیجش می کنه.اما می تونه مثلا بره کتاب نجوم دینامیکی که به زبان سادست رو بخونه.
حالا نزدیکای امتحان:من باید برم تست بزنم.باید برم کتابهای قبلی رو دوره کنم و ....اما اون دوستمون باید بره نمونه سوالات رو ببینه.مهم نیست تست بزنه یانه فقط با نمونه ها اشنا بشه.نیازی به دوره انچنانی نداره ولی نباید خودش را با اطلاعات جدید خسته کنه و ..........
بهر حال غرض از این موضوع این بود که اونها برنامه خودشون رو دارند.شما هم برنامه خودت.شما نمی دونی اونها سطح دانایی شون نسبت به نجوم چقدره و ........
شما همونطور که گفتی اطلاعاتت درسطح متوسط قرار داشت.پس نجوم دینامیکی که در سطح پاینی قرار داره برات خوب بود.ما هم پیشنهادش کردیم.
از سوالاتت معلوم بود که هر روز داشتی به اطلاعات جدیدی می رسیدی.این بار تو رفتی تست بزنی.تو تست زدن مخصوصا اون اوایل که شروع می کنی اصلا هیچ چی یادت نمیاد.اصلا می گی نکنه این همه خوندم هیچی؟!.
الان این حالی که داری طبیعیه.اما این که راه حلها جدیدیه و تو نمی دونی اینها چیند نشون می ده اطلاعاتت هنوز کامل نیست.پس الان که نزدیک امتحانه اینقدر به خودت فشار نیار و سعی کن با همونهایی که می دونی پیش بری.باید برنامه خودت رو برای سال بعد بزاری .همونطور که چند هفته پیش گفتم.تا سال بعد فرصت بیشتر و تجربه بهتری داری.اون موقع دیگه به کتابی مثل نجوم دینامیکی که در سطح پایینیه احتیاج نداری .اون موقع یه بار امتحان دادی و تجربه داری و ........
پس ناراحت نباش.اونهایی باید ناراحت باشند که دیگه فرصت ندارند.
اینکه از کجا بفهمی زهره الان کجاست باید بگم می تونی به تاپیک خودمون تو انجمن سری بزنی.اونجا اگه چیزی نبود سوال کن جوابت رو می دن.
وقایع نجومی قابل رویت در ایران
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید