تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 72 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو چی میگی این وسط؟بحث جدیه بادمجون
    دیر وقته! جدی و شوخی نداره!

تو آرین فوتبال سولاخی..!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

تا جمعه بعد صبر کن بعد میفهمی سوراخ کیه .یک اینتر ساختم بسی با غیرت.مثل بارسای تو که نیست تیمم

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا جمعه بعد صبر کن بعد میفهمی سوراخ کیه .یک اینتر ساختم بسی با غیرت.مثل بارسای تو که نیست تیمم
    10 تا جمعه هم صبر کنی به جایی نمی رسی چون تیمت مربی نداره..!!

در عوض ایوان زامورانو داره روی استعدادهای تیم کار می کنه و طی یک برنامه 3 ساله قصد داریم 3 جام بگیریم..!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

10 تا جمعه هم صبر کنی به جایی نمی رسی چون تیمت مربی نداره..!!

در عوض ایوان زامورانو داره روی استعدادهای تیم کار می کنه و طی یک برنامه 3 ساله قصد داریم 3 جام بگیریم..!!!
    1-ببین تاپیکو منحرف کردی منحرف
    2-تو خودت خواب نداری؟برو بخواب دیگه
    3-این ایران زامورانو باید 20 سال جلو رضای ما لنگ بندازه.چنان تیم آنالیز میکنه که من با این همه تجربه کفم میبره

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

فکر کنم بحثمون داره به کل کل تبدیم میشه.نه من حرفاتو قبول دارم نه تو.من زیاد به مانچو علاقه مند نیستم.تو پارسفوتبالم بعد از بردامون تو این چند هفته عزا میگیرم.اما این دلیل نمیشه که پا رو بعضی از کارای درستش بزارم
    سزار این هفته دروازه بان اول برزیل شد.بالاخره باید از یکجا شروع میکرد.حرفات در مورد مایکونم اصلا منطی نیست.حالا چون داره جای کاپیتان بازی میکنه دلیل بر بد بودنش نیست!
    در مورد داویدزم بگم که غلط کرد بی انگیزه شد.این تقصیر مانچوس؟از اول نیمکت نشین نبود!بعد از چند هفته رفت رو نیمکت و بعدا هم هر وقت رفت تو زمین بیشتر خراب کاری کرد!!

در ضمن نمرات سایت اینتر هیچوقت از 8 بالاتر نمره.نه اینکه نباشه ولی به ندرت نمره به اون بالایی به کسی میدن.چون رای گیری عمومی هست ملاک خوبیه.نمره 7 هم همیشه جز بهترینا محسوب میشه.در ضمن این سزار مگه چندتا بازی بالای 2 گل خورده که اینجوری میگی ضعیفه؟.در مورد تولدو و سوتیاش زیادی داری تعصبی قضاوت میکنی.منم تولدو رو دوست دارم اما وقتی میبینم وقتی میره تو دروازه تند تند گل میخوریم همون رو نیمکت بیشتر دوستش دارم
    اگه قرار بود با یکی بحث کنی که میگه مایکون بهترین دفاعه دنیاس.سزار و آدریانو بهترینن و ... چی کار میردی؟من یک هفته ای با یک بنده خدایی سر این بحث داشتم.
    نه دیگه زدی تو خاکی من کی گفتم مایکون بده به نظر من نه خوبه نه بد و بازیکن تاثیر گذاری نیست
    در ضمن من حرفام رو تعصب نیست حالا بقیه دوستان باید قضاوت کنن کی منطقی تره
    سزار اگه کم گل می خوره به خاطر دفاع اینتره الان شما دفاع های اینتر رو نیگا کن همشون یکی از یکی شاخ ترن
    اگه سزار سال 2001 یعنی همون سالی که تولدو اومد اینتر دروازه بان بود تیم تو سری A نمی موند با وجود فاع هایی مثل گرسکو که خدا لعنتش کنه روز آخر قهرمانی رو از چنگمون در آوررد و با مربی که عشقش فقط دفاع کردن بود معلوم نبود اگه سزار تو دروازه بود اینتر سر از کجای جدول در می آورد
    سال بعدشم رقتیم نیمه نهایی اروپا به لطف همین تولدویی که شما نمی دونم چرا سنگ سزار رو به سینه می زنی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اینتر این هفته 1شنبه با رجینا بازی داره
    فقط اینتر ترجیحا بدون مانچو
    Last edited by Ali Pacino; 19-10-2007 at 01:16.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

یه سوالم ازت می خوام بپرسم می شه بگید شما از چه سالی طرفدار اینتر شدی؟

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1-ببین تاپیکو منحرف کردی منحرف
    2-تو خودت خواب نداری؟برو بخواب دیگه
    3-این ایران زامورانو باید 20 سال جلو رضای ما لنگ بندازه.چنان تیم آنالیز میکنه که من با این همه تجربه کفم میبره
    1- برو بگیر بخواب تا تاپیک منحرف نشه..!!

2- منتظرم تو بخوابی بعد برم..!

3- اولا ایران خودتی! دوما مربی گری با آنالیزور فرق داره! ما آنالیزرمون آتیلا حجازیه که فکر نکنم رو دست داشته باشه..! رضای شما باید بیاد لنگ بندازه..! مربی گری هم زامورانو یکه..! با تیمی که ریتینگش زیر 60 قهرمان میشه...!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

نه دیگه زدی تو خاکی من کی گفتم مایکون بده به نظر من نه خوبه نه بد و بازیکن تاثیر گذاری نیست
    در ضمن من حرفام رو تعصب نیست حالا بقیه دوستان باید قضاوت کنن کی منطقی تره
    سزار اگه کم گل می خوره به خاطر دفاع اینتره الان شما دفاع های اینتر رو نیگا کن همشون یکی از یکی شاخ ترن
    اگه سزار سال 2001 یعنی همون سالی که تولدو اومد اینتر دروازه بان بود تیم تو سری A نمی موند با وجود فاع هایی مثل گرسکو که خدا لعنتش کنه روز آخر قهرمانی رو از چنگمون در آوررد و با مربی که عشقش فقط دفاع کردن بود معلوم نبود اگه سزار تو دروازه بود اینتر سر از کجای جدول در می آورد
    سال بعدشم رقتیم نیمه نهایی اروپا به لطف همین تولدویی که شما نمی دونم چرا سنگ سزار رو به سینه می زنی
    میگم بحث بی فایدس.من الان حرفی از سال 2001 زدم؟با اینکه نمیتونم بگم کدوم بهتر میشدن تو اون زمان اما نمیتونم بازیای خوبه تولدو تو اون زمان رو رد کنم.اگه همون 3 سال نبود الان تولدو مطمئنا انقدر محبوب نبود.و منم دوستش نداشتم.بحث ما سر الانه که من میگم سزار بهتره شما میگی نه!دلیل من سوتیای تولدو تو این چند بازیه اما دلیل شما قیافه سزار و استیل بدنیش.
    تازه فصل قبل ما کجا دفاع داشتیم؟نکنه کوردوبا و ساموئل و بوردیسو خیلی مطمئنن؟
    یه سوالم ازت می خوام بپرسم می شه بگید شما از چه سالی طرفدار اینتر شدی؟
    98

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

میگم بحث بی فایدس.من الان حرفی از سال 2001 زدم؟با اینکه نمیتونم بگم کدوم بهتر میشدن تو اون زمان اما نمیتونم بازیای خوبه تولدو تو اون زمان رو رد کنم.اگه همون 3 سال نبود الان تولدو مطمئنا انقدر محبوب نبود.و منم دوستش نداشتم.بحث ما سر الانه که من میگم سزار بهتره شما میگی نه!دلیل من سوتیای تولدو تو این چند بازیه اما دلیل شما قیافه سزار و استیل بدنیش.
    تازه فصل قبل ما کجا دفاع داشتیم؟نکنه کوردوبا و ساموئل و بوردیسو خیلی مطمئنن؟

98
    من دیگه با شما بحث نمی کنم این آخرین جواب من به پست شماست چون دیگه بحثمون خیلی طولانی شد آخرم معلو نشد لیلی زن بود یا مرد
    من از سال 97 یه جورایی نزدیک به هم به اینتر علاقه مند شدیم من عشقم اون موقع پالیوکا و رونالدو بود بگذریم اینبار خودم زدم تو خاکی
    تولدو جریانش شده مثل ریوالدو به نظر من بازیکنای فیورنتینا همشون نفرین شدن بعد از اینکه تیمشون ورشکست شد بازیکنای بزرگش رو از دست داد باتیستوتاش که سر از قطر در آورد و روی کاستاش که تو میلان خورد به پسته کاکا و نیمکت نشین شد اینم از تولدو که باید از مانچو و سزار همین طور از شما بکشه
    من از کوردوبا اصلا خوشم نمی یاد و از بازیشم حالم بهم می خوره اما بوردیسو و مخصوصا ساموئل رو تایید می کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •