دوستان لطفا صفحات قبل رو حتما يه نگاهي بكنيد
به نظر من همه مشكلاتي كه ممكنه در بازي بهش بر بخوريد عنوان و بهش پاسخ داده شده
با تشكر
دوستان لطفا صفحات قبل رو حتما يه نگاهي بكنيد
به نظر من همه مشكلاتي كه ممكنه در بازي بهش بر بخوريد عنوان و بهش پاسخ داده شده
با تشكر
Last edited by Morteza4SN; 02-12-2007 at 10:26.
بله ممنونم دوست عزیز ولی من به صفحه های قبل مراجعه کردم چیزی ندیدم
به هر حال ممنون
سلام من هم بلخره تمومش کردم خیلی هم فکری نبود ولی خیلی قشنگ بود خیلی ازش خوشم امد کسی مثل این بازی دیگه سوراغ نداره یکی به من معرفی کنید
![]()
سلام یکی به من کمک کنه من تو بازی obscure 2 اونجایی که اول بازی تو اتاق بیلیارد که یک گاو صندوق دیجیتالی هست گیر کردم فقط به من بگید کد را از کجا پیدا کنم چون رمزشو از یک سایت پیدا کردم ولی همینجوری کد را بزنی بازی هنگ میکنه به من کمک کنید رمز چجوری پیدا میشه یه دنیا ممنون میشم
از همون اتاقه کخ اومدی تو از پنجره اونجا با دختره شو رو میز برو و نگاه کن بعد اونجا می گه یک دکمه بزن اون رو بزن رمز رو از روی میز می خونه اون رو ببر رو قابصندق بزن در باز می شود و تفنگ گیرت می آید
بازی اصلی Obscure 2 مال کدام شرکته چون مال من اصلی نیست اول بازی موقعی که تفنگو میگیری هنگ میکنه ممنون
سلام آقا من اين پروجكتورو ميندازم رو بلندگو ولي باز نميشه بهش دست زد انگار هنوز اون سياهه روشه!!
كسي سيو دوم اين بازيو داره (بعد اينجا)
عكس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان من در مرحله اي كه بايد درخت با سه تا بازو و مردي كه اره برقي در دستش گير كردم و هرچه با انواع تفنگها مي زنم نمي ميره لطفاً راهنمائي كنيد
با پسري كه پرش مي كنه و اوني كه لباس قرمز داره به اونجا برو با پسري كه پرش مي كنه نورافكن هدايت كن و با پسر لباس قرمز با كمي فاصله از باندگو وقتي كلمه size ظاهر شد بلندگو را حركت بده
سلام خدمت همه ی دوستان
من درست اخر این بازی دچار مشکل شدم .وقتی بازی تمام میشه بعد دوباره ادامه پیدا می کنه و از امبولانس چپ شده که بیرون میای و دوباره داخل کالج که میشی و بازی رو ادامه میدی به یک در عجیب میرسی که باید دو تا لوح رو داخل در قرار بدی بعد باید 2تا شکل بسازی من اینجا گیر کردم نمیدونم شکلها چجورین لطفا کمکم کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)