آقا اگه گرفتن گوشی تون رو چک کردن و پرونده سیاه درست شد براتون می خواین خاک کجا رو بر سر مبارکتون خالی بفرمایین؟
آقا اگه گرفتن گوشی تون رو چک کردن و پرونده سیاه درست شد براتون می خواین خاک کجا رو بر سر مبارکتون خالی بفرمایین؟
گفته شده که اکتبر میاد دیروز تو Forum های Mobile Burn اعلام شد.میگن ماه ژانویه میخواد وارد بازار بشه تگرچه توی سنندج با قیمت650 به فروش میرسه جای تعجب داره
وای توهم مارو کشتی!!یه جا میگی N95 معمولیش خوبه بعد میگی نه بهتره منتظر N95 8GB بمونیم بعد اینو میگی وای خدا!آقا اگه گرفتن گوشی تون رو چک کردن و پرونده سیاه درست شد براتون می خواین خاک کجا رو بر سر مبارکتون خالی بفرمایین؟
واقعا خسته شدم از انتظار وخبر های زد و نقیض !!
گفتم که ترم جدید گوشی نو می گیریم دستمون که فکر نکنم
به نظر من تا 2 ماه دیگه هم وارد بازار نمی شه
راست میگی من هم خسته شدم
نتیجه مثل اینه که یا باید بی خیال بشیم و همین معمولیش رو بگیریم یا تا اومدن 8g صبر کنیم که اینم معلوم نیست تا کی طول می کشه
حالا که ترم شروع شد،پس بی خیال صبر می کنیم
من گوشی نو می خامممممممممممممممم
گوشی غیر جواد![]()
توضیح :
من 73me
دارم
البته با کمال شرمندگی!!!!
ای بابا مگه گوشی کامبیز چشه؟خبری نیست مثل بقیه تازه فکر نمی کنم n95 8gبیاد دسته کمی از 73me داشته باشه ،دیدی تا me اومد سریع خز شد؟اون هم ممکنه همین طوری بشه،البته اگر قیمتش با قیمتی که توی اون تاپیکه دادن فرق داشته باشه و بالا باشه
اینجا که قضیه چک کردن گوشی خیلی بالا گرفته! حتی 1100 رو هم چک می کنن! نمی دونم شما چطور نمی دونین؟! من که تو این معمولی داییم که مشکل لق شدن یا هنگ آنچنانی که هی میگین رو ندیدم. طوری میگین که انگار کشوییش در میاد میمونه دستمون! باتریش هم تا 2 روز خوب کار میکنه.
ناراحت نکن خودتو می خوای P1i بگیر که بعد بتونی وقتی N95 8GB اومد راحت بفروشیش...نمی دونم والا!!
گفتن October میاد دیگه یعنی 8-9 روز دیگه تو انگلستان عرضه میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)