باید محکم باشه دی 900 که زیادی محکمه توی دعوا هم میتونیراستی این گوشی ضد ضربه هست یا سوسول هست ؟
با خیال راحت بکوبی توی سر طرف
(ولی ممکنه ضربه مغزی بشه )
باید محکم باشه دی 900 که زیادی محکمه توی دعوا هم میتونیراستی این گوشی ضد ضربه هست یا سوسول هست ؟
با خیال راحت بکوبی توی سر طرف
(ولی ممکنه ضربه مغزی بشه )
آقا بالاخره ما نفهمیدیم این یو 600 آنتن دهیش خوبه یا نه ؟ هر کی یه چیزی میگه ؟ دوستانی که شخصا خودشون گوشی رو دارن لطفا بگن و ما رو از بلا تکلیفی در بیارن
خوبه , ولی بعضی مواقع با وجود آنتن دهی زیاد یه کم پارازیت ( چند ثانیه ) میاد و میره
به نظر من دست به محل و شهر مورد استفاده هم داره تا ببينيم شبكه تا چه حد تو اونجا پوشش داده شده
من اولش خیلی مشتاق بودم که این U600 رو بخرم ولی الان (البته برمبنای مقایسه تایپینگای نوکیا وسونی اریکسون) پشیمون شدم .... بخصوص با بررسی او دوتا لینک مشخصات...
به هرحال از تمامی برو بچ این قسمت به خاطر اطلاعاتشون خیلی ممنون
راستی اگه کسی میخواد این گوشی رو بخره بره تو این نمایشگاه الکامپ که تا چهارشنبه بیشترنیست می تونه تخفیف ویژه بگیر
باتکشر
یه مشکلی برام پیش اومده:
گوشیم(یو600) آهنگهارو بطور کامل پخش نمی کنه .نه همشونو بعضی هارو . چی کار کنم؟
1. تو کارتون u600 باید کابل تی وی هم باشه ؟ ( برای من که نبود ! )
ازادش رو میگن 7-8 هزار تومن !!! مگه چیه انقدر گرونه
2. راسسی من دیروز از علاالدین u600 (قهوه ای !!!!!!! ) گرفتم 248 تومن خوبه یه نه ؟
با سلام
مبارکت باشه واقعا گوشی شیک و با کلاسیه
با گارانتی ؟ اگه با گارانتی آره خوبه ... بدون گارانتی هم زیاد فرق نمیکنه یه کم کمتره !
بله کابل تلویزیون باید داشته باشه اگه نداره نمیخواد بخری زیاد ضروری نیست ! من تا حالا 2-3 بار ازش استفاده کردم !
ممنون از شما ...........
راسسی با کار کردن متوسط با گوشی u600 ، چقدر شارز نگه میداره ؟
شنیدم روزی 1 بار شارز میخواد درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)