آره آکوستیکه w880 خیلی خوبه. جواب میده
حالا چه طوري ميتونم دوباره اكوستيك اورجينال كا550 رو بذارم؟
همون طوری که آکوستیک 880 ریختی تو گوشیت. اورجیناله 550 گیر بیار بریز توش.
نگران نباش من تا حالا حدود 50 بار آگوستیک عوص کردم و 10 بار هم منو هیچ مشکلی به وجود نیومده . فقط چند بار گوشیم روشن نشد که باطریش رو در اوردم و دوباره توش گزاشتم درست شد
سلام من چند تا سوال دارم . يكي اينكه در قسمت misc file فايل زيپي كه در پست اول گذاشتيد را بزام يا يكي از فايلهاي داخل فايل زيپ را .... دوم اينكه من برنامه را اجرا ميكنم مدل گوشي را انتخاب ميكنم و فايل زيپ را در misc قرار ميدم و روي flash كليك ميكنم و حرف c را نگه ميدارم و كابل را وصل ميكنم ولي هيچ اتفاقي نمي افتد فقط يه لوداينگ پايين برنامه پر ميشه و هيچي نم آيد . ... گوشي بايد روشن باشه يا خاموش ...... خواهش ميكنم نحوه افزايش را كامل توضيح دهيد . خيلي خيلي ممنون راستي گوشي من k800 است
1- باید خود فایل زیپ رو بزای تو misc files
2- احتمال زیاد usb flash نصب نیست. باید نصب باشه که بتونی این فایلارو بریزی تو گوشیت
حاج سعید درست میگه.
1-فایل زیپ رو کامل بذار
2-گوشیت حتما باید خاموش باشه
3-کلید c گوشی رو باید نگه داری نه مال کیبوردو
4-درایور usb flash رو قبل از همه این کارها باید نصب کنی.یعنی وقتی کلید c رو نگه میداری و کابلو وصل میکنی ویندوز باید وسیله رو بشناسه و پنجره نصب درایور رو نیاره.تو این حالت وقتی کابلو میزنی گوشیت نباید روشن بشه.
دست شما درد نکه فقط یه چیز من وقتی گوشی را وصل کردم شروع کرد به انجام یه سری عملیات و اصلا از من نخواست که باطری را در بیاورم و این کارها که گفتید و پس از یک دقیقه ok داد که کار انجام شد صدای گوشی رفته بالا ولی به دلم نچسبید
یکی لینک آگوستیک Xaero Ma Loud را بزاره
تو پستهاي قبلي فكر كنم هست
زحمتشو خودت بكش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)