تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 40 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 399

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آرسنال: Arsenal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

11

اخ که گفتی خونه نشینی!!!من توی این چند روز نمیزاشتم کسی بیاد بهم نزدیک هم بشه!!داغون بودم!دیروز هم که مدرسه داشتم مجبور شدم برم بچه ها چون میدونستند عشق ارسنالم نه یه بار نه دو بار هی میگفتند چرا اینجوری باخت!!!واقعا خودمونیم چرا؟؟اخه چرا ارسنالی که همیشه خودش تیمهای دیگه رو اینجوری غافلگیر میکنه باید 5 گل بخوره حتی در دقیقه ی 93 هم باید گل بخوره؟؟؟
    بهتره ديگه اون باخت رو فراموش كنيم عزيز.

اينجوري بهتره.

جام حذفي هم كه 3 تا به نيوكاسل زديم و رفتيم يك شانزدهم نهايي.

البته نا گفته نماند كه بازيه بعدي آرسنال هم با همين نيوكاسل هست ولي در قالب رقابتهاي ليگ برتر (ليگ جزيره).

به اميد اينكه اين دفعه 6 تا بزنيم...

آخر فروم باز Ghost Dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

دور 5 جام حذفی انگلیس قرعه کشی شد و آرسنال باید در 27 بهمن ماه در الدترافورد به مصاف منچستر یونایتد بره.این در حالیه که سه روز بعد باید در امارات مقابل میلان قرار بگیره.
    امیدواریم با برد منچستر با روحیه مضاعف به مصاف میلان بریم
    به امید موفقیت آرسنال
    بازی های دیگه ی جام حذفی

Manchester United v Arsenal
    Bristol Rovers v Southampton
    Cardiff City v Wolverhampton Wanderers
    Sheffield United v Middlesbrough
    Liverpool v Barnsley
    PrestonNorth End v Portsmouth
    Coventry City v West Bromwich Albion
    Chelsea v Huddersfield Town

تاريخ عضويت
    Mar 2006

10

دور 5 جام حذفی انگلیس قرعه کشی شد و آرسنال باید در 27 بهمن ماه در الدترافورد به مصاف منچستر یونایتد بره.این در حالیه که سه روز بعد باید در امارات مقابل میلان قرار بگیره.
    امیدواریم با برد منچستر با روحیه مضاعف به مصاف میلان بریم
    به امید موفقیت آرسنال
    بازی های دیگه ی جام حذفی

Manchester United v Arsenal
    Bristol Rovers v Southampton
    Cardiff City v Wolverhampton Wanderers
    Sheffield United v Middlesbrough
    Liverpool v Barnsley
    PrestonNorth End v Portsmouth
    Coventry City v West Bromwich Albion
    Chelsea v Huddersfield Town
    وقعا عجب شانسي.............

اين همه تيم ضرتي بايد بخوريم به منچستر.

ولي اينم يك مانع مثل بقيه موانع كنار زده ميشه البته با سختيه بيشتري ولي به هر حال اين بازيه سنتي رو ما ميبريم.

به اميد جامهاي قهرماني...

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

10 آرسنال به دنبال جذب دروازه بان هلندی

یوفا/ تیم فوتبال آرسنال درصدد است پی یت ولتویزن، دروازه بان تیم فوتبال ویتس آرنهم هلند را به خدمت درآورد.

ولتویزن یکی از بهترین دروازه بانان حال حاضر فوتبال اروپاست و پیش از این، خود را به عنوان دروازه بان نخست ویتس آرنهم معرفی کرده است.

این دروازه بان 21 ساله پیش از کریسمس قرارداد خود را با تیم هلندی تا سال 2011 تمدید کرده تا وفاداری خود را به تیمش نشان دهد.

دروازه بان جوان تیم ویتس آرنهم پیش از این از سوی تیم فاینورد مورد توجه واقع شده اما در دیدار تیم های ویتس آرنهم و آژاکس که به تساوی 2 بر 2 انجامید، نظر مسئولان باشگاه آرسنال را هم به خود جلب کرد. از آنجا که ینس لمن پیش از این عنوان کرده در پایان این فصل از رقابت ها از جمع توپچی ها جدا می شود، آرسنال در پی استخدام دروازه بان جدیدی است.

مارتن استکلنبرگ دروازه بان شماره یک آژاکس هم که یکی از بهترین های تیمش در دیدار با ویست آرنهم بود، پس از این بازی مورد توجه تیم آرسنال قرار گرفت اما با وجود ابراز تمایل سرخپوشان لندنی حضور در این تیم را منتفی خواند.

پی‌نوشت:
    - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ویکی‌پدیا)

شاد زی و مهر افزون، بابک.

داره خودمونی میشه livchelsea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    romford

پيش فرض

Last edited by livchelsea; 29-01-2008 at 21:33.

داره خودمونی میشه livchelsea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    romford

پيش فرض

اخ که گفتی خونه نشینی!!!من توی این چند روز نمیزاشتم کسی بیاد بهم نزدیک هم بشه!!داغون بودم!دیروز هم که مدرسه داشتم مجبور شدم برم بچه ها چون میدونستند عشق ارسنالم نه یه بار نه دو بار هی میگفتند چرا اینجوری باخت!!!واقعا خودمونیم چرا؟؟اخه چرا ارسنالی که همیشه خودش تیمهای دیگه رو اینجوری غافلگیر میکنه باید 5 گل بخوره حتی در دقیقه ی 93 هم باید گل بخوره؟؟؟
    میخوای بدونی چرا؟
    چون آرسنال نوسان داره بعضی اوقات خیلی خوبه مث زمانی که فابرگاس به اوج رسید و آرسن ونگر هم هی سوسه می اومد
    و فکر میکرد که خودش باعث این همه برد بوده
    بعضی وقتا هم که ....حالا هم که فابرگاس
    خوب بازی نمیکنه وضع اینجوریه...

نکته : قدر فابرگاس رو بدونید و از دست ندیتش
    همه مربی های دنیا مخصوصا ونگر هیچی بارشون نیست...
    در ضمن من جلوی منچستری ها از شما دفاع کردم...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

14

کی فابرگاس رو به اینجا رسونده؟؟ تاکسی تلفنی؟؟
    Last edited by Pario; 31-01-2008 at 14:08.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

1

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا لطف كن ديگه از اين نظرات نده.

هر چي بازيكن توي آرسنال هست(به جز گالاس) ساخته هاي آرسن ونجر هستن (تك تك اونها).

حالا بگذريم...

الان كه من اين پست رو ميدم چند دقيقه هست كه بازي آرسنال با نيوكاسل تموم شده و به نحوي ميشه گفت نيوكاسل منفجر شد با نتيجه 3 بر صفر.

جالبه اينو بدونيد كه Flamini علاوه بر بازيه بسيار خوبش يگ گل بسيا بسيار زيبا رو بثمر رسوند(واقعا خيلي قشنگ بود)

آخر فروم باز Ghost Dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض دو خرید جدید توپچی ها

آرسنال در رقابت با منچستر یونایتد موفق به خرید لوک فریمن ( Luke Freeman ) بازیکن 15 ساله ی فرانسوی شد.
    ونگر نیز پس از دیدن اولین بازی وی در تیم زیر 18 ساله ها از وی تعریف کرد و گفت : وی چشم انداز فوق العاده ای دارد .
    ونگر که قبل از به خدمت گرفتن این بازیکن نیز در مصاحبه هایی از بازی وی و استیل بدنی وی بسیار تعریف و تمجید کرده بود حال با خدمت گرفتن وی و دید اولین بازیش برای تیم آرسنال ( زیر 18 سال ) بار دیگر از وی تمجید کرد . وی اولین بازی خود را در لیگ زیر 18 سال برابر ایپسویچ انجام داد و با وجود شکست 3 - 2 در آن بازی خود را در دیدگان ونگر قرار داد . وی اعلام کرد او بسیار هوشمند بازی می کند شمع گل زنی بالایی دارد و بسیار جذاب بازی می کن ونگر در پایان نیز چشم انداز لوک را فوق العاده دید و وی را از آینده داران توپچی های شمرد.

اولین خرید آرسنال در فصل نقل و انتقالات زمستانی خرید یوان گورفان ( Yoan Gouffran ) مهاجم تیم کائن
    این مهاجم فرانسوی با عقد قرار دادی به مبلغ 5 میلیون پوند به جمع توپچی ها پیوست. گوافران در تیم ملی زیر 21 سال فرنسه هم به عنوان مهاجم بازی می کند .

مثل اینکه خرید بازیکنان جوان از سوی ونگر پایان نداره و البته همیشه هم این به سود آرسنال بوده
    به امید موفقیت آرسنال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا لطف كن ديگه از اين نظرات نده.

هر چي بازيكن توي آرسنال هست(به جز گالاس) ساخته هاي آرسن ونجر هستن (تك تك اونها).

حالا بگذريم...

الان كه من اين پست رو ميدم چند دقيقه هست كه بازي آرسنال با نيوكاسل تموم شده و به نحوي ميشه گفت نيوكاسل منفجر شد با نتيجه 3 بر صفر.

جالبه اينو بدونيد كه Flamini علاوه بر بازيه بسيار خوبش يگ گل بسيا بسيار زيبا رو بثمر رسوند(واقعا خيلي قشنگ بود)

در ضمن آقا خودتی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •